menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Vypustenými káve a (zdanlivo?) Neúspech Rescue Pokus

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 10:02
Nový člen skupiny

Default Vypustenými káve a (zdanlivo?) Neúspech Rescue Pokus

Dobré ráno. Dovoľte mi v prvom rade zaviesť sám. Moje meno je Andrew, a som novým členom tu. V skutočnosti, to je môj prvý príspevok - mám to, čo sa mi zdá byť menšia ako nádejný počítači problém, ale myslel som, že by som vám chlapci sa o to pokúsiť.

Som študent počítačových vied, a ja sme pracovali s počítačmi na niekoľko rokov. Som si vedomý, že mám oveľa menej skúseností ako mnohí z vás, najmä pokiaľ ide o notebook systémov. Já vám poskytne opis problém tak podrobne, ako je to možné - Viem, že to môže byť ťažké dať radu bez dostatočných informácií.

Môj brat priniesol vo svojom notebooku sa mi pred pár týždňami, s vypustenými plný hrnček kávy v systéme. Mal ju obrátil hore nohami, keď sa škvrna sa objavila v snahe čo najviac výpisom z kávy zo systému, ako je to možné. Keď priniesol mi ju bolo stále zapnutý - systém bol zmrazený a bol súdený hospodárstva nadol odpájače bezvýsledne. I odstránené batérie, pocit, že by bolo najlepšie, aby ste sa moc rýchlo, aby sa zníži riziko skratu.

I sušené systém čo najviac zvonku, potom pokračoval, aby ich od seba. I oddestilovaná systém kompletne vyčistiť a každá zložka sa denaturovaného liehu. I povolené rôzne diely na úplne suché, potom znovu k počítaču. Tento systém by o moc, ale mohlo by pípnutie štyridsať-sedemdesiat krát v rade, na POST a napájaný vystúpiť na zdanlivo náhodných intervaloch. Som odpojený na Touchpad a klávesnice, ktoré umožnili, aby k zavedeniu systému Windows Vista s USB klávesnica zazátkovanej palcov Krátky z Touchpad a klávesnica, všetko v hardware sa zdala byť funkčné.

V túto chvíľu som sa vrátil, aby bol systém môjho brata, poradenstvo ho zálohovať všetky dôležité čo možno najskôr. Bol som v dojme, že škody spôsobené skratom môže oslabiť zložky, čo spôsobuje, že sa nepodarí skôr než je obvyklé. Bol použitý systém málo cez hodinu, keď mu pokúsil odstrániť USB kábel zo systému. Stroj vypnúť, keď to urobil, a nebol spustený, pretože úspešne. V skutočnosti sa ukázalo, že fanúšikovia otáčať hore a potom zase dole. Verím, že príde o svetla a potom vypne a na displeji zostane prázdne. Bolo niekoľko dní, pretože teraz k tomu došlo, a nedošlo k žiadnemu zlepšeniu. Verila som, že tu niekto môže mať nejaké návrhy, ale chápu, že je celkom možné, že ona je za bod, odkiaľ niet návratu.

Systém je HP Pavillion laptop, a ako som už bolo uvedené vyššie, je to beh niektoré verzie Windows Vista. Verím, že je Vista Home, ale já si nejsem jistá, pokiaľ ide o aktualizáciu Service Pack je znepokojený.

Nehľadiac na to, či je všetko, čo možno urobiť v tomto momente, oceňujem Váš čas a pomoc.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vyliala voda na klávesnici duskmon10 Notebooky, Mobily a PDA 2 24.novembra 2009 15:18
Vyliala vodu na mojom notebooku blackmagic70 Notebooky, Mobily a PDA 3 20.září 2009 19:06
Môj prvý pokus o OCing! Mooseknuckle Procesory, základné dosky & RAM 45 22. September 2008 06:41
Slabá pokus reštartu systému! nchid Všeobecné Software Chat 3 6. február 2008 17:29
Ľadovú kávu cheesewheels99 Vypnúť Téma diskusie 8 8. január 2008 14:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.