по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Sony VAIO VGN-AR51J Bluetooth Проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 2-ри декември 2007, 08:12
Новите държави Група

Default Sony VAIO VGN-AR51J Bluetooth Проблеми

Имам Sony VAIO VGN-AR51J лаптопа. В спецификационен казва той идва с Bluetooth. Когато се открие на софтуер, за да се опитам да намеря мобилния си телефон той казва адаптерът не е свързан. Адаптерът е изградена и не може да разбере защо тя няма да работи. Аз двойно щракване върху иконата на Lan в настолната тава и няма възможност за Bluetooth.

Мога кой да помогне
Old 2-ри декември 2007, 08:52
Номер на групата

тя probally isn't инсталирани, погледни в Device Manager и виж за неидентифицирани устройства
Old 2-ри декември 2007, 09:07
Новите държави Група

Проверих в Device Manager и може да видите всички неидентифицирани устройства. Как да се инсталира програмата или меки, че ми трябват. Мислех, че е станало вече инсталиран.

Цитат:
Първоначално Публикувано от Spencer2004 View Post
тя probally isn't инсталирани, погледни в Device Manager и виж за неидентифицирани устройства
Old 7-ми октомври 2009, 22:16
Новите държави Група

Когато аз проверени спецификациите. на този лаптоп се стори, че не разполага с адаптер за Bluetooth построен инча ви обаче може да закупите и изтеглите адаптер USB устройства за това, че ще направи Bluetooth за около $ 30 - $ 40. Знам, Най-добър Купувам носи такива неща .... е, че помогна?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan Лаптопи, Mobiles & текст 3 23-ти октомври 2009 г 05:35
Помощ необходими моля за VGC-V2 Sony VAIO Baz Процесори, дънни платки & RAM 11 7 октомври 2008 13:00
Sony VAIO CR21Z - Някой има ли? Maverickk Лаптопи, Mobiles & текст 4 15 ноември 2007 12:17
Sony VAIO е боклук! curlysmith Лаптопи, Mobiles & текст 2 23rd Oct 2007 12:45
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc