![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre, som bola odoslaná tu Carbon. Mám notebook Acer Aspire 5050, ktorý bol pôvodne počítal len pre prácu. Ale v Orange Box vyšiel, a musel som si to. Často sa na ňu hrať, ale včera som si všimol, že sa dostáva veľmi horúci. Rozprával som s Carbon, ktorý mi povedal, že sa pozrieť na Core temp s SpeedFan, a v poslednej dobe som ju Core temp bol "86C". Rozprával som s iným priateľom, ktorý povedal, že cesta k horúce, a to sa pozrieť do BIOSu, či tam bola možnosť zvýšiť rýchlosť ventilátora. Tam nebolo, tak som robil to isté v SpeedFan. Nebolo možnosť existuje, aspoň pre mňa. Tak jsem přemýšlel, je to teplota v norme, alebo mám potrebné zvýšiť otáčky ventilátorov? Tiež, že od posledného čítania temp som ju vypnúť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je to príliš teplé. Je to aj v rámci návrhu spec to ze je to Turion TL dvojitej alebo jednotlivých MK. Jednoducho povedané, ak teplota nie je vyššia ako tepelné vypnutí teplota potom budete v pohodě. Turion to z 90nm odrody, ktoré som, že máte ísť do notebooku to číslo modelu sú dobré pre 95c. Táto teplota na procesore je závislá na podvozku schopnosť držať je v pohodě, využitia, zaťaženia a ambients. Nechápejte ma zle, že je jedným z najhorúcejších temps som videl na laptop cpu, ale je možné ju zmierniť niektoré aktívne chladenie, rovnako ako v ventilátora základne. Žalman urobiť pár dobrých modelov, ako sa Coolermaster. I use tento pre domácnosť notebooku. Videl temps 6c kvapka, keď beží na vrchol.
|
| |||
| |||
| Wow, vďaka za odpoveď! I'll objednať jeden z tých neskôr. Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| Tento procesor je ochladzovaný zvlášť na zvyšok komponent pomocou heatpipe, že hady na hrane podvozku, kde končí vo chladič, to je potom aktívne chladiť a vzduch je vykorenený z podvozku. Ak je teplota bola ovplyvňujúce ram by ste dostať kolapsu, keby to bola ovplyvňujúce grafických riešení, ktoré by ste si artefakty na obrazovke. Ak ste dostali žiadna z týchto potom je to v pohode.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Wanted: Super chlastoun monštrum XL | thingie2 | CJ Used Marketplace | 9 | 29. november 2008 13:34 |
| Super chladenia! | computeruler | Prípady & Napájacie zdroje | 31 | 7. október 2008 15:31 |
| Super vysoká teplota? | computeruler | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 27. apríla 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB. | d0od | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22. marca 2008 13:21 |
| Britians Najrýchlejší superpočítač | CallumUK | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 8. februára 2008 13:37 |
| Thread Tools | |
| |