![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Sony Vaio VGN-AR51J laptop. A spec azt mondja, jön a Bluetooth. Amikor megnyitja a szoftver megpróbálja megtalálni a mobil telefon azt mondja az adapter nincs csatlakoztatva. Az adapter is épül, és nem érti, hogy miért nem fog működni. Kétszer kattintott a LAN ikonra az asztalon tálca és nincs Bluetooth opciót. Can anyone help |
|
| |||
| |||
| ez isnt probally telepítve, nézd az Eszközkezelőben, és keresse meg azonosítatlan eszközök |
|
| |||
| |||
| Megnéztem az Eszközkezelőben, és látta, hogy minden ismeretlen eszközöket. Hogyan tudom telepíteni a programot, vagy puha, hogy szükségem van. Azt hittem, hogy eljött már telepítve van. |
|
| |||
| |||
| Amikor megnéztem fel a szemüveg. az, hogy a laptop úgy tűnt, hogy nem rendelkezik beépített bluetooth adapter be tud vásárolni azonban USB-adaptert, és töltse le a meghajtók úgy teszi, hogy a bluetooth részére körülbelül $ 30 - $ 40. Tudom, Best Buy végez ilyen dolgokat .... meg, hogy segít? |