![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak kíváncsi. Hiszen, mint hogy több gyártó is hajlott a netbook termelés, az az ár, majd le. Másrészt, a jelenlegi globális gazdasági válság a mosogató sok gyártók, így végül csak az egész, így zsugorodik a kínálati oldalon. Ön mit gondol? ÉN lesz szüksége egy legkésőbb aouund jövő júliusban. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karácsony lesz egy jó ideje, hogy vásároljon, értékesítés jósolta, hogy rossz, így a vállalkozások lesznek kínáló nagy foglalkozik, ahelyett, hogy a norma csinálja januárjában.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | Október 23, 2009 05:35 |
| Váltás a Windows XP a Linux Netbook | haysey9 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Segítség kell a Netbook választás legyen szíves! | alisont | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 29. december 2008 04:55 |
| Ez egy jó Netbook / laptop? | Age of RKO | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 25. november 2008 13:16 |
| Hogyan tudom nézni a DVD egy Linux OS Netbook? | Sss S | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 20. november 2008 12:00 |
| Téma eszközök | |
| |