![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se bilo tko imati ovaj telefon? Mogao te ugoditi recite mi kako za otpustiti prediktivni tekst (to stvarno stvarno iritira mene lol) jer ja ne mogu sjetiti kako sam to učinio na moj stari telefon. Mnogo hvala
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| pokušajte držanje bilo zvijezda ili mljeveno meso tipku prema dolje za nekoliko sekundi, obično taj propust za većinu telefona |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| POMOZITE! Samsung SE-S224 | Sjeverna | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 25. studeni 2008 10:38 |
| Samsung 226BW LCD | gem111 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 1. travanj 2008 00:00 |
| 22 "TFT Samsung ... | Gazmondo | Graphics Cards & Monitors | 3 | 28. veljača 2008 23:10 |
| Trebate li pomoć s Samsung 2232BW | Rofbot | Graphics Cards & Monitors | 0 | 22 siječanj 2008 15:31 |
| Samsung Q35 | Jac | Multimedija i kodeci | 5 | 26. srpnja 2007 14:48 |
| Thread Tools | |
| |