![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Sony Vaio VGN-AR51J laptop. Το spec λέει ότι έρχεται με Bluetooth. Όταν ανοίξει το λογισμικό για να προσπαθήσουν να βρουν το κινητό μου τηλέφωνο λέει ο προσαρμογέας δεν είναι συνδεδεμένο. Ο προσαρμογέας είναι χτισμένο το και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν θα λειτουργεί. I διπλό κλικ στο εικονίδιο Lan στο desktop δίσκο και δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για bluetooth. Μπορεί κανείς βοήθεια |
|
| |||
| |||
| isn't it probally εγκατεστημένη, αναζητήστε τον στο Device Manager και αναζητούν άγνωστες συσκευές |
|
| |||
| |||
| Θα ελεγχθεί η διαχείριση συσκευών και θα μπορούσε να δείτε κάθε αγνώστων στοιχείων συσκευές. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του προγράμματος ή των μαλακών ότι θέλω. Νόμιζα ότι αυτό άρχισε ήδη εγκατασταθεί. |
|
| |||
| |||
| Όταν έλεγξα μέχρι τις προδιαγραφές. για laptop που φαινόταν ότι δεν διαθέτει τον προσαρμογέα Bluetooth για χτισμένο in μπορείτε να αγοράσετε ωστόσο έναν προσαρμογέα USB drives κατεβάσετε και γι 'αυτό που θα καταστήσουν bluetooth για περίπου $ 30 - $ 40. Ξέρω Best Buy ασκεί τέτοια πράγματα .... βοηθάει αυτό; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sony VAIO Δ Netbook; | vitadellajan | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 23 Οκτωβρίου του 2009 05:35 |
| Βοήθεια χρειάζεται παρακαλούμε για VGC-V2 Sony Vaio | Baz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7 Οκτ 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - Όποιος έχει αυτό; | Maverickk | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 15 Νοε 2007 12:17 |
| Sony Vaio είναι ανοησίες! | curlysmith | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 23 Οκτ 2007 12:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |