![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, am fost trimis aici de carbon. Am un laptop Acer aspire 5050, care iniţial a fost menit să fie doar pentru locul de muncă. Dar, Orange Box venit, şi am fost nevoită să-l au. Am jucat de multe ori, dar de ieri am observat-o a fost obtinerea foarte cald. Am vorbit cu carbon, care mi-a spus să te uiţi la Core temp cu SpeedFan, şi ultima dată când am verificat-o, a fost Core temp "86C". Am vorbit cu un alt prieten care a spus că e un fel de cald, şi de a avea o privire în BIOS-ul pentru a vedea dacă există o opţiune de a creşte viteza ventilatorului. Acolo nu a fost, asa ca am facut la fel in SpeedFan. Acolo nu a fost o opţiune acolo, pentru mine cel puţin. Deci, mă întrebam, această temperatură este de normă, sau am nevoie pentru a creşte viteza ventilatorului? De asemenea, din moment ce ultima temp lectură, m-am lăsat-o baltă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu e prea fierbinte. Este foarte bine cu designul spec.'s a Turion fie că este vorba de dublu sau single TL MK. Pur şi simplu pune, în cazul în care temperatura nu este mai mare de închidere a termic temperatura atunci esti bine. Turion lui, pe de 90nm varietate, care cred că le-aţi merge de laptop modelul numărul sunt bune pentru 95c. De temp de procesor depinde de şasiu capacitatea de a menţine rece, utilizarea, de sarcină şi ambients. Don't get me wrong este una din cea mai tare temps le-am văzut pentru un laptop de procesor, dar s-ar putea să fie capabil să atenueze aceasta cu unele active de răcire, ca într-un evantai de bază. Zalman face câteva modele de bune, ca Coolermaster. Eu folosesc acesta pentru uz casnic laptop. Saw temps picătură 6c când rulează la vârf.
|
| |||
| |||
| Wow, mulţumesc pentru răspuns! Voi, pentru unul din cele mai târziu. Mulţumesc încă o dată. |
|
| |||
| |||
| Procesorul este racit separat de restul componentelor heatpipe că, printr-un scandal la marginea şasiului în cazul în care se termină într-un heatsink, acest lucru este activ apoi răcit şi aerul este forţat de pe şasiu. În cazul în care temperatura a fost de natură să afecteze RAM aţi primi avariază, în cazul în care acesta a fost de natură să afecteze grafică soluţie aţi lua piese de pe ecran. Dacă sunteţi obtinerea nici una dintre aceste atunci este bine.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |