kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth gondok

Reply

Téma eszközök
Old December 2, 2007, 08:12
Új tag Csoport

Van egy Sony Vaio VGN-AR51J laptop. A spec azt mondja, jön a Bluetooth. Amikor megnyitja a szoftver megpróbálja megtalálni a mobil telefon azt mondja az adapter nincs csatlakoztatva. Az adapter is épül, és nem érti, hogy miért nem fog működni. Kétszer kattintott a LAN ikonra az asztalon tálca és nincs Bluetooth opciót.

Can anyone help
Old December 2, 2007, 08:52
Donor Group

ez isnt probally telepítve, nézd az Eszközkezelőben, és keresse meg azonosítatlan eszközök
Old December 2, 2007, 09:07
Új tag Csoport

Megnéztem az Eszközkezelőben, és látta, hogy minden ismeretlen eszközöket. Hogyan tudom telepíteni a programot, vagy puha, hogy szükségem van. Azt hittem, hogy eljött már telepítve van.

Idézet:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
ez isnt probally telepítve, nézd az Eszközkezelőben, és keresse meg azonosítatlan eszközök
Old Október 7, 2009, 22:16
Új tag Csoport

Amikor megnéztem fel a szemüveg. az, hogy a laptop úgy tűnt, hogy nem rendelkezik beépített bluetooth adapter be tud vásárolni azonban USB-adaptert, és töltse le a meghajtók úgy teszi, hogy a bluetooth részére körülbelül $ 30 - $ 40. Tudom, Best Buy végez ilyen dolgokat .... meg, hogy segít?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.