![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Alright, I've been here wysłane przez Carbon. Mam laptopa Acer Aspire 5050, które pierwotnie oznaczało być tylko do pracy. Ale The Orange Box wyszła, a ja musiałem ją. I często grają, ale wczoraj zauważyłem było uzyskanie bardzo gorąca. I mówił do węgla, który powiedział mi patrzeć na Core Temp z SpeedFan, a ostatnim razem, kiedy to sprawdzone, Core temp był "86C". I mówił do innego znajomego, który powiedział, że to sposób na gorące, i zajrzyj w systemie BIOS, aby sprawdzić, czy istnieje możliwość zwiększenia prędkości wentylatora. Nie było, więc nie w tym samym SpeedFan. Nie było tam opcja, przynajmniej dla mnie. Tak, zastanawiałem się, to temperatura normą, czy trzeba zwiększyć prędkość wentylatora? Ponadto, jako że ostatnie temp. czytania, I've lewej je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie jest zbyt gorąca. To również w projektowaniu spec-tych jest to Turion TL podwójne lub pojedyncze MK. Mówiąc najprościej, jeśli temperatura nie przekracza temperatury termicznego zamykania następnie you're grzywny. Turion's z 90nm odmiany, które uważasz, że będzie przez laptop model numer jest dobry dla 95c. Temp procesora CPU jest uzależniona od jej zdolności do podwozia zachować chłodne, użytkowania, obciążenia i ambients. Don't get me wrong to jeden z najgorętszych temps Widziałem na laptopie procesora, ale można je złagodzić niektóre aktywnego chłodzenia, a wentylator w podstawy. Zalman zrobić kilka dobrych modeli, jak Coolermaster. Używam to dla gospodarstwa domowego laptopa. Saw temps spadek 6c przy pracy w godzinach szczytu.
|
| |||
| |||
| Wow, dzięki za odpowiedź! I'll celu jeden z tych nowszych. Jeszcze raz dziękujemy. |
|
| |||
| |||
| Procesora jest chłodzony oddzielnie dla reszty komponentów za pomocą heatpipe, że węże do krawędzi podwozia gdzie kończy się Radiator ten jest aktywnie chłodzony powietrzem i jest zmuszony z podwozia. Jeżeli temperatura była wpływających na barana możesz dostać awarii, jeżeli została ona wpływ na rozwiązanie grafiki możesz dostać artefaktów na ekranie. Jeśli żaden z tych coraz to's fine.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Zakładki |