![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kakve su šanse da moj laptop i jedan spor ventilator ne radi se odnose pojava? Neko vrijeme prije, ja bih čuti nešto vrti gore, (mislio sam da je hard disk) i onda bi to napraviti što god je zvuk kao predenje je brušenje na prekid. Ovaj laptop je proveo 11 mjeseci na suhom, ponekad prašnjavom okruženju. Ja sam ukupno ponovno formatu na hard disk, u slučaju bilo je nešto što moj protu-virus nije zarazan, ali problem nije otići. Please help. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obožavatelji su se za razlog, ako je umro navijač onda preuzmite ga zamijenio ga prije nego što kuhati.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bok. Može netko molimo vas vrednovati ovu. Činiti Laptop Slow. | proyal03 | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 23 listopad 2009 11:59 |
| Problemi laptop .... vrlo sporo. Otvara Ništa. Cvshost.exe! | jwarrilow89 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 11. ožujak 2009 10:43 |
| Laptop brzini veze spore | Poeticsoul44 | Networking, Modemi & VoIP | 13 | 25 siječanj 2009 14:03 |
| POMOZITE! Moj laptop je pokrenut Slow | g3rtlush | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 4. studeni 2008 17:19 |
| Sigurnosni savjet za spori laptopa | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 8. veljača 2008 09:30 |
| Thread Tools | |
| |