Spilled кави і (на перший погляд?) Невдалі спроби звільнення
Доброго ранку. Дозвольте мені перш за все представити себе. Мене звати Андрій, я новий член тут. Справді, це мій перший пост - я що, мені здається, буде менше, ніж надій проблема комп'ютер, але я думав, що ви, хлопці, дати спробувати.
Я студент факультету інформатики, і я працював з комп'ютерами протягом декількох років. Я знаю, однак, що я набагато менше досвіду, ніж багато хто з вас, особливо коли мова йде про ноутбук систем. Я представлю вам з описом проблеми настільки детально, наскільки це можливо - Я знаю, це може бути важко дати пораду без достатньої інформації.
Мій брат приніс свій ноутбук до мене пару тижнів тому, маючи повну пролив чашкою кави в системі. Він перетворив її догори дном, як тільки Розлив стався в спробі скинути тому що більша частина кави з системи наскільки це можливо. Коли він приніс її мені, він все ще включений - система була заморожена, і він намагався утримуючи натиснутою кнопку живлення, але безрезультатно. Я вийняв батарею, відчуваючи, що було б краще, щоб отримати виключення оперативно, з тим щоб зменшити вірогідність короткого замикання.
Я витер системі якомога більше із зовні, а потім приступила до прийняття його на частини. Я позбавив система повністю і забираються кожен компонент з денатурований спирт. Я дозволив різних частин повністю висохнути, а потім зібрав машину. Ця система буде влада, але сигнал сорока до сімдесяти раз поспіль на посаді, і при вимкненому мабуть випадкові проміжки часу. Я відключив сенсорна панель і клавіатура, що дозволяє системі завантажитися в Windows Vista з клавіатурою USB підключений дюйма менше сенсорної панелі і клавіатури, всі апаратні, як видається, функціонування.
На даному етапі, я повернувся до системи моїм братом, повідомивши йому, створювати резервні копії всіх важливих як можна швидше. Я була під враженням, що збитки від короткого замикання може послабити компонентів, що призводить до збою раніше, ніж зазвичай. Він використовував систему трохи більше години, після чого він спробував видалити кабелю USB в системі. Машина вимикається, коли він це зробив, і не після успішного завантаження. Справді, вентилятори спіном вгору і вниз. Я вважаю, що займуться в систему і потім вимкніть, а дисплей залишається пустим. Ось уже кілька днів з того часу це відбувалося, і ніяких поліпшень не відбулося. Я сподівався, що хтось тут, можливо, деякі пропозиції, але я розумію, що це цілком можливо, що вона є системою минулого точку, звідки немає повернення.
Система ноутбуку HP Pavilion, і, як я вже згадував вище, це запуск деяких версій Windows Vista. Я вважаю, що Vista Home, але я не зовсім впевнений, що стосується пакету оновлень.
Незалежно від того, чи немає нічого, що можна зробити на даному етапі, я ціную ваш час і допомогу.
|