μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth Προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 08:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth Προβλήματα

Έχω ένα Sony Vaio VGN-AR51J laptop. Το spec λέει ότι έρχεται με Bluetooth. Όταν ανοίξει το λογισμικό για να προσπαθήσουν να βρουν το κινητό μου τηλέφωνο λέει ο προσαρμογέας δεν είναι συνδεδεμένο. Ο προσαρμογέας είναι χτισμένο το και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν θα λειτουργεί. I διπλό κλικ στο εικονίδιο Lan στο desktop δίσκο και δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για bluetooth.

Μπορεί κανείς βοήθεια
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 08:52
Ομάδα Δωρητών

isn't it probally εγκατεστημένη, αναζητήστε τον στο Device Manager και αναζητούν άγνωστες συσκευές
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 09:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Θα ελεγχθεί η διαχείριση συσκευών και θα μπορούσε να δείτε κάθε αγνώστων στοιχείων συσκευές. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του προγράμματος ή των μαλακών ότι θέλω. Νόμιζα ότι αυτό άρχισε ήδη εγκατασταθεί.

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Spencer2004 View Post
isn't it probally εγκατεστημένη, αναζητήστε τον στο Device Manager και αναζητούν άγνωστες συσκευές
Old 7 Οκτωβρίου 2009, 22:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Όταν έλεγξα μέχρι τις προδιαγραφές. για laptop που φαινόταν ότι δεν διαθέτει τον προσαρμογέα Bluetooth για χτισμένο in μπορείτε να αγοράσετε ωστόσο έναν προσαρμογέα USB drives κατεβάσετε και γι 'αυτό που θα καταστήσουν bluetooth για περίπου $ 30 - $ 40. Ξέρω Best Buy ασκεί τέτοια πράγματα .... βοηθάει αυτό;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Sony VAIO Δ Netbook; vitadellajan Laptops, Κινητά & PDA 3 23 Οκτωβρίου του 2009 05:35
Βοήθεια χρειάζεται παρακαλούμε για VGC-V2 Sony Vaio Baz Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 11 7 Οκτ 2008 13:00
Sony Vaio CR21Z - Όποιος έχει αυτό; Maverickk Laptops, Κινητά & PDA 4 15 Νοε 2007 12:17
Sony Vaio είναι ανοησίες! curlysmith Laptops, Κινητά & PDA 2 23 Οκτ 2007 12:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.