פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

סופר חם הנייד

Reply

שרשרת כלים
Old 14 ינואר 2008, 04:15
Xao
חבר קבוצת

Default סופר חם הנייד

בסדר, אני כאן כבר נשלחו על ידי Carbon.

יש לי לשאוף Acer 5050 laptop, כי במקור היה אמור להיות רק עבור העבודה. אבל, את תיבת כתום יצא, והיה לי את זה. אני משחק בו לעיתים קרובות, אבל אתמול שמתי לב שזה היה מקבל מאוד חם. דיברתי Carbon, מי אמר לי להסתכל על בסיס זמני עם SpeedFan, וכן בפעם האחרונה שבדקתי את זה, היה זמני הליבה "86C". דיברתי עם עוד חבר של מי אמר את זה דרך חמים, וכן יש לבדוק את ה-BIOS כדי לבדוק אם קיימת אפשרות להגדיל את מהירות המאוורר. לא היה, אז עשיתי את אותו הדבר ב-SpeedFan. לא היה אופציה שם, לי לפחות.

אז, אני תוהה, האם זה הטמפ 'הנורמה, או האם אני צריך להגביר את מהירות המאוורר?

כמו כן, מאז כי טמפ קריאה אחרונה, אני כבר עזב אותה.
Old 14 ינואר 2008, 08:15
קבוצת תורמים

Default סופר חם הנייד

זה לא יותר מדי חם. זה טוב בתוך העיצוב של spec של Turion להיות אותו יחיד או כפול TL ח"כ. במילים פשוטות, אם הוא לא יעלה על טמפ תרמית את טמפרטורת הכיבוי אז אתה בסדר.

של Turion, במגוון של 90nm, אשר אני מאמין שיש לך את הנייד הולך לפי המודל של מספר טובים עבור 95c.

את זמני של CPU תלויה על שלדה של היכולת לשמור על זה מגניב, שימוש, או לטעון ambients. לא מבין אותי לא נכון, זה אחד hottest temps ראיתי עבור מחשב נישא CPU אבל תוכל להקל את זה עם כמה פעילים Cooling, כמו אוהד הבסיס. זלמן טוב לעשות כמה מודלים, כמו Coolermaster.

אני משתמש זה עבור משקי הבית הנייד. ראיתם temps ירידה 6c כאשר לפעול בשעה שיא.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 14 ינואר 2008, 08:29
Xao
חבר קבוצת

Default סופר חם הנייד

וואו, תודה על התשובה! אני מתכוון להזמין אחד כזה מאוחר יותר. שוב תודה.
Old 14 ינואר 2008, 08:32
קבוצת תורמים

Default סופר חם הנייד

ה CPU הוא מקורר בנפרד את שאר מרכיבי דרך heatpipe כי נחשים לקצה של שסי בו היא מסתיימת בתוך heatsink, אז זה פעיל ו מקורר האוויר הוא הכריח את שסי.

אם היה טמפ המשפיע על ראם אתה מעוניין לקבל קריסות, אם זה היה פתרון המשפיע על גרפיקה אתה מעוניין לקבל artifacts על המסך. אם אתה מקבל אף אחד אלה אם כך, בסדר.

-Kanoakavirus
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Wanted: סופר soaker מפלצת XL thingie2 ג 'יי משמש השוק 9 29 נובמבר 2008 13:34
סופר הקירור!! computeruler מקרים & ספקי כוח 31 7 אוקטובר 2008 15:31
סופר טמפ גבוהה? computeruler CPUs, Motherboards & RAM 8 -27 לאפריל 2008 08:30
הממ ... 8500GT Super + 1GB d0od כרטיסי מסך & Monitors 5 22 מרץ 2008 13:21
Britians המהירה ביותר סופר מחשב CallumUK כללי חומרה צ 'אט 3 8 פברואר 2008 13:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.