![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Добре де, аз бях изпратен тук от Carbon.
Имам Acer се стремят 5050 лаптоп, който беше първоначално да бъде просто за работа. Но, The Orange Каре излезе, и аз трябваше да го получа. Аз играя често, но вчера забелязах, че е много горещо Първи. Говорих с въглерод, което ми каза да погледна на Core температура с SpeedFan, и последния път, когато проверява него, Core температура е "86C". Говорих с друг приятел, който каза това е начин да се топли, и да надникне в BIOS за да види дали има опция за увеличаване на скоростта на вентилатора. Там не беше, затова го направих същото в SpeedFan. Там не е опция там, за мен поне. Значи, аз се чудех, това температурата в норма, или трябва да се увеличи скоростта на вентилатора? Също така, тъй като температурата на последно четене, аз наляво го. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тя не е прекалено горещо. Той е също в рамките на проект на спецификационен на Turion да го двойния TL или единични MK. Просто казано, ако температурата е не повече от термичните изключване температура тогава вие сте наред.
Turion's, на 90nm сорт, който смятате, че ще са от лаптопа на модела брой са добри за 95в. На температурата на процесора е зависим от шасито на способността да се запази готин, използване, натоварване и ambients. Не ме разбирайте погрешно, че на един от най-горещото време съм виждал за лаптоп на процесора, но може да бъде в състояние да облекчат с някои активно охлаждане, както и в фен база. Zalman направи няколко добри модели, както Coolermaster. Използвам това за домакинството лаптопа. Saw време капка 6в, когато се пускат в пик.
|
|
|
|||
|
|||
|
Уау, благодаря за отговора! Ще ред на един от тези късно. Благодаря отново.
|
|
|
|||
|
|||
|
На процесора се охлажда отделно за останалата част от компонентите по heatpipe змии, че до края на шасито, където завършва в heatsink, това е то активно охлаждане и въздуха е била принудена от шасито.
Ако температурата е засягащи овен бихте се срива, ако тя е била засягащи графики разтвор бихте се предмети на екрана. Ако сте се нито една от тези след това е добре.