Kiömlött Kávé és (Látszólag?) Rescue Sikertelen kísérlet Jó reggelt. Engedje meg először is, hogy bemutatkozzam. A nevem Andrew, és én egy új tag itt. Valójában ez az első post - Van, amit úgy tűnik nekem, hogy lehet kevesebb, mint reményteljes számítógépes probléma, de gondoltam, hogy srácok, egy próbát.
Én számítástechnika hallgató, és már dolgozik a számítógépek több éve. Én vagyok tisztában, hogy már sokkal kevesebb a tapasztalat, mint sokan, különösen akkor, ha a laptop rendszereket illeti. Én Önnek egy leírást a probléma megoldására, mint a lehető legnagyobb részletességgel - Tudom, hogy nehéz tanácsot adni a megfelelő információkat.
Az öcsém hozta a laptop, hogy nekem egy pár hete, miután kiömlött teljes bögre kávét a rendszerben. Úgy fordult, hogy fejjel lefelé, amint a kifolyatása történt kísérlet arra, hogy dump annyi a kávét ki a rendszer, amennyire csak lehetséges. Mikor hozta nekem, még a motoros - a rendszer volt fagyasztva, és próbált meg a gazdaság teljesítménye gombra mindhiába. Én eltávolítani az akkumulátort, az érzés, hogy ez lenne a legjobb, ha a kikapcsolás gyorsan, hogy csökken annak valószínűsége, hogy a zárlat.
Én szárított rendszer a lehető legnagyobb mértékben a külvilágtól, majd folytatta, hogy ez egymástól. Én sztrippelve rendszer teljesen és tisztítani minden alkatrészt, a denaturált alkoholt. Azt lehet a különböző részeket, teljesen száraz, majd újra a gépet. A rendszer teljesítménye, de a sípszó negyven hetven alkalommal a sorban a POST, és motoros le látszólag véletlenszerű időközönként. Én kapcsolni a touchpad és a billentyűzet, amely lehetővé tette a rendszer indítható a Windows Vista egy USB billentyűzet csatlakoztatva Rövid be a touchpad és a billentyűzet, mind a hardver, kiderült, hogy működik.
Ekkor visszatértem a rendszer a bátyám, azt tanácsolja neki, hogy készítsen biztonsági másolatot minden fontos a lehető leghamarabb. Én voltam az a benyomása, hogy kár rövidzárlat gyengíthetik az alkatrész, így azt, hogy nem előbb, mint a normális. Ő használta a rendszert több mint egy órát, amikor ő megpróbálta eltávolítani az USB kábelt a rendszer. A készülék kikapcsol, amikor ezt tette, és nem indítható, mert sikerült. Tény, hogy a szurkolók spin fel, majd meg újra. Úgy vélem, hogy a fények gyere majd le, és a kijelző üres marad. Ez már több napot, mert most ez történt, és nem történt javulás. Azt reméltem, hogy valaki itt is néhány javaslatot, de értem, hogy teljes mértékben lehetséges, hogy a múlt rendszer a ponton nincs visszaút.
A rendszer egy, a HP Pavilion laptop, és, amint már említettük, az fut néhány Windows Vista. Úgy gondolom, hogy Vista Home, de nem vagyok biztos benne, amennyire csak a Service Pack van szó.
Függetlenül attól, hogy van valami, hogy lehet tenni ezen a ponton, I appreciate your time és segítségnyújtás. |