![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, burada Karbon tarafından gönderildiği. Ben, orijinal eser için olması gerekiyordu bir Acer Aspire 5050 dizüstü bilgisayar var. Ancak, The Orange Box çıktı ve onu var olması gerekir. Sık sık, ama oyun dün ben çok ısınırsa fark ettim. Ben Karbon için, kim SpeedFan ile Çekirdek ısı bakmak ve Core temp "86C" olduğunu ben kontrol son kez bana konuştu. Başka bir arkadaşına olan sıcak, ve o şekilde söyledi varsa bir seçenek fan hızını artırmak olduğunu görmek için BIOS'unda bir göz konuştu. İşte, bu yüzden ben SpeedFan de aynen değildi. Bir seçenek var, benim için en az değildi. Ben merak ediyorum, bu sıcaklık norm, veya fan hızını artırmak için ihtiyacım var mı? Ayrıca, son derece okuma beri, ben onu terk ettik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu çok sıcak değil. Bu iyi tasarım özel bir Turion olması's içerisinde bu ikili TL veya tek MK. Eğer ısı daha sonra ince olduğunuz termal kapatma sıcaklığı geçmeyen bir Basitçe koy. Turion's, size dizüstü model numarası ile giderek hangi inandığınız 90nm çeşitli ve 95c için iyi. CPU ve ısı ve şasi yeteneğini de, kullanım, yük ve ambients serin tutmak için bağlıdır. Yanlış bir bir dizüstü işlemci için gördüm ama bazı etkin soğutma ile hafifletmek için mümkün olabilecek en temps itibarıyla hayranıyım Bankası'ndaki's yaz gelmesin. Zalman gibi Coolermaster birkaç iyi modelleri var. Kullanıyorum bu Ev dizüstü için. Temps 6c zaman yoğun çalışıyor açılan Saw.
|
| |||
| |||
| Vay, Yanıt için teşekkürler! Daha sonra bir tane sipariş edeceğiz. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| CPU ayrı bileşenleri geri kalanı için bir heatpipe bu şasi ve kenarlarına yılan burada bir heatsink, bu daha sonra aktif ve soğutulan hava ve şasi dışında zorla olan biten ile soğutulan bir. Eğer ekranınızda eşya almak istiyorum grafik çözümü etkileyen oldu Eğer temp, sen çöker elde ediyorum RAM etkileyen oldu. Bu o zaman sorun yoktu hiçbiri alıyoruz.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |