![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я був посланий сюди вуглецем. У мене Acer Aspire 5050 ноутбук, який спочатку був призначений для тільки для роботи. Але, The Orange Box вийшов, і я повинен мати. Я часто граю, але вчора я помітив, ставало дуже жарко. Я говорив з вуглецем, який сказав мені, щоб поглянути на темп ядро з SpeedFan, і останній раз, коли я перевірив його, темп Core була "86C". Я розмовляв з іншим приятелем, який сказав, що дорога до гарячого, і подивитися в BIOS, щоб дізнатися, чи існує можливість збільшити швидкість обертання вентилятора. Був немає, тому я зробив те ж саме в SpeedFan. Був не варіант існує, для мене принаймні. Таким чином, мені цікаво, це температура норма, чи мені потрібно, щоб збільшити швидкість обертання вентилятора? Крім того, оскільки, що читання останнього темп, я залишив його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не занадто жарко. Добре, в рамках розробки специфікації цього Turion будь то подвійний TL одного або МК. Простіше кажучи, якщо темп не перевищує температуру теплової вимкнення то ви штрафу. Turion, про 90nm різноманіття, яке я вважаю, що ви збираєтеся за номером моделі ноутбука є хорошими для 95c. Темп процесора залежить від здатності шасі, щоб тримати його охолодження, використання, навантаження і зовнішні умови. Не зрозумійте мене неправильно, це одна з найбільш гарячих Temps я бачив в ноутбуці процесор, але ви можете полегшити його з деякими активного охолодження, а у фан-базою. Залман зробити кілька хороших моделей, як і CoolerMaster. Я використовую цей для побутової ноутбук. Пила Temps 6c падіння при запуску в години пік.
|
| |||
| |||
| Вау, спасибо за ответ! Я накажу одним з тих пізніше. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Процесор охолоджується окремо з іншими складовими за допомогою теплових трубках, що змія до краю корпусу, де вона закінчується в радіаторі, це те з активним охолодженням і повітря витісняється з шасі. Якщо темп позначається на барана ви отримаєте збій, якщо це позначається на графіку рішення ви отримаєте артефакти на екрані. Якщо ви отримуєте ні одна з цих, то все нормально.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |