![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добро, сам послао овде Царбон. Имам лаптоп Ацер стремити 5050, која је изворно значила бити само за посао. Али, Тхе Оранге Бокс изиђе, и кад сам га имати. Ја често играју, али јуче сам приметио да је добијање веома вруће. Сам говорио Царбон, који ми је рекао да погледате Цоре темп са СпеедФан, а последњи пут сам проверити њој, Цоре темп била "86Ц". Сам разговарао на други пријатељ који је рекао да је начин за вруће, и да имају поглед у БИОС видети ако је има опцију повећања брзине вентилатора. Ту није било, па сам исто у СпеедФан. Није било ни ту опцију, за мене барем. Дакле, био сам задивљен, температура је то правило, или ми треба да се повећа брзина вентилатора? Исто тако, будући да је последња темп читање, И'ве лево је искључено. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То није пут превише врућа. То је добро у спец обликовање и од ње се Турион ТЛ или дуал сингле МК. Једноставно речено, ако се темп не прелази Термална обустава рада температуре онда сте у реду. Турион је, у различитим 90нм, што верујем да сте идући уз лаптоп модел броја су добра за 95ц. Тхе темп од ЦПУ је зависна о шасије способност држати је цоол, коришћење, оптерећење и амбиентс. Не би ми криво да је један од најтоплијег Темпс сам видео за лаптоп ЦПУ али ти мај моћи да уклоните га са неким активним хладјење, као у фан базу. Залман направити неколико добрих модела, али Цоолермастер. Користим ово за домаћинство лаптоп. Пила Темпс пад 6ц када приказују на врху.
|
| |||
| |||
| Сјајна особа, хвала за одговор! Ја ћу наручити један од оних касније. Хвала опет. |
|
| |||
| |||
| ЦПУ хлађен је одвојено од остатка компоненти преко хеатпипе који змије до руба шасије где завршава у хеатсинк, то је онда активно хлађених и ваздух је истерани из шасије. Ако је темп је захватио овна који бисте добили црасхес, ако је графичка решења која утичу на које бисте добили артефаката на екрану. Да твој 'добивање ниједна од ових онда у реду.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уантед: Супер натапач чудовиште КСЛ | тхингие2 | ЦЈ Усед Маркетплаце | 9 | 29 новембар 2008 13:34 |
| Супер хладјење! | цомпутерулер | Цасес & Поуер Супплиес | 31 | 7 октобар 2008 15:31 |
| Супер висока темп? | цомпутерулер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 27 април 2008 08:30 |
| Хмм ... 8500ГТ Супер + 1ГБ | д0од | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 22 март 2008 13:21 |
| Најбржи Бритианс Супер Цомпутер | ЦаллумУК | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 8 фебруар 2008 13:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |