menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 2.prosince 2007, 08:12
Nový člen skupiny

Mám Sony Vaio VGN-AR51J notebooku. Spec se říká, že přichází s bluetooth. Když jsem otevřel software, aby se pokusila najít svého mobilního telefonu říká, že adaptér není připojen. Tento adaptér je postaven v roce, a nemůže pochopit, proč to nebude fungovat. I dvojí klepnutí na Lan ikonu v liště na ploše, a neexistuje žádná možnost bluetooth.

Může někdo pomoci
Old 2.prosince 2007, 08:52
Dárce Skupina

to probally isnt nainstalovaný, podívejte se do správce zařízení a hledat neidentifikovaná zařízení
Old 2.prosince 2007, 09:07
Nový člen skupiny

Ověřil jsem si přístroj manažera a bylo vidět žádné neidentifikovaných zařízení. Jak nainstalovat program nebo měkký, že i potřebují. Myslel jsem, že to byl již instalován.

Citace:
Původně Poslal Spencer2004 View Post
to probally isnt nainstalovaný, podívejte se do správce zařízení a hledat neidentifikovaná zařízení
Old 7 října 2009, 22:16
Nový člen skupiny

Ověřil jsem si, když se spec. na tomto notebooku se zdálo, že nemá Bluetooth adaptér pro zabudovaný však můžete zakoupit a stáhnout adaptér USB disky za to, že umožní bluetooth pro o $ 30 - $ 40. Vím, Best Buy vykonává takové věci .... to pomůže?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.