![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobro, sam poslao ovdje Carbon. Imam laptop Acer stremiti 5050, koja je izvorno značila biti samo za posao. Ali, The Orange Box iziđe, i kad sam ga imati. Ja često igraju, ali jučer sam primjetio da je dobivanje vrlo vruće. Sam govorio Carbon, koji mi je rekao da pogledate Core temp sa SpeedFan, a zadnji put sam provjeriti njoj, Core temp bila "86C". Sam razgovarao na drugi prijatelj koji je rekao da je način za vruće, i da imaju pogled u BIOS vidjeti ako je ima opciju povećanja brzine ventilatora. Tu nije bilo, pa sam isto u SpeedFan. Nije bilo ni tu opciju, za mene barem. Dakle, bio sam zadivljen, temperatura je to pravilo, ili mi treba da se poveća brzina ventilatora? Isto tako, budući da je posljednja temp čitanje, I've lijevo je isključeno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nije put previše vruća. To je dobro u spec. oblikovanje i od nje se Turion TL ili dual single MK. Jednostavno rečeno, ako se temp ne prelazi termalne shutdown temperature onda ste u redu. Turion je, u različitim 90nm, što vjerujem da ste idući uz laptop model broja su dobra za 95c. The temp od CPU je ovisna o šasije sposobnost držati je cool, korištenje, opterećenje i ambients. Ne bi mi krivo da je jedan od najtoplijeg temps sam vidio za laptop CPU ali ti svibanj moći ukloniti ga s nekim aktivnim hlađenje, kao u fan bazu. Zalman napraviti nekoliko dobrih modela, ali Coolermaster. Koristim ovo za kućanstvo laptop. Pila temps pad 6c kada prikazuju na vrhu.
|
| |||
| |||
| Sjajna osoba, hvala za odgovor! Ja ću naručiti jedan od onih kasnije. Hvala opet. |
|
| |||
| |||
| CPU hlađen je odvojeno od ostatka komponenti preko heatpipe koji zmije do ruba šasije gdje završava u heatsink, to je onda aktivno hlađenih i zrak je isterani iz šasije. Ako je temp je zahvatio ovna koji biste dobili crashes, ako je grafička rješenja koja utječu na koje biste dobili artefakata na ekranu. Ako tvoj 'uzimajući nijedna od ovih onda u redu.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Wanted: Super natapač čudovište XL | thingie2 | CJ Used Marketplace | 9 | 29. studeni 2008 13:34 |
| Super hlađenje! | computeruler | Cases & Power Supplies | 31 | 7. listopad 2008 15:31 |
| Super visoka temp? | computeruler | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 27. travanj 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Graphics Cards & Monitors | 5 | 22. ožujak 2008 13:21 |
| Najbrži Britians Super Computer | CallumUK | General Hardware Chat | 3 | 8. veljača 2008 13:37 |
| Thread Tools | |
| |