![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, έχω εδώ σταλεί από άνθρακα. Έχω ένα laptop Acer Aspire 5050, που ήταν αρχικά να είναι μόνο για δουλειά. Όμως, η Orange Box βγήκαν, και έπρεπε να την έχει. Συχνά παίζουν, αλλά εγώ πρόσεξα χθες που λάμβανε πολύ ζεστό. Μίλησα με άνθρακα, ο οποίος μου είπε να το εξετάσουμε με το Core temp SpeedFan, και η τελευταία φορά που ελέγχθηκαν, το Core temp ήταν "86C". Μίλησα με κάποιον άλλο φίλο που είπε ότι ο τρόπος με θερμό, και να ρίξετε μια ματιά στο BIOS να δω αν υπήρχε μια επιλογή για την αύξηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα. Δεν ήταν, γι 'αυτό έκαναν το ίδιο το SpeedFan. Δεν ήταν μια επιλογή εκεί, για μένα τουλάχιστον. Έτσι, Αναρωτιέμαι, αυτή η θερμοκρασία είναι ο κανόνας, ή θα πρέπει να αυξήσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα; Επίσης, δεδομένου ότι η τελευταία temp ανάγνωση, έχω άφησε off. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι πολύ ζεστό τρόπο. Είναι καλά εντός των προδιαγραφών του σχεδιασμού του Turion θα είναι το διπλό ή μονά TL MK. Με απλά λόγια, αν η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τις θερμικές shutdown θερμοκρασία τότε είστε μια χαρά. Turion της, 90nm της ποικιλίας, η οποία πιστεύω ότι θα έχετε από το φορητό υπολογιστή του αριθμό μοντέλου είναι καλή για 95γ. Η θερμοκρασία του cpu εξαρτάται από την εξέδρα την ικανότητά του να κρατήσει δροσερό, χρήσης, φορτίου και ambients. Μην πάρετε λάθος μου είναι ένα από τα πιο καυτά temps έχω δει για ένα laptop cpu αλλά ίσως να είναι σε θέση να ανακουφίσει το με κάποια ενεργή ψύξη, όπως και σε έναν ανεμιστήρα βάσης. Zalman κάνουμε μερικά καλά μοντέλα, όπως και οι Coolermaster. Χρησιμοποιώ αυτό για το νοικοκυριό laptop. Saw temps πτώση 6γ όταν τρέχει σε ώρες αιχμής.
|
| |||
| |||
| Πω πω, ευχαριστώ για την απάντηση! Θα πάρω για ένα από αυτά αργότερα. Ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Η cpu ψύχεται ξεχωριστά με το υπόλοιπο των συστατικών μέσω heatpipe ότι φίδια στην άκρη του πλαισίου που τελειώνει σε ένα heatsink, τότε αυτό είναι ενεργά ψύχεται και ο αέρας στην έξοδό του από την εξέδρα. Αν η θερμοκρασία ήταν επηρεάζουν τη μνήμη RAM έχετε get crashes, αν ήταν επηρεάζουν τα γραφικά λύση που προτίθεστε πάρετε αντικείμενα στην οθόνη. Εάν δεν αντιστοιχεί κανένας από αυτούς να τότε είναι εντάξει.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wanted: Super εμποτίζων τέρας XL | thingie2 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 9 | 29 Νοε 2008 13:34 |
| Super ψύξης!! | computeruler | Θήκες & Τροφοδοτικά | 31 | 7 Οκτ 2008 15:31 |
| Super υψηλή θερμοκρασία; | computeruler | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 27 Απρ 2008 08:30 |
| Χμμ ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 22 Μαρ 2008 13:21 |
| Γρηγορότερος Britians Super Computer | CallumUK | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 8η Φεβ 2008 13:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |