manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth problemi

Reply

Thread Tools
Old 2. prosinca 2007, 08:12
Novi član grupe

Default Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth problemi

Imam Sony Vaio VGN-AR51J laptop. The spec kaže da to dolazi s Bluetooth. Našto JA OpenBSD gore softvera pokušati pronaći svoj mobilni telefon on govori adapter nije spojen. The adapter je sagrađen u i ne mogu shvatiti zašto to neće raditi. I bračni Lan kliknuli na ikonu na desktopu ladicu i ne postoji opcija za Bluetooth.

Može bilo tko pomoć
Old 2. prosinca 2007, 08:52
Donatorska Grupa

probally to nije instaliran, pogledaj u device manager i potražite uređaje neidentificiran
Old 2. prosinca 2007, 09:07
Novi član grupe

I provjerite Device Manager i mogao vidjeti nikakve neidentificiran uređaje. Kako mogu instalirati program ili mekane da sam potrebna. Mislio sam da dolazi već instaliran.

Quote:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
probally to nije instaliran, pogledaj u device manager i potražite uređaje neidentificiran
Old 7 listopada 2009, 22:16
Novi član grupe

Našto JA ček gore naočale. na taj laptop se činilo da to nema adapter za Bluetooth izgrađen in vam, međutim, može kupiti USB adapter i preuzimanje Pogoni za to da će ga bluetooth za o $ 30 - 40 $. Znam Best Buy nosi takve stvari .... ne da pomoći?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 23 listopad 2009 05:35
Pomoć potrebna molimo na VGC-V2 Sony Vaio baz CPU, Matične ploče i RAM 11 7. listopad 2008 13:00
Sony Vaio CR21Z - Svatko ima? Maverickk Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 15. studeni 2007 12:17
Sony Vaio je smeće! curlysmith Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 23. listopad 2007 12:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.