![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ποιες είναι οι πιθανότητες που μου αργό φορητό υπολογιστή και έναν ανεμιστήρα που δεν έχουν σχέση εργασίας γεγονότα; Πριν από λίγο καιρό, θα ήθελα να ακούσω κάτι μέχρι την κλώση, (Νόμιζα ότι ήταν το σκληρό δίσκο) και τότε θα κάνω ό, τι ακούγεται σαν κλώση λειοτρίβηση ήταν να σταματήσει. Αυτό το laptop δαπανήθηκαν 11 μήνες σε ξηρό, μερικές φορές σκονισμένο περιβάλλον. Το έκανα συνολικά νέα μορφή στο σκληρό δίσκο, σε περίπτωση που υπήρχε κάτι που μου ιών δεν αλίευση, αλλά το πρόβλημα δεν πήγε μακριά. Παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ανεμιστήρες υπάρχουν για κάποιο λόγο, όταν ο ανεμιστήρας έχει πεθάνει στη συνέχεια να το αντικατασταθεί πριν να είναι μάγειρας.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γεια σου. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να αξιολογήσει αυτές. Laptop φαίνεται αργή. | proyal03 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 23 Οκτωβρίου του 2009 11:59 |
| Προβλήματα Laptop .... πολύ αργή. Τίποτα δεν ανοίγει. Cvshost.exe! | jwarrilow89 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 11 Μαρ 2009 10:43 |
| Laptop αργή ταχύτητα σύνδεσης | Poeticsoul44 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 13 | 25 Ιαν 2009 14:03 |
| HELP! My laptop είναι Running Slow | g3rtlush | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 4η Νοεμβρίου 2008 17:19 |
| Ασφάλεια συμβουλές για αργό laptop | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 8η Φεβ 2008 09:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |