![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu SONY VAIO VGN-AR51J nešiojamas. Specifikacija sako, kad ji ateina su Bluetooth. Kai aš atidarau programa išbandyti ir atrasti savo mobiliajame telefone ji sako adapteris nėra prijungtas. Adapteris yra pastatytas ir negali suprasti, kodėl ji neveikia. Aš dukart paspaudėte Lan piktogramą darbalaukyje plokštelės ir nėra Bluetooth funkcijos. Can anyone help |
|
| |||
| |||
| ji probally forget įrengtas, žiūrėti į Device Manager ir ieškoti neatpažintų įrenginių |
|
| |||
| |||
| Aš patikrinti Device Manager ir gali pamatyti bet neatpažintų įrenginių. Kaip įdiegti programą ar minkšti, kad man reikia. Maniau, kad atėjo jau įdiegtas. |
|
| |||
| |||
| Kada patikrintus kriterijus. dėl, kad nešiojamas atrodė, kad jis neturi Bluetooth pastatyta in galite Tačiau pirkti USB adapteris ir parsisiųsti diskus už tai, kad bus lengviau "Bluetooth" už maždaug $ 30 - $ 40 adapteris. Žinau, Best Buy vykdo tokius dalykus .... Ar tai padeda? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 23 spalis 2009 05:35 |
| Help Needed prašome apie VGC-V2 Sony Vaio | bazių | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 7 spalis 2008 13:00 |
| Sony vaio CR21Z - Anyone have it? | Maverickk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | Lapkritis 15, 2007 12:17 |
| Sony vaio yra šiukšlės! | curlysmith | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 23 spalis 2007 12:45 |
| Temos įrankiai | |
| |