менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Заміна жорсткого диска на ноутбуці Philips Freevents

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 жовтня 2007, 19:13
Нові члени групи

Default Заміна жорсткого диска на ноутбуці Philips Freevents

Сподіваюся модернізувати жорсткий диск, на мій Philips Freevents x51 (60GB просто не вистачає), але коли я відкрив гвинт кришкою на дні, я знайшов його приховані тільки вентилятор, а не на жорсткому диску, як очікувалося. Я думаю, що мені потрібно взяти машину зовсім окремо, щоб дістатися до HD, але не хочу робити це, якщо я не доведеться.

Хто-небудь є досвід роботи з цією моделлю? Будь-які поради про те, як отримати на жорсткому диску? Ще важливіше те, Хто-небудь знає, якщо це взагалі можливо замінити жорсткий диск? Керівництво користувача знаходиться поруч з марними і немає ніякої інформації про нього, що я можу знайти ні на сайті Philips або в мережі.

І, нарешті, якщо з'ясується, що я можу змінити дисків, будь-які пропозиції про те, що звертатися за? (марка, специфікацій і т.д.)

Спасибо за ваш час
Old 9 жовтня 2007, 19:35
Модератор групи

Я не знайомий з ноутбуком у питанні, але якщо це буде важко змінити, чому б вам не використовувати зовнішні

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 9 жовтня 2007, 19:43
Нові члени групи

Я розглянув це, і це мій запасний варіант, але я багато подорожую (справді багато чого!) З моєю роботою, і тягнув зовнішніх навколо (навіть компактний легкий один) дратує. Думав вивчити варіанти, але якщо вона закінчується виглядати дуже важко, от що я буду робити.
Old 10 жовтня 2007, 08:52
Донор групи

Ваш ноутбук може бути rebadged Мати моделі - Twinhead альбом мод D12. Погляньте на це посилання

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Хіба ж, як ваша? У цьому випадку ви можете отримати більше радості, робити пошук за цією моделлю. якщо воно таке ж, то це дає трохи більше інформації про ваш HD.

Також тут є деяка інформація про x50. Ви повинні прочитати чином, але є хтось намагається зробити те ж саме, як ти. Я не знаю, наскільки схожі цієї моделі є вашим, але воно може допомогти деяким. Якщо це те doesn't виглядати просто.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 10 жовтня 2007, 09:24
Донор групи

З того ж форуму, як зазначено вище. Це також може бути корисною інформацією. Якщо це правда намагаються Googling це дуже він дає вам ніякої радості.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Якщо це дійсно той же то це може бути те, що ви шукаєте.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

Це засновано на Averatec AV3715-EH1, який за будь-яких удача, що у вас під jusr бренду Philips.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Моя проблема заміни Ноутбук HP Жорсткий диск ShinyMcShine Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 28 липня 2009 16:35
WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 Операційні системи Windows 4 4 травня 2008 08:01
Philips Freevents Power X50 випуск lloydy23 Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 22 квітня 2008 04:26
Заміна жорсткого диска ноутбука SlapnutSkits Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 14 лютого 2008 12:41
Старий ноутбук, новий жорсткий диск carritts Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 29 вересня 2007 04:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.