![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Sony Vaio VGN-AR51J notebooku. Spec sa hovorí, že prichádza s bluetooth. Keď som otvoril softvér, aby sa pokúsila nájsť svojho mobilného telefónu hovorí, že adaptér nie je pripojený. Tento adaptér je postavený v roku, a nemôže pochopiť, prečo to nebude fungovať. I dvojité kliknutí na Lan ikonu v lište na ploche, a neexistuje žiadna možnosť bluetooth. Môže niekto pomôcť |
|
| |||
| |||
| to probally isnt nainštalovaný, pozrite sa do správcu zariadení a hľadať neidentifikované zariadenia |
|
| |||
| |||
| Overil som si prístroj manažéra a bolo vidieť žiadne neidentifikovaných zariadení. Ako nainštalovať program alebo mäkký, že aj potrebujú. Myslel som, že to bol už nainštalovaný. |
|
| |||
| |||
| Overil som si, keď sa spec. na tomto notebooku sa zdalo, že nemá Bluetooth adaptér pre zabudovaný však môžete zakúpiť a stiahnuť adaptér USB disky za to, že umožnia bluetooth pre o $ 30 - $ 40. Viem, Best Buy vykonáva také veci .... to pomôže? |