פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

Sony Vaio VGN-Bluetooth AR51J בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 2 דצמבר 2007, 08:12
קבוצת חברות חדשות

Default Sony Vaio VGN-Bluetooth AR51J בעיות

יש לי Sony Vaio VGN-AR51J הנייד. Spec אומר את זה מגיע עם Bluetooth. כאשר אני פותח את התוכנה כדי לנסות למצוא את הטלפון הנייד אותו אומר את מתאם אינו מחובר. הוא מתאם את מובנה ולא ניתן להבין מדוע זה לא יעבוד. אני לחיצה כפולה על הסמל של יאן Desktop מגש ואין אפשרויות Bluetooth.

מישהו יכול לעזור
Old 2 דצמבר 2007, 08:52
קבוצת תורמים

זה probally isn't מותקן, לבדוק את מנהל ההתקנים וחפש התקנים מזוהה
Old 2 דצמבר 2007, 09:07
קבוצת חברות חדשות

בדקתי את מנהל ההתקנים ואת יכולה לראות את כל ההתקנים מזוהה. כיצד אוכל להתקין את התוכנה או שאני צריך רך. אני חשבתי שזה בא כבר מותקן.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Spencer2004 View Post
זה probally isn't מותקן, לבדוק את מנהל ההתקנים וחפש התקנים מזוהה
Old 7 אוקטובר 2009, 22:16
קבוצת חברות חדשות

כאשר בדקתי את המשקפיים. על המחשב הנייד כי זה נראה כי אין מתאם Bluetooth עבור בנה פנימה עם זאת, ניתן לרכוש מתאם USB וכוננים להוריד אותו שיגדילו Bluetooth עבור על $ 30 - $ 40. אני יודע בסט ביי נושאת דברים כאלה .... זה עוזר?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.