![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kokia yra tikimybė, kad mano nešiojamas kompiuteris lėtai ir vienas ventiliatorius neveikia, yra susiję įvykiai? Kurį laiką atgal, aš norėčiau išgirsti kažką verpimo iki (Maniau, kad kietojo disko) ir tada jis taptų, pavyzdžiui, kas buvo verpimo garsas buvo smulkinti į stotelę. Šis nešiojamas praleido 11 mėnesių, sausas, kartais dulkių aplinka. Aš viso naujo formatu į kietąjį diską, jei buvo kažkas, kad mano anti-virusas nebuvo pagauti, bet problema nebuvo go away. Please help. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ventiliatoriai yra ten priežasties, jei ventiliatorius mirė tada gauti ji keičiama prieš jus jis gaminamas.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Labas. Can someone Prašome įvertinti šį. Laptop Atrodo lėtai. | proyal03 | Virus, Spyware & Security | 2 | 23 spalis 2009 11:59 |
| Laptop problemos .... labai lėtai. Nieko Atidaro. Cvshost.exe! | jwarrilow89 | Virus, Spyware & Security | 3 | Kovas 11, 2009 10:43 |
| Laptop spartos lėtai | Poeticsoul44 | Networking, Modems & VoIP | 13 | 25 sausis 2009 14:03 |
| Help! Mano nešiojamas Running Žemas | g3rtlush | Virus, Spyware & Security | 6 | 4 lapkritis 2008 17:19 |
| Saugumo patarimai lėtai nešiojamas kompiuteris | runoades | Virus, Spyware & Security | 1 | 8 vasaris 2008 09:30 |
| Temos įrankiai | |
| |