mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Super hot nešiojamas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 14, 2008, 04:15
Xao
Narys

Default Super hot nešiojamas

Alright, I've been išsiuntė čia anglies.

Turiu Acer Aspire 5.050 nešiojamas kompiuteris, kuris iš pradžių buvo skirtas būti tik už darbą. Bet, Orange Box išėjo, ir aš jį. Aš dažnai tenka, bet vakar aš pastebėjau, buvo gauti labai karšta. Aš kalbėjau su anglies, kuris pasakė man pažvelgti Core Temp su SpeedFan, o paskutinį kartą aš jį tikrinama, Core Temp buvo "86C". Aš kalbėjau su savo draugais, kurie sakė, kad kelias į karštą, ir pasirūpinti, kad į BIOS, pažiūrėkite, ar buvo galimybe padidinti ventiliatoriaus greitį. Nebuvo, todėl aš į SpeedFan pats. Nebuvo galimybės ten man bent.

Taigi, man buvo įdomu, tai temperatūros norma, ar man reikia padidinti ventiliatoriaus greičio?

Be to, nuo šio paskutinio temp svarstymą, aš paliko jį išjungti.
Old Sausis 14, 2008, 08:15
Donorų grupės

Tai ne taip per karšta. Taip pat per dizainas Spec ųjų Turion tai būtų dvigubas TL arba vieno MK. Paprasčiau tariant, jei temperatūra yra ne didesnė šilumos išjungimo temperatūra tada jums gerai.

Turion's, iš 90nm veislės, kuri manau, jūs ketinate su nešiojamojo kompiuterio modelio numeriu yra gera 95c.

Procesoriaus temperatūra priklauso nuo važiuoklės gebėjimą laikyti vėsioje, naudojimas, apkrovos ir Išorines. Don't get me wrong tai viena iš karščiausių temps I've seen for laptop CPU, tačiau galite sumažinti ją su kai kurių aktyvaus aušinimo, kaip ventiliatorius bazę. ZALMAN padaryti keletą gerų modelių, kaip padaryti Coolermaster.

Naudoti šitas už namų kompiuteryje. Pjūklas temps lašas 6c paleidžiant piko metu.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Sausis 14, 2008, 08:29
Xao
Narys

Oho, ačiū už atsakymą! Aš, kad vienas iš tų vėliau. Thanks again.
Old Sausis 14, 2008, 08:32
Donorų grupės

CPU aušinimu atskirai komponentų poilsio per heatpipe, kad gyvatės į važiuoklės krašto, kur ji baigiasi RADIATORIUS, tai tada aktyviu aušinimu ir oro yra priverstas pasitraukti iš važiuoklės.

Jei temperatūra buvo paveikti RAM norite gauti suges, jei jis buvo paveikti grafika tirpalas norite gauti artefaktus ekrane. Jei gaunate nė vienas iš jų, tai ji bauda.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ieško: Super Moczygęba Monster XL thingie2 CJ Naudoti prekyvietė 9 Lapkritis 29, 2008 13:34
Super aušinimo! computeruler Cases & Power Supplies 31 7 spalis 2008 15:31
Super aukštos temperatūros? computeruler CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 8 Balandis 27, 2008 08:30
Hmm ... 8500GT Super + 1GB d0od Graphics Cards & Monitoriai 5 Kovas 22, 2008 13:21
Britians Greičiausias Super Kompiuteris CallumUK General Hardware Chat 3 8 vasaris 2008 13:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.