![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un Sony Vaio VGN-AR51J laptop. De spec. spune că vine cu Bluetooth. Când am deschis până la software-ul pentru a încerca să-mi găsesc de telefon mobil se spune adaptorul nu este conectat. Adaptorul este construit din şi nu poate înţelege de ce el nu va funcţiona. I dublu clic pe icoana Lan în tava de birou şi nu există opţiuni pentru Bluetooth. Poate cineva ajuta |
|
| |||
| |||
| it isnt probally instalat, uită-te în Device Manager şi căutaţi neidentificate dispozitive |
|
| |||
| |||
| Am verificat la Device Manager şi ar putea vedea orice neidentificate dispozitive. Cum pot instala programul sau soft care am nevoie. Am crezut ca a venit deja instalat. |
|
| |||
| |||
| Atunci când am verificat până specificatiile. cu privire la acest laptop se părea că o face nu au adaptor pentru Bluetooth construit in toate acestea, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi un adaptor USB şi unităţile de download pentru acesta, care vor face Bluetooth pentru despre $ 30 - $ 40. Ştiu Best Buy desfăşoară astfel de lucruri .... nu ca ajutor? |
![]() |
|
| Marcaje |