mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Super hot laptop

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 14, 2008, 04:15
Xao
Loceklis

Default Super hot laptop

Labi, es esmu saņēmusi šeit Carbon.

Man ir Acer Aspire 5.050 klēpjdatoru, kas sākotnēji bija iecerēts tikai par darbu. Bet, Orange Box iznāca, un man bija jābūt tai. Es bieži spēlē, bet vakar pamanīju tas kļūst ļoti karsti. Es runāju ar Carbon, kurš stāstīja man apskatīt Core temp ar SpeedFan, un pēdējo reizi es pārbauda to, Core temp bija "86C". Es runāju ar citu draugu, kurš teica, ka ceļš uz karsti, un būtu skatās uz BIOS lai redzētu, vai pastāv iespēja palielināt ventilatora ātrumu. Nebija, tāpēc es to pats SpeedFan. Nebija iespēju tur, man vismaz.

Tātad, man bija jautājums, vai šī temperatūra normu, vai man nepieciešams palielināt ventilatora ātrumu?

Turklāt, tā kā šī pēdējā temp lasīšanu, es esmu pa kreisi it off.
Old Janvāris 14, 2008, 08:15
Donors Group

Default Super hot laptop

Tas nav pārāk karsts. Tas ir arī saskaņā dizains spec's of Turion tā būtu dubultā TL vai atsevišķi MK. Vienkārši sakot, ja temperatūra nav lielāka siltuma shutdown temperatūra, tad jūs labi.

Turion's, no 90nm šķirnes, ko es uzskatu jums iet ar klēpjdatoru modeļa numurs ir laba 95.c.

Par CPU temp ir atkarīga no šasijas spēja saglabāt to atdzist, lietošanas, slodzes un ambients. Don't get me wrong tas ir viens no karstākie temps Esmu redzējis klēpjdatoru cpu bet jūs, iespējams, var atvieglot to ar dažām aktīvo dzesēšanu, kā fan base. Zalman do dažas labas modeļi, kā arī to Coolermaster.

I use šis par sadzīves klēpjdators. Saw temps samazināsies 6c, braucot uz maksimumu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Janvāris 14, 2008, 08:29
Xao
Loceklis

Default Super hot laptop

Wow, paldies par atbildi! Es, lai viens no tiem vēlāk. Thanks again.
Old Janvāris 14, 2008, 08:32
Donors Group

Default Super hot laptop

CPU atdzesē atsevišķi pārējo komponentu ar HEATPIPE ka čūskas uz malas šasijas, kur tas beidzas Heatsink, tas ir tad aktīvi atdzesē un gaiss ir izspiesta no šasijas.

Ja temp bija ietekmē ram jūs vēlaties saņemt crashes, ja tas skar grafikas risinājumu jūs vēlaties saņemt artefaktus uz ekrāna. Ja saņemat neviens no šiem, tad tas ir labi.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks