menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Super teplej laptop

Reply

Thread Tools
Old 14 január 2008, 04:15
Xao
Člen Skupina

Default Super teplej laptop

Dobre, som bola odoslaná tu Carbon.

Mám notebook Acer Aspire 5050, ktorý bol pôvodne počítal len pre prácu. Ale v Orange Box vyšiel, a musel som si to. Často sa na ňu hrať, ale včera som si všimol, že sa dostáva veľmi horúci. Rozprával som s Carbon, ktorý mi povedal, že sa pozrieť na Core temp s SpeedFan, a v poslednej dobe som ju Core temp bol "86C". Rozprával som s iným priateľom, ktorý povedal, že cesta k horúce, a to sa pozrieť do BIOSu, či tam bola možnosť zvýšiť rýchlosť ventilátora. Tam nebolo, tak som robil to isté v SpeedFan. Nebolo možnosť existuje, aspoň pre mňa.

Tak jsem přemýšlel, je to teplota v norme, alebo mám potrebné zvýšiť otáčky ventilátorov?

Tiež, že od posledného čítania temp som ju vypnúť.
Old 14 január 2008, 08:15
Darcu Skupina

Nie je to príliš teplé. Je to aj v rámci návrhu spec to ze je to Turion TL dvojitej alebo jednotlivých MK. Jednoducho povedané, ak teplota nie je vyššia ako tepelné vypnutí teplota potom budete v pohodě.

Turion to z 90nm odrody, ktoré som, že máte ísť do notebooku to číslo modelu sú dobré pre 95c.

Táto teplota na procesore je závislá na podvozku schopnosť držať je v pohodě, využitia, zaťaženia a ambients. Nechápejte ma zle, že je jedným z najhorúcejších temps som videl na laptop cpu, ale je možné ju zmierniť niektoré aktívne chladenie, rovnako ako v ventilátora základne. Žalman urobiť pár dobrých modelov, ako sa Coolermaster.

I use tento pre domácnosť notebooku. Videl temps 6c kvapka, keď beží na vrchol.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 14 január 2008, 08:29
Xao
Člen Skupina

Wow, vďaka za odpoveď! I'll objednať jeden z tých neskôr. Vďaka znova.
Old 14 január 2008, 08:32
Darcu Skupina

Tento procesor je ochladzovaný zvlášť na zvyšok komponent pomocou heatpipe, že hady na hrane podvozku, kde končí vo chladič, to je potom aktívne chladiť a vzduch je vykorenený z podvozku.

Ak je teplota bola ovplyvňujúce ram by ste dostať kolapsu, keby to bola ovplyvňujúce grafických riešení, ktoré by ste si artefakty na obrazovke. Ak ste dostali žiadna z týchto potom je to v pohode.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Wanted: Super chlastoun monštrum XL thingie2 CJ Used Marketplace 9 29. november 2008 13:34
Super chladenia! computeruler Prípady & Napájacie zdroje 31 7. október 2008 15:31
Super vysoká teplota? computeruler Procesory, základné dosky & RAM 8 27. apríla 2008 08:30
Hmm ... 8500GT Super + 1GB. d0od Graphics Cards & Monitory 5 22. marca 2008 13:21
Britians Najrýchlejší superpočítač CallumUK Všeobecné Hardware Chat 3 8. februára 2008 13:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.