![]() |
|
|
|||
|
|||
|
בוקר טוב. הרשי לי קודם כל להציג את עצמי. שמי אנדרו, ואני משתמש חדש כאן. למעשה, זוהי ההודעה הראשונה שלי - יש לי מה שנראה לי להיות פחות תקווה המחשב בעיה, אבל אני חשבתי שאני רוצה לתת לכם לנסות א.
אני סטודנט למדעי המחשב, ואני כבר עובד עם מחשבים במשך כמה שנים. אני מודע לכך, עם זאת, כי יש לי הרבה פחות ניסיון מאשר רבים מכם, בעיקר היכן הנייד מערכות מודאגים. אני יספק לך תיאור של הבעיה עד כמה לפרט ככל האפשר - אני יודע שזה יכול להיות קשה לתת ייעוץ ללא מספיק מידע. אחי הביא את הנייד שלו על מנת לי לפני כמה שבועות, נתקל לנתוך מלאה כד קפה במערכת. הוא הפך את זה היה הפוך ברגע לשפוך התרחשו בניסיון להציף את השוק עד כמה של קפה מחוץ למערכת ככל האפשר. כאשר הוא הביא לי את זה, זה היה עדיין מופעל על - המערכת היה קפוא והוא היה ניסו לחיצה רצופה על מתג ההפעלה ללא הועיל. אני מוסרת את המצבר הרגשה שזה יהיה הטוב ביותר כדי לקבל את הכוח מחוץ expeditiously כדי להקטין את הסיכוי של קצר. אני מיובש המערכת ככל האפשר מבחוץ, ואז התחיל לקחת את זה לבד. אני שולל לחלוטין את המערכת ואת כל רכיב עם ניקה מפוגל אלכוהול. אני אפשרה שונים כדי יבשה לחלוטין, אז reassembled במכונה. המערכת תהיה על כוח, אלא ארבעים עד שבעים הביפ פעמים ברציפות ב-POST, ו Powered יורד בתחנה כנראה אקראי intervals. אני מנותק את touchpad ואת המקלדת, אשר אפשרה לתוך מערכת האתחול של Windows Vista עם מקלדת USB פקוק למערכת קצר של מקלדת touchpad ו, כל החומרה נראה תפקודם. בשלב זה, חזרתי למערכת אחי, וייעץ לו לגבות כל חשוב כמה שיותר מהר. הייתי תחת הרושם כי הנזק נמוך מן circuits יכול להחליש את הרכיב, זה גרם להיכשל מוקדם יותר מהרגיל. הוא השתמש במערכת של מעט יותר משעה, שעה שבה הוא ניסה להסיר את חיבור כבל USB של המערכת. כבה את המחשב כאשר הוא עשה את זה, וכי לא booted בהצלחה מאז. למעשה, את התפנית אוהדי למעלה ואז שוב למטה. אני מאמין האורות קדימה ואז לכבות, או להציג את נשאר ריק. זה כבר כמה ימים עכשיו זה התרחשו מאז, ויש כבר לא שיפור. קיוויתי שמישהו פה אולי יש כמה הצעות, אבל אני מבין שזה אפשרי לחלוטין שהיא מערכת שעוברת את נקודת אין חזרה. המערכת של HP אפדן הנייד, וכן, יש לי כפי שהוזכר לעיל, הוא פועל קצת גירסה של Windows Vista. אני מאמין שזה Vista Home, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מודאג Service Pack. לא משנה אם יש משהו שניתן לעשות בשלב זה, אני מעריך את הזמן וסיוע. |