Απόβλητα υγρών και Καφές (φαινομενικά?) Αποτυχημένη Προσπάθεια διάσωσης Καλημέρα. Επιτρέψτε μου πρώτα απ 'όλα να εισαγάγει τον εαυτό μου. Το όνομά μου είναι Andrew και είμαι νέο μέλος εδώ. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το πρώτο μου post - Έχω αυτό που μου φαίνεται μια λιγότερο αισιόδοξη από ό, τι πρόβλημα, αλλά νόμιζα ότι θα ήθελα να σας δώσω παιδιά δοκιμάστε το.
Είμαι φοιτητής της επιστήμης υπολογιστών, και έχω εδώ και χρόνια με τους υπολογιστές εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι γνωρίζει, ωστόσο, ότι έχω πολύ λιγότερη εμπειρία από πολλούς από σας, ειδικά όταν πρόκειται για συστήματα laptop. Θα σας παρέχουμε μια περιγραφή του προβλήματος με όσο το δυνατόν λεπτομερέστερα - Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να παρέχουν συμβουλές χωρίς επαρκή στοιχεία.
Ο αδελφός μου έφερε το laptop για να μου πριν από μερικές εβδομάδες, έχοντας χυθεί πλήρες κούπα καφέ, για το σύστημα. Είχε την μετέτρεψε ανάποδα μόλις η πετρελαιοκηλίδα εξακολουθεί, σε μια προσπάθεια να απορρίπτουν τόσο του καφέ από το σύστημα δυνατόν. Όταν όμως το έφερε σε μένα, ήταν ακόμα ενεργοποιημένη - το σύστημα πάγωσε και είχε προσπαθήσει, κρατώντας πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για να μην χρησιμοποιήσει. Θα αφαιρεθεί η μπαταρία, το αίσθημα ότι θα ήταν καλύτερο να πάρετε τη δύναμη στα ανοικτά ταχέως έτσι ώστε να μειώσει την πιθανότητα βραχυκυκλώματος.
I αποξηραμένα το σύστημα όσο το δυνατόν περισσότερο από το εξωτερικό, προχώρησε στη συνέχεια να λάβει την ξεχωρίζει. I απογυμνώνεται πλήρως το σύστημα και να καθαρίζονται κάθε συστατικού με μετουσιωμένη αλκοόλη. I επιτρέπονται τα διάφορα μέρη να στεγνώσει πλήρως, τότε το μηχάνημα συγκεντρωθούν. Το σύστημα αυτό θα ήταν για την εξουσία, αλλά θα μπιπ σαράντα σε εβδομήντα φορές στη σειρά σε POST, και που κινούνται εκτός σε φαινομενικά τυχαία χρονικά διαστήματα. I αποσυμπλεγμένο το touchpad και το πληκτρολόγιο, γεγονός που επέτρεψε το σύστημα για να εκκινήσετε σε Windows Vista με ένα USB πληκτρολόγιο βουλώνονται in. Μικρού του touchpad και το πληκτρολόγιο, το σύνολο του υλικού φαίνεται να λειτουργεί.
Θα ήθελα στο σημείο αυτό το σύστημα για να επιστραφεί ο αδελφός μου, συμβουλεύοντας τον να υποστηρίξει οποιοδήποτε σημαντικό το συντομότερο δυνατόν. Είχα την εντύπωση ότι οι ζημίες από τα βραχυκυκλώματα μπορεί να αποδυναμώσει ένα στοιχείο, που προκαλούν την αλλαγή αυτή να αποτύχει νωρίτερα από το κανονικό. Θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα για λίγο περισσότερο από μία ώρα, ημερομηνία κατά την οποία προσπάθησε να αφαιρέσετε το καλώδιο USB από το σύστημα. Η μηχανή κλειστή όταν το έκανε αυτό, και δεν έχει ξεκινήσει με επιτυχία από τότε. Στην πραγματικότητα, οι οπαδοί γύρισμα και στη συνέχεια πάλι. Πιστεύω ότι τα φώτα για να απενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, και η οθόνη παραμένει κενή. Έχει αρκετές μέρες τώρα, δεδομένου ότι αυτό συνέβη, και δεν υπήρξε καμία βελτίωση. Ήλπιζα ότι κάποιος θα μπορούσε να έχει κάποιες προτάσεις, αλλά κατανοώ ότι είναι απολύτως δυνατόν συστήματος είναι ότι πέρα από το σημείο μη επιστροφής.
Το σύστημα είναι ένα φορητό υπολογιστή HP Pavilion, και, όπως ανέφερα παραπάνω, βρίσκεται σε λειτουργία κάποια έκδοση των Windows Vista. Πιστεύω ότι είναι Vista Home, αλλά δεν είμαι σίγουρος όσο το Service Pack είναι ενδιαφερόμενο.
Ανεξάρτητα από το αν ή δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει σε αυτό το σημείο, εκτιμώ το χρόνο σας και τη βοήθεια. |