![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте! Търся най-различни преносими компютри, предлагани на пазара днес, и не мога да преценя дали една таблетка или лаптоп ще бъде по-добра идея. Имам лаптоп точно сега, и то ще се оправи за доста време, така че не е искал аз ще се прави всяка покупка за известно време (може би една година или така), но аз съм се чудех, който трябва да се търси него. Аз се интересувам от таблет Кабрио тетрадка, защото това ще бъде голям, за да може да вземе бележки и неща в класа на моя лаптоп, вместо да използвате хартия (които лесно се губи), и аз също обичам използвайки Photoshop да си играе с чертежи, но , считано от сега, аз съм остана рисунка с мишката: ( Въпреки това, аз също изискват доста висока производителност от моя компютър по отношение на хардуера. Обичам игрите, което ми е най-големият проблем, тъй като аз не съм особено запознат с графични карти, както и аз съм като много трудно успяват да определят, ако таблетка компютри са достойни графични карти. По-голямата част от игрите, които играя не са особено трудно за графики, но аз правя искал да играя забвение (когато имам достъп до компютър, който може), така че ако мога да получа една машина с възможности да играят, че то ще бъде изумителен. Аз също да пуснете големия брой процеси, в същото време, така че достойни CPU бързина и RAM размер би било хубаво. Аз бях чул, че таблетките са по-ниска ефективност и по-висока цена, така че не знам дали ще си струва да купя един. Текущата ми лаптоп е 1.6GHz двойствен сърцевина 64bit AMD CPU, 1GB RAM и на интегрирана графична карта NVIDIA (не съм сигурен за точния вид), и около 90GB твърд карам пространство. Имам всичко това за $ 999CDN Аз съм добре с почти всички от тези очила, но хубав графична карта ще бъде идеален и се надяваме * * A 2GHz CPU. Какъв ценови разлики съм гледаш за таблет-лаптоп конвертируема в сравнение с традиционната лаптоп, и какво мислиш, че ще бъде на разположение една година или две от сега? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| начална цена за повечето компютри таблетка е $ 1000 и повече. под това, това е обикновено глупости, или recertified или отворена кутия или нещо такова. има голяма разлика там. Просто като способността да се пишат върху екран, флипчарт и около нея и я прави неща, които много повече от един лаптоп от същия калибър.
Ето една много евтина таблетка. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560 Това е доста прилични с това, което тя предлага. От Споменахте, че не е много запознат с графични карти, ще ви просвещавам някои. има няколко вида за персонални компютри. PCI, PCI-E 16x и PCI-E 2.0. тези, отидете в нареждане от най-тежките до най-добрите. образеца в тази таблетка Показах ви е модел, който би имал PCI. така при положение, че тя не е много мощен изобщо. и за съжаление, това е единственият модел, която е предложена в таблетка. Таблетките са били никога няма да бъде игрални лаптопи. можете да поставите ДРУГИ хубаво хардуер там, което означава, хубав процесор, RAM и твърд диск, но нищо друго. вие имате предвид вид и да се даде малко. искаш на таблетка функция, или бихте искали да игра? Ако отговорът е Да "на първо място, получи таблетка. Да "на втория, лаптоп. Вероятно не е много uplifting късче от новини, но това е трудно истината. няма смисъл да водещи. картата, която е там, на GeForce GO 6150, имаше много неприятности оказване неща като портал, които не са били много груб с графика. забрава вероятно няма да се изпълняват. , за да играе игри като забрава за лаптоп, може би трябва модел от серията GeForce 7 и по-високи. Ако бях на ваше място, бих спаси парите, и получи много хубаво лаптопа. тогава просто въвеждат своя лаптоп навсякъде отидеш и вида вашите бележки, вместо да ги дрънкулки. за парите, която се плаща за такава таблетка, бихте могли да получите отлична игрални лаптопа. Моята система: Езекиил
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и са използвали една от тези ВЕЦ и аз трябва да кажа, че са много добри
| |||
| |||
| Цитат:
Но аз наистина чувствам, че би било полезно да се отбелязва в моя клас по таблетка, така ще бъде възможно след това да взема евтин Tablet PC (не конвертируемост) за бележки и нещата в движение, и тогава вземете настолен ? Знам, че можете да получите по-начин, по работния плот за много по-евтини. Ако аз отида натам, спестяванията за получаване на работния плот, вместо на лаптопа ще трябва да обхваща най-малко половината от стойността на таблетка ... Вие мислите, че може да работи? Ако беше да го направя по този начин, бих необходимостта до нищо от гледна точка на хардуер; наистина, единственото нещо, което искате да се търси е хубаво безжична карта. И действително, ако някой е използвал таблетка тук, какво е написването площ искали? Ще бъде ли удобно на всички да използват хартия? |
|
| |||
| |||
| и за съжаление, отговорът на който е като преки и малко неудачно като първата беше. има наистина няма такова нещо като "евтини" таблетка, защото както споменах, началната цена за всички тях е не по-малко $ 1000 cahones. Има няколко евтини такива между 750 и 1000 марки, но тези са или отворен прозорец или recertified. значение, това е рисковано за покупки ги, защото те може да не идват с гаранция, или необходимото оборудване, като например кабели или дискове или нещо такова. или те ще идват с ниски части. толкова по същество, вие гледате Разходен 1000 без значение какво. което наистина е гадно. Настолни компютри, но са сравнително лесно да се правят евтино. бихте могли да получите върха на линия модел за около 800 долара тези дни. , която включва хубава графична карта, като един от най-новите модели, т.е. GeForce 8800gt 512MB или 9600gt. пълен спецификациите могат да включват 160gig 7200rpm твърд диск, 2 участия на игрални RAM, хубава Intel Core 2 Duo, като E6750 или E8400, на прилична дънна платка като P-35, хубава случая с няколко почитатели, приличен захранване, A 16x DVD устройството, термична паста и всякакви други звънчета и whistles можеш да се сетиш. десктопа Идеята е много възможно. Може би ако сте повдигнати в близост до $ 2000 (това е щатски долара BTW), които биха могли да купят всички части за хубаво десктопа и все още има много наляво, за да купи тази таблетка модел и показа ти. 2000, но е много трудно да се стремите марки и хит. Трябваше да се скъпя и запишете всяка стотинка и спечелил само за повишаване на около 650 да закупи по-голямата част от моите части. и моите изграждане все още дори не е завършен още. Аз все още трябва да получи нов монитор и графична карта. Но аз съм се работи по брошури в по-голямата си част. но най-малко това е възможно, дори и за мен. ако си намеря работа, може да повдигне достатъчно вероятно през лятото, или така. |
|
| |||
| |||
| Всъщност, аз съм много щастлива, че така. Моят университет програма е много силно на базата на съ-ОП опит, така, докато не са лято, за да получи лятна работа (аз имам три семестъра на година, вместо две) да направя прекарват половината от моите 5 години програмата на различни съ -OP работни места (които, между другото, плащат по-добре, отколкото обичайната лятна работа в търговията на дребно или за бързо хранене: P). Така че вдигане на $ 2000, не трябва да бъде всичко лошо, наистина. Ive 'също проверка се Ebay. Аз бях казал, че много хора ще си купя един таблетка, да реши, че не я харесват, а след това се опита да го продаде на Ebay за понякога дори и половината от цената им купих го за нов. Аз не съм сигурен дали аз вярвам Ebay, но със сигурност струва разглеждаме. В по-малко пари, които могат да пускат в това, толкова по-добре (защото тогава мога да похарчите повече пари за моето обучение). Сега, ти каза, че таблетките за под $ 1000 са crappy, но това е добре от мен, аз не съм точно търсят за supercomputer тук. Всичко това е трябва да бъде в състояние да направите, е да тичам XP и OneNote (или какъвто и таблетка NOTE-като програмата е ...). Дори и ако те не са добре с машини, ако знаете, за всяко "crappy" таблетки, аз все още искате да се провери ги изгони! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искам да надстроите Моят Бележник CPU! | Hkcuong | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 22 Юли 2009 17:51 |
| Toshiba M400 таблетка няма да признае писалка налягане | metalface | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 22 май 2009 г. 17:23 |
| Търся таблет ... | pandahead | Лаптопи, Mobiles & текст | 30 | 5-и парламентарен Oct 2008 14:03 |
| Ще пишете таблетка desigend XP за работа на Mac | tjpearson | Общи Хардуер Чат | 1 | 2-ро Jan 2008 19:20 |
| Таблетка! | coleshill | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 24 ноември 2007 06:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |