az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Kahve döküldü ve (görünüşte?) Başarısız kurtarma girişimi

Reply

Konu Araçları
Old 15 Haziran 2009, 10:02
Yeni Üye Grubu

Default Kahve döküldü ve (görünüşte?) Başarısız kurtarma girişimi

İyi günler. Bana her kendimi tanıtmak için ilk izin ver. Adım Andrew, ve yeni bir üye buradayım. Aslında, bu benim ilk yazı ise - Ne bana bir daha umutlu bilgisayarda sorun olabilir, ancak ben bir deneyin çocuklar vermek ediyorum sanıyordum.

Bir bilgisayar bilimi öğrenciyim ve bilgisayarlar ile birkaç yıl için çalışıyoruz. Ben Ancak, sizden, özellikle dizüstü bilgisayar sistemleri konusunda çok çok çok az bir deneyimim var korkmaktayım. Ben mümkün olduğu kadar çok detaylı bir sorunun bir açıklamasını verir - bu yeterli bilgi olmadan tavsiyelerde zor biliyorum.

Ağabeyim de bana önce sahip birkaç hafta laptopunda getirdi sistemde kahve tam bir kupa döktüm. O ters bir an olarak söylemek bir girişim mümkün olarak sistemi ve kahve dökümü için oluştu bu torna vardı. O bana bunu getirdi, hala açık olduğunu - sistem donmuş ve o boşuna güç düğmesine basılı tutarak çalıştı. Ben, bunun en iyisi kapalı süratle olarak kısa devre ihtimalini azaltmak için güç elde etmek için de duygu batarya kaldırıldı.

Ben dışarıdan sistem mümkün olduğunca kuru, daha sonra ayrı götürün başlar. Ben tamamen sistem elimden ve denatured alkol her bileşen temizlenmelidir. Ben çeşitli parçalar tamamen kurumasını sağlar, sonra makine yeniden. Sistem, ancak POST bir satırda yetmiş kere için de bip sesi kırk, güç ve görünüşte rasgele aralıklarla kapalı desteklenmektedir. Ben Touchpad ve klavye, tüm donanım Kısa takılı olan Touchpad ve klavye, bir USB klavye ile Windows Vista'nın bir sisteme önyükleme izin kesilir çıktı işleyen gerekir.

Bu noktada, benim kardeşim için, onu herhangi bir önemli en kısa zamanda yedeklemek için danışmanlık sistemi döndü. Ben gösterim kısa devreler gelen zarar bir bileşen zayıflatmak için bilerek, bu çabuk normalden daha başarısız olmasına neden oldu. O küçük bir saat, üzerinde sistem kullanılır o sistem bir USB kablosu kaldırma girişiminde olan zaman. Makine o yaptı ve kapatmak başarıyla beri açılmış değil. Gerçekte, fanlar ve aşağı doğru tekrar dönerler. Ben ışıkları ve gelip sonra kapatmak ve ekran boş kalır inanıyoruz. Bu oluştu çünkü olmuş birkaç gün artık, ve hiç bir gelişme olmuştur. O birisi burada bazı öneriler olabilir umuyordum, ama bu tamamen o sistemin mümkün olduğunu anlamak hiç geri açısından geçmiştir.

Sistem, HP Pavilion dizüstü bilgisayar, ve, çünkü yukarıda bahsedilen varsa, Windows Vista'nın bir sürümü çalışmaktadır. Ben Vista Home olduğuna inanıyorum, ancak hizmet paketi gelince ben bu kadar emin değilim.

Bağımsız olarak veya değil, bu noktada yapılabilecek şey, I saat ve yardım için teşekkür ederiz.
Reply

Register

Bookmarks