Проливена Кафа и (наизглед) неуспјеле спашавање Експеримент Добро јутро. Допустите ми пре свега упознати себе. Моје име је Андрије, а ја сам нови члан овде. У ствари, ово је мој први пост - Ја сам оно што ми се чини да је мање од наде рачунар проблем, али сам мислио бих вам момачки пробати.
Ја сам студент рачунарских наука, те сам ради са рачунарима већ низ година. Ја сам свестан, међутим, да сам далеко мање искуства него многи од вас, поготово лаптоп системима где су забринути. Ја ћу вам са описом проблема на што је више детаља могуће - Знам да може бити тешко дати савет без довољно информација.
Мој брат донео његов лаптоп ми се у пар недеља, након што је проливена пуну шоља кафе на систем. Имао је окренут наопацке чим се просути догодила у покушају меморије колико је кафа из система могуће. Кад га доведе к мени, то је још увек поуеред на - систем је замрзнута и он је покушао држање доле дугме за власт не искористити. Ја уклоњена батерију, осећај да би било најбоље да се моћ офф експедитиван како би смањили вероватноћу да кратки спој.
Ја сушено систем колико је могуће споља, а затим је наставила да се поред њега. Ја Узели систем потпуно очистио и сваку компоненту са шпиритус. И дозвољене су у различитим деловима потпуно суво, а затим реассемблед машине. Систем би се на власт, али би бип четрдесет-седамдесет пута заредом на ПОСТ, а поуеред офф ат наизглед случајним интервалима. Ја прекинуте су тастатура и тоуцхпад, који дозвољено систем за чизма у Уиндоуси Видик са УСБ тастатура прикључен ин Кратак је тоуцхпад и тастатура, све је хардвер појавити се да буде рад.
У овом тренутку, ја се вратио систем на мој брате, саветовање му копију било којег важно што је пре могуће. Био сам под утисак да штете од кратки спој може ослабити компоненту, наносећи га на пропаст пре него нормално. Он је користио систем за нешто више од сат времена, у којем тренутку је покушао да извадите УСБ кабл из система. Машина искључити када је то учинио, и није од боотед успешно. У ствари, обожаватељи Спин горе доле и онда опет. Вјерујем фарова хајде, а затим искључити и на екрану остаје празан. Он је неколико дана након ове догодила, а није дошло до побољшања. Био сам овде у нади да неко можда неке предлоге, али ја разумем да је сасвим могуће да је она систем је протеклих тачке без повратка.
Систем је један ХП Павиљон лаптоп, и, као што сам споменуо горе, то је покренут неке верзије система Уиндоус Виста. Ја верујем да је Виста Хоме, али нисам сигуран колико сервисни пакет је забринута.
Без обзира да ли или не постоји ништа што се може урадити у овом тренутку, ми ценимо Ваше време и помоћ. |