menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth Problémy

Reply

Thread Tools
Old 2.prosince 2007, 08:12
Nový člen skupiny

Mám Sony Vaio VGN-AR51J notebooku. Spec sa hovorí, že prichádza s bluetooth. Keď som otvoril softvér, aby sa pokúsila nájsť svojho mobilného telefónu hovorí, že adaptér nie je pripojený. Tento adaptér je postavený v roku, a nemôže pochopiť, prečo to nebude fungovať. I dvojité kliknutí na Lan ikonu v lište na ploche, a neexistuje žiadna možnosť bluetooth.

Môže niekto pomôcť
Old 2.prosince 2007, 08:52
Darcu Skupina

to probally isnt nainštalovaný, pozrite sa do správcu zariadení a hľadať neidentifikované zariadenia
Old 2.prosince 2007, 09:07
Nový člen skupiny

Overil som si prístroj manažéra a bolo vidieť žiadne neidentifikovaných zariadení. Ako nainštalovať program alebo mäkký, že aj potrebujú. Myslel som, že to bol už nainštalovaný.

Citácia:
Pôvodne Poslal Spencer2004 View Post
to probally isnt nainštalovaný, pozrite sa do správcu zariadení a hľadať neidentifikované zariadenia
Old 7 októbra 2009, 22:16
Nový člen skupiny

Overil som si, keď sa spec. na tomto notebooku sa zdalo, že nemá Bluetooth adaptér pre zabudovaný však môžete zakúpiť a stiahnuť adaptér USB disky za to, že umožnia bluetooth pre o $ 30 - $ 40. Viem, Best Buy vykonáva také veci .... to pomôže?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.