mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Super hot laptop

Reply

Thread Tools
Old 14 ianuarie 2008, 04:15
Xao
Grupul de stat

Default Super hot laptop

Bine, am fost trimis aici de carbon.

Am un laptop Acer aspire 5050, care iniţial a fost menit să fie doar pentru locul de muncă. Dar, Orange Box venit, şi am fost nevoită să-l au. Am jucat de multe ori, dar de ieri am observat-o a fost obtinerea foarte cald. Am vorbit cu carbon, care mi-a spus să te uiţi la Core temp cu SpeedFan, şi ultima dată când am verificat-o, a fost Core temp "86C". Am vorbit cu un alt prieten care a spus că e un fel de cald, şi de a avea o privire în BIOS-ul pentru a vedea dacă există o opţiune de a creşte viteza ventilatorului. Acolo nu a fost, asa ca am facut la fel in SpeedFan. Acolo nu a fost o opţiune acolo, pentru mine cel puţin.

Deci, mă întrebam, această temperatură este de normă, sau am nevoie pentru a creşte viteza ventilatorului?

De asemenea, din moment ce ultima temp lectură, m-am lăsat-o baltă.
Old 14 ianuarie 2008, 08:15
Grupul de donator

Default Super hot laptop

Nu e prea fierbinte. Este foarte bine cu designul spec.'s a Turion fie că este vorba de dublu sau single TL MK. Pur şi simplu pune, în cazul în care temperatura nu este mai mare de închidere a termic temperatura atunci esti bine.

Turion lui, pe de 90nm varietate, care cred că le-aţi merge de laptop modelul numărul sunt bune pentru 95c.

De temp de procesor depinde de şasiu capacitatea de a menţine rece, utilizarea, de sarcină şi ambients. Don't get me wrong este una din cea mai tare temps le-am văzut pentru un laptop de procesor, dar s-ar putea să fie capabil să atenueze aceasta cu unele active de răcire, ca într-un evantai de bază. Zalman face câteva modele de bune, ca Coolermaster.

Eu folosesc acesta pentru uz casnic laptop. Saw temps picătură 6c când rulează la vârf.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 14 ianuarie 2008, 08:29
Xao
Grupul de stat

Default Super hot laptop

Wow, mulţumesc pentru răspuns! Voi, pentru unul din cele mai târziu. Mulţumesc încă o dată.
Old 14 ianuarie 2008, 08:32
Grupul de donator

Default Super hot laptop

Procesorul este racit separat de restul componentelor heatpipe că, printr-un scandal la marginea şasiului în cazul în care se termină într-un heatsink, acest lucru este activ apoi răcit şi aerul este forţat de pe şasiu.

În cazul în care temperatura a fost de natură să afecteze RAM aţi primi avariază, în cazul în care acesta a fost de natură să afecteze grafică soluţie aţi lua piese de pe ecran. Dacă sunteţi obtinerea nici una dintre aceste atunci este bine.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Marcaje