| Dobré ráno. Dovolte mi v první řadě zavést sám. Mé jméno je Andrew, a jsem novým členem zde. Ve skutečnosti, to je můj první příspěvek - mám to, co se mi zdá být menší než nadějný počítači problém, ale myslel jsem, že bych vám kluci se o to pokusit.
Jsem student počítačových věd, a já jsme pracovali s počítači na několik let. Jsem si vědom, že mám mnohem méně zkušeností než mnozí z vás, zejména pokud jde o notebook systémů. Já vám poskytne popis problém tak podrobně, jak je to možné - Vím, že to může být těžké dát radu bez dostatečných informací.
Můj bratr přinesl ve svém notebooku se mi před pár týdny, s vypuštěnými plný hrnek kávy v systému. Měl ji obrátil vzhůru nohama, jakmile se skvrna se objevila ve snaze co nejvíce výpisem z kávy ze systému, jak je to možné. Když přinesl mi ji bylo stále zapnutý - systém byl zmrazený a byl souzen hospodářství dolů vypínače bezvýsledně. I odstraněny baterie, pocit, že by bylo nejlepší, abyste se moc rychle, aby se sníží nebezpečí zkratu.
I sušené systém co nejvíce zvenku, pak pokračoval, aby je od sebe. I stripovaná systém kompletně vyčistit a každá složka se denaturovaného lihu. I povoleny různé díly na zcela suché, pak znovu k počítači. Tento systém by o moc, ale mohlo by pípnutí čtyřicet-sedmdesát krát v řadě, na POST a napájen vystoupit na zdánlivě náhodných intervalech. Jsem odpojen na Touchpad a klávesnice, které umožnily, aby k zavedení systému Windows Vista s USB klávesnice zazátkovaný palců Krátký z Touchpad a klávesnice, vše v hardware se zdála být funkční.
V tuto chvíli jsem se vrátil, aby byl systém mého bratra, poradenství ho zálohovat všechna důležitá co možná nejdříve. Byl jsem v dojmu, že škody způsobené zkratem může oslabit složky, což způsobuje, že se nepodaří dříve než je obvyklé. Byl použit systém málo přes hodinu, kdy mu pokusil odstranit USB kabel ze systému. Stroj vypnout, když to udělal, a nebyl spuštěn, neboť úspěšně. Ve skutečnosti se ukázalo, že fanoušci otáčet nahoru a pak zase dolů. Věřím, že přijde o světla a pak vypne a na displeji zůstane prázdné. Bylo několik dní, protože teď k tomu došlo, a nedošlo k žádnému zlepšení. Doufala jsem, že tady někdo může mít nějaké návrhy, ale chápu, že je zcela možné, že ona je za bod, odkud není návratu.
Systém je HP Pavillion laptop, a jak jsem již bylo uvedeno výše, je to běh některé verze Windows Vista. Věřím, že je Vista Home, ale já si nejsem jistá, pokud jde o aktualizaci Service Pack je znepokojen.
Nehledě na to, zda je vše, co lze udělat v tomto okamžiku, oceňuji Váš čas a pomoc. |