![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Соны Ваио ВГН-АР51Ј лаптоп. Тхе спец каже да то долази са Блуетоотх. Нашто ЈА отворен горе софтвера покушати пронаћи свој мобилни телефон он говори адаптер није спојен. Тхе адаптер је саграђен у и не могу схватити зашто то неће да раде. И брачни Лан кликнули на икону на десктопу фиоке и не постоји опција за Блуетоотх. Може било ко помоћ |
|
| |||
| |||
| пробаллы то није инсталиран, погледај у девице манагер и потражите уређаје неидентификоване |
|
| |||
| |||
| И проверите Девице Манагер и могао видети никакве неидентификоване уређаје. Како да инсталирате програм или мекане да сам потребна. Мислио сам да долази већ инсталиран. |
|
| |||
| |||
| Проверио сам када се наочаре. на том лаптопу се чинило да нема адаптер за Блуетоотх изграђена у. можете међутим да купите УСБ адаптер и преузимање погона за то да ће учинити Блуетоотх за око $ 30 - $ 40. Знам најповољнијих носи такве ствари .... да ли то помоћи? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соны Ваио У лаптоп? | витаделлајан | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 23. Окт 2009 05:35 |
| Помоћ потребна молимо на ВГЦ-в2 Соны Ваио | баз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 7 октобар 2008 13:00 |
| Соны Ваио ЦР21З - Цвако има? | Маверицкк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 15 новембар 2007 12:17 |
| Соны Ваио је смеће! | цурлысмитх | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 23 октобар 2007 12:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |