![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře, jsem byla odeslána zde Carbon. Mám notebook Acer Aspire 5050, který byl původně zamýšlen jen pro práci. Ale v Orange Box vyšel, a musel jsem si to. Často se na ni hrát, ale včera jsem si všiml, že se dostává velmi horký. Mluvil jsem s Carbon, který mi řekl, že se podívat na Core temp s SpeedFan, a v poslední době jsem ji Core temp byl "86C". Mluvil jsem s jiným přítelem, který řekl, že cesta k horké, a to se podívat do BIOSu, zda tam byla možnost zvýšit rychlost ventilátoru. Tam nebylo, tak jsem dělal to samé v SpeedFan. Nebylo možnost existuje, alespoň pro mě. Tak jsem přemýšlel, je to teplota v normě, nebo mám třeba zvýšit otáčky ventilátorů? Také, že od posledního čtení temp jsem ji vypnout. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není to příliš teplé. Je to i v rámci návrhu spec to ze je to Turion TL dvojí nebo jednotlivých MK. Jednoduše řečeno, pokud teplota není vyšší než tepelné vypnutí teplota pak budete v pohodě. Turion to z 90nm odrůdy, které jsem, že máte jít do notebooku to číslo modelu jsou dobré pro 95c. Tato teplota na procesoru je závislá na podvozku schopnost držet je v pohodě, využití, zatížení a ambients. Nechápejte mě špatně, že je jedním z nejžhavějších temps jsem viděl na laptop cpu, ale je možné ji zmírnit některé aktivní chlazení, stejně jako v ventilátoru základny. Žalman udělat pár dobrých modelů, jak se Coolermaster. I use tento pro domácnost notebooku. Viděl temps 6c kapka, když běží na vrchol.
|
| |||
| |||
| Wow, díky za odpověď! I'll objednat jeden z těch později. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Tento procesor je chlazen zvlášť na zbytek komponent pomocí heatpipe, že hadi na hraně podvozku, kde končí ve chladič, to je pak aktivně chlazeny a vzduch je vytlačen z podvozku. Pokud je teplota byla ovlivňující ram byste dostat zhroucení, kdyby to byla ovlivňující grafických řešení, které byste si artefakty na obrazovce. Pokud jste obdrželi žádná z těchto pak je to v pohodě.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Wanted: Super chlastoun monstrum XL | thingie2 | CJ Used Marketplace | 9 | 29. listopad 2008 13:34 |
| Super chlazení! | computeruler | Případy & Napájecí zdroje | 31 | 7. říjen 2008 15:31 |
| Super vysoká teplota? | computeruler | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 27. dubna 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB. | d0od | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22. března 2008 13:21 |
| Britians Nejrychlejší superpočítač | CallumUK | Obecné Hardware Chat | 3 | 8. února 2008 13:37 |
| Thread Nástroje | |
| |