![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Sony Vaio VGN-AR51J laptop. The spec kaže da to dolazi s Bluetooth. Našto JA OpenBSD gore softvera pokušati pronaći svoj mobilni telefon on govori adapter nije spojen. The adapter je sagrađen u i ne mogu shvatiti zašto to neće raditi. I bračni Lan kliknuli na ikonu na desktopu ladicu i ne postoji opcija za Bluetooth. Može bilo tko pomoć |
|
| |||
| |||
| probally to nije instaliran, pogledaj u device manager i potražite uređaje neidentificiran |
|
| |||
| |||
| I provjerite Device Manager i mogao vidjeti nikakve neidentificiran uređaje. Kako mogu instalirati program ili mekane da sam potrebna. Mislio sam da dolazi već instaliran. |
|
| |||
| |||
| Našto JA ček gore naočale. na taj laptop se činilo da to nema adapter za Bluetooth izgrađen in vam, međutim, može kupiti USB adapter i preuzimanje Pogoni za to da će ga bluetooth za o $ 30 - 40 $. Znam Best Buy nosi takve stvari .... ne da pomoći? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 23 listopad 2009 05:35 |
| Pomoć potrebna molimo na VGC-V2 Sony Vaio | baz | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 7. listopad 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - Svatko ima? | Maverickk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 15. studeni 2007 12:17 |
| Sony Vaio je smeće! | curlysmith | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 23. listopad 2007 12:45 |
| Thread Tools | |
| |