![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Sony Vaio VGN-AR51J laptopa. W spec mówi pochodzi z Bluetooth. Podczas otwarcia oprogramowanie i spróbować znaleźć mój telefon komórkowy mówi adapter nie jest podłączony. Adapter zbudowany jest i nie może zrozumieć, dlaczego to nie będzie działać. I podwójnym kliknięciu na ikonę w Lan pulpicie zasobnika i nie ma możliwości Bluetooth. Czy ktoś może pomóc |
|
| |||
| |||
| to probally isnt zainstalowany, spójrz w Menedżerze urządzeń i poszukaj niezidentyfikowanych urządzeń |
|
| |||
| |||
| Sprawdziłem w Menedżerze urządzeń i może widzieć żadnych obcych urządzeń. Jak zainstalować program lub miękkie, że muszę. Myślałem, że przyszedł już zainstalowany. |
|
| |||
| |||
| Po sprawdzeniu się widowisko. na tym laptopie wydawało się, że nie ma adaptera Bluetooth wbudowane można jednak zakupić adapter USB i pobieranie za to dyski, które będą stanowić Bluetooth około 30 dolarów - 40 dolarów. Wiem, że Best Buy wykonuje takie rzeczy .... czy to pomoże? |
![]() |
|
| Zakładki |