![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Sony Vaio VGN-AR51J ноутбук. Spec говорить вона поставляється з Bluetooth. Коли я відкриваю програмне забезпечення, щоб спробувати знайти мого мобільного телефону вона каже, що адаптер не підключено. Адаптер побудований і не можете зрозуміти, чому воно не буде працювати. Я подвійним натисканням на іконку в Лан Desktop лоток і немає ніяких посилань на Bluetooth. Може хто-небудь допомагати |
|
| |||
| |||
| probally хіба він встановлений, подивіться за допомогою диспетчера пристроїв і шукати невідомі пристрої |
|
| |||
| |||
| Я перевірив за допомогою диспетчера пристроїв і бачить жодних невпізнаних пристроїв. Як мені встановити програму або м'якою, що мені потрібно. Я думала, вона прийшла вже встановлена. |
|
| |||
| |||
| Коли я перевірив специфікації. на ноутбуку, що здавалося, що вона не має адаптер Bluetooth для вбудованого Однак, Ви можете придбати адаптер USB і завантажити диски для нього, що зробить його Bluetooth приблизно за $ 30 - $ 40. Я знаю, Best Buy здійснює такі речі .... це допоможе? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 23 жовтня 2009 05:35 |
| Допомога необхідна будь ласка на VGC-V2 Sony Vaio | баз | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 7 жовтня 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - будь-хто це? | Maverickk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 15 листопада 2007 12:17 |
| Sony Vaio повна нісенітниця! | curlysmith | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 23 жовтня 2007 12:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |