менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Super Hot ноутбука

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 січня 2008, 04:15
Xao
Член групи

Default Super Hot ноутбука

Гаразд, я був посланий сюди вуглецем.

У мене Acer Aspire 5050 ноутбук, який спочатку був призначений для тільки для роботи. Але, The Orange Box вийшов, і я повинен мати. Я часто граю, але вчора я помітив, ставало дуже жарко. Я говорив з вуглецем, який сказав мені, щоб поглянути на темп ядро з SpeedFan, і останній раз, коли я перевірив його, темп Core була "86C". Я розмовляв з іншим приятелем, який сказав, що дорога до гарячого, і подивитися в BIOS, щоб дізнатися, чи існує можливість збільшити швидкість обертання вентилятора. Був немає, тому я зробив те ж саме в SpeedFan. Був не варіант існує, для мене принаймні.

Таким чином, мені цікаво, це температура норма, чи мені потрібно, щоб збільшити швидкість обертання вентилятора?

Крім того, оскільки, що читання останнього темп, я залишив його.
Old 14 січня 2008, 08:15
Донор групи

Це не занадто жарко. Добре, в рамках розробки специфікації цього Turion будь то подвійний TL одного або МК. Простіше кажучи, якщо темп не перевищує температуру теплової вимкнення то ви штрафу.

Turion, про 90nm різноманіття, яке я вважаю, що ви збираєтеся за номером моделі ноутбука є хорошими для 95c.

Темп процесора залежить від здатності шасі, щоб тримати його охолодження, використання, навантаження і зовнішні умови. Не зрозумійте мене неправильно, це одна з найбільш гарячих Temps я бачив в ноутбуці процесор, але ви можете полегшити його з деякими активного охолодження, а у фан-базою. Залман зробити кілька хороших моделей, як і CoolerMaster.

Я використовую цей для побутової ноутбук. Пила Temps 6c падіння при запуску в години пік.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 14 січня 2008, 08:29
Xao
Член групи

Вау, спасибо за ответ! Я накажу одним з тих пізніше. Ще раз спасибі.
Old 14 січня 2008, 08:32
Донор групи

Процесор охолоджується окремо з іншими складовими за допомогою теплових трубках, що змія до краю корпусу, де вона закінчується в радіаторі, це те з активним охолодженням і повітря витісняється з шасі.

Якщо темп позначається на барана ви отримаєте збій, якщо це позначається на графіку рішення ви отримаєте артефакти на екрані. Якщо ви отримуєте ні одна з цих, то все нормально.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.