![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто цікаво. Звичайно, як все більше виробників дістатися бути підключені за нетбука виробництва, ціни підуть вниз. З іншого боку, нинішня глобальна економічна криза буде тонути багато виробників, в кінцевому рахунку, залишаючи тільки здорові, отже, скорочення пропозиції. Що ви думаєте? Я буду потребують одну останню aouund липні наступного року. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Різдвяна, ймовірно, буде гарний час для купівлі, продажу прогнозами, буде погано тому компанії пропонуватимуть великі угоди, а не нормою зробити це в січні.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 23 жовтня 2009 05:35 |
| Перехід на Windows XP з Linux на Netbook | haysey9 | Операційні системи Windows | 6 | 17 лютого 2009 16:39 |
| Допомога необхідна Netbook з вибором будь ласка! | alisont | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 29 грудня 2008 04:55 |
| Чи є це добрим Netbook / ноутбук? | Вік РКО | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 25 листопада 2008 13:16 |
| Як подивитися DVD в ОС Linux Netbook? | Sss S | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 20 листопада 2008 12:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |