kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Kiömlött Kávé és (Látszólag?) Rescue Sikertelen kísérlet

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 10:02
Új tag Csoport

Default Kiömlött Kávé és (Látszólag?) Rescue Sikertelen kísérlet

Jó reggelt. Engedje meg először is, hogy bemutatkozzam. A nevem Andrew, és én egy új tag itt. Valójában ez az első post - Van, amit úgy tűnik nekem, hogy lehet kevesebb, mint reményteljes számítógépes probléma, de gondoltam, hogy srácok, egy próbát.

Én számítástechnika hallgató, és már dolgozik a számítógépek több éve. Én vagyok tisztában, hogy már sokkal kevesebb a tapasztalat, mint sokan, különösen akkor, ha a laptop rendszereket illeti. Én Önnek egy leírást a probléma megoldására, mint a lehető legnagyobb részletességgel - Tudom, hogy nehéz tanácsot adni a megfelelő információkat.

Az öcsém hozta a laptop, hogy nekem egy pár hete, miután kiömlött teljes bögre kávét a rendszerben. Úgy fordult, hogy fejjel lefelé, amint a kifolyatása történt kísérlet arra, hogy dump annyi a kávét ki a rendszer, amennyire csak lehetséges. Mikor hozta nekem, még a motoros - a rendszer volt fagyasztva, és próbált meg a gazdaság teljesítménye gombra mindhiába. Én eltávolítani az akkumulátort, az érzés, hogy ez lenne a legjobb, ha a kikapcsolás gyorsan, hogy csökken annak valószínűsége, hogy a zárlat.

Én szárított rendszer a lehető legnagyobb mértékben a külvilágtól, majd folytatta, hogy ez egymástól. Én sztrippelve rendszer teljesen és tisztítani minden alkatrészt, a denaturált alkoholt. Azt lehet a különböző részeket, teljesen száraz, majd újra a gépet. A rendszer teljesítménye, de a sípszó negyven hetven alkalommal a sorban a POST, és motoros le látszólag véletlenszerű időközönként. Én kapcsolni a touchpad és a billentyűzet, amely lehetővé tette a rendszer indítható a Windows Vista egy USB billentyűzet csatlakoztatva Rövid be a touchpad és a billentyűzet, mind a hardver, kiderült, hogy működik.

Ekkor visszatértem a rendszer a bátyám, azt tanácsolja neki, hogy készítsen biztonsági másolatot minden fontos a lehető leghamarabb. Én voltam az a benyomása, hogy kár rövidzárlat gyengíthetik az alkatrész, így azt, hogy nem előbb, mint a normális. Ő használta a rendszert több mint egy órát, amikor ő megpróbálta eltávolítani az USB kábelt a rendszer. A készülék kikapcsol, amikor ezt tette, és nem indítható, mert sikerült. Tény, hogy a szurkolók spin fel, majd meg újra. Úgy vélem, hogy a fények gyere majd le, és a kijelző üres marad. Ez már több napot, mert most ez történt, és nem történt javulás. Azt reméltem, hogy valaki itt is néhány javaslatot, de értem, hogy teljes mértékben lehetséges, hogy a múlt rendszer a ponton nincs visszaút.

A rendszer egy, a HP Pavilion laptop, és, amint már említettük, az fut néhány Windows Vista. Úgy gondolom, hogy Vista Home, de nem vagyok biztos benne, amennyire csak a Service Pack van szó.

Függetlenül attól, hogy van valami, hogy lehet tenni ezen a ponton, I appreciate your time és segítségnyújtás.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Víz ömlött a billentyűzet duskmon10 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 November 24, 2009 15:18
A kiömlött egy kis vizet On My Laptop blackmagic70 Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 Szeptember 20, 2009 19:06
Az első kísérletet OCing! Mooseknuckle Processzorok, alaplapok és RAM 45 22. Szeptember 2008 06:41
Gyenge kísérletet újraindítás rendszert! nchid General Chat szoftver 3 6. február 2008 17:29
Jeges kávé cheesewheels99 Off Topic Discussion 8 8. január 2008 14:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.