![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Sony Vaio VGN-AR51J notebooku. Spec se říká, že přichází s bluetooth. Když jsem otevřel software, aby se pokusila najít svého mobilního telefonu říká, že adaptér není připojen. Tento adaptér je postaven v roce, a nemůže pochopit, proč to nebude fungovat. I dvojí klepnutí na Lan ikonu v liště na ploše, a neexistuje žádná možnost bluetooth. Může někdo pomoci |
|
| |||
| |||
| to probally isnt nainstalovaný, podívejte se do správce zařízení a hledat neidentifikovaná zařízení |
|
| |||
| |||
| Ověřil jsem si přístroj manažera a bylo vidět žádné neidentifikovaných zařízení. Jak nainstalovat program nebo měkký, že i potřebují. Myslel jsem, že to byl již instalován. |
|
| |||
| |||
| Ověřil jsem si, když se spec. na tomto notebooku se zdálo, že nemá Bluetooth adaptér pro zabudovaný však můžete zakoupit a stáhnout adaptér USB disky za to, že umožní bluetooth pro o $ 30 - $ 40. Vím, Best Buy vykonává takové věci .... to pomůže? |