menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Tablet PC vs tradiční Notebook

Reply

Thread Nástroje
Old 26.února 2008, 15:41
Nový člen skupiny

Default Tablet PC vs tradiční Notebook

Ahoj!

Hledám v různých notebooků jsou dostupné na trhu dnes, a nemůžu rozhodnout, zda je tableta nebo notebook by byl lepší nápad.

Mám notebook právě teď, a bude to fajn pro chvílicasu, tak to není, jako bych budete dělat žádné nákupy na chvíli (asi za rok či tak), ale jsem přemýšlela, které jsem třeba hledat to.

Zajímám se o tabletu konvertibilní notebook, protože to by bylo super, aby bylo možné dělat si poznámky, a to ve třídě na mém notebooku, namísto použití papíru (které je lehce ztratil) a jsem také rád používáte photoshop hrát s výkresy, ale jako teď, jsem přilepená kreslení pomocí myši: (
Nicméně jsem také vyžadují dost vysoké výkonnosti z mého počítače, pokud jde o hardware. Mám rád hraní, což je můj největší obavy, protože jsem nijak zvlášť seznámeni s grafickou kartou a jsem s těžko určit, pokud tablet PC se slušnou grafickou kartou. Většina her, které jsem hrát nejsou obzvlášť tvrdě na grafiku, ale já chtěl hrát zapomnění (když jsem přístup k počítači, který může), takže pokud bych se dostal stroj se schopností přehrávat, že by bylo úžasné. I běžet také vysoký počet procesů ve stejnou dobu, takže slušná rychlost procesoru a velikost RAM by neškodilo.

Slyšel jsem, že tablety mají nižší výkon a vyšší cenu, takže nevím, jestli to stálo za to si ji zakoupit.

Můj současný notebook má 1.6GHz duálním jádrem 64bit AMD procesor, 1 GB RAM a integrovanou grafickou kartou nVidia (nejsem si jistý přesný typ) a přibližně 90 gigabajtů pevného disku. Dostal jsem všechny, že za $ 999CDN
I'm fine se jen o všechny tyto parametry, ale je hezčí grafické karty by byly ideální, a doufejme, že * * a 2GHz CPU. Jakou cenové rozdíly jsem pohledu na pro-tablety konvertibilní notebook v porovnání s tradičním laptop, a to, co si myslíte, že bude k dispozici za rok či dva od teď?
Old 26.února 2008, 21:59
Dárce Skupina

výchozí cena pro většinu tablet PC je 1000 dolarů a výše. za to, že obvykle je to svinstvo, nebo recertified nebo otevřete krabici nebo tak něco. existuje velký rozdíl tam. Jen mají schopnost psát na obrazovku, a otočit kolem a tak je, že mnohem více než jen notebook ze stejného kalibru.

Zde je velmi levné tabletě.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560

je to docela slušné s tím, co nabízí.

protože jste je uvedeno jste nebyli seznámeni s velmi grafických karet, uvidíme informovat vás některé z nich. Existuje několik typů počítačů. PCI, PCI-E 16x a PCI-E 2.0. ty jdou v pořadí od nejhoršího k nejlepším. modelu ukázala, že tablety i vám je model, který by byl PCI. tak vzhledem k tomu, že je to velmi silný není vůbec. a bohužel, je to jediný model, který je nabízen v tabletě.

tablet nikdy nebyly určeny k herní notebooky. můžete klást jiné pěkné hardware tam, to znamená, milý procesoru, operační paměti a pevného disku, ale nic jiného.

máte k jakési vzájemné ústupky málo. chceš tablety funkci, nebo byste chtěl hrát?

Pokud odpověď zní ano na první získat tabletě. Ano, do druhého, laptop. Pravděpodobně ne velmi povznášející bit novinek, ale to je tvrdá pravda. žádný bod vede vás. kartu, že to tam je GeForce GO 6150, měl hodně problémů renderování věci jako Portal, že nebyly příliš drsné na grafiku. zapomnění pravděpodobně nebude fungovat. za účelem hraní her jako je zapomenutí na notebooku, budete potřebovat model z řady GeForce 7 a vyšší.

Kdybych byl vámi, bych ušetřit peníze a získat velmi pěkný notebook. pak stačí uvést váš notebook všude jdete a zadejte své poznámky místo scribbling nich. za peníze, které byste třeba platit za takové tablety, můžete získat vynikající herní laptop.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 27.února 2008, 01:10
Dárce Skupina

Mám používá jeden z těch HPS a musím říci, že jsou velmi dobré

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 27.února 2008, 07:25
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal link590o View Post
máte k jakési vzájemné ústupky málo. chceš tablety funkci, nebo byste chtěl hrát?
: (Měla jsem strach, že byste mohli říct. Ale stejně jsem s'pose není mnoho lze udělat ...

Ale já jsem opravdu pocit, že by bylo vhodné přijmout moje poznámky ve třídě o tablety, tak by to bylo možné poté vyzvednout levné Tablet PC (bez směnitelnost) na bankovky a to na cestách, a pak urvat desktopové ? Já vím, můžete získat další cestu v desktopu mnohem levnější. Pokud jdu tak, že úspory na získání pracovní ploše místo notebooku by měla zahrnovat nejméně polovinu nákladů na tabletu ... si myslíte, že by mohl fungovat? Pokud jsem se na to tak, já bych potřebovat vedle nic, co se týče hardware, fakt, že jediná věc, co bych se hledá je pěkný bezdrátové karty.

A skutečně, když někdo používá tabletu zde, co je na povrchu, jako je psaní? Mohl to být blízko k použití ve všech novinách?
Old 27.února 2008, 20:39
Dárce Skupina

a bohužel, je odpověď na to je jako přímý a trochu nešťastné, jako první byl.

je tam opravdu nic takového, jako "levné" tabletu, protože jak jsem se zmínil, počáteční cena pro všechny bylo nejméně 1000 dolarů cahones.

existuje jen málo levnější jsou mezi 750 a 1000 známka, ale ty jsou buď otevřený box, nebo recertified. smyslu, je to riskantní, protože jim nákup nemusí přijít o záruku, nebo nezbytné vybavení, jako jsou kabely nebo disky, nebo tak něco. nebo se vám přijít s dolní částí. tak hlavně, že jste se podíváme na výdaje 1000 bez ohledu na to. , která opravdu na hovno.

VUT desktopů jsou poměrně snadno levně. můžete získat horní linie modelu asi 800 dolarů v těchto dnech. , který obsahuje příjemné grafické karty, jako jeden z nejnovějších modelů, tj. GeForce 8800gt 512mb, nebo 9600gt. plná specifikace může obsahovat 160gig 7200rpm pevný disk, 2 koncerty hraní RAM, pěkný Intel Core 2 Duo E6750, jako je nebo E8400, slušnou desku, jako je p-35, pěkné věci s několika ventilátory, slušný napájení, což je 16x DVD, termální pasta, a jakékoli jiné zvonky a píšťalky můžete myslet. ploše myšlenka je velice uskutečnitelný.

Třeba když vzneseny poblíž $ 2000 (to je btw amerických dolarů) si může koupit všechny díly pro příjemné pracovní ploše, a ještě spoustu ponecháno na kupovat, že tableta model i ukázalo vás.

2000, ale je velmi těžké, aby se zaměřila na známky a hit. Musel jsem škudlit každou penny i vydělali jen ke zvýšení o 650 koupit většinu mých dílů. a moje stavět ještě není ani hotový ještě. i nadále muset získat nový monitor a grafickou kartu. Ale já jsem pracoval na almužny z větší části.

ale alespoň je to proveditelný, a to i pro mě. pokud si najdu práci, můžete se pravděpodobně zvýší dost přes léto, nebo tak.
Old 28.února 2008, 10:33
Nový člen skupiny

Vlastně jsem velké štěstí, že cestou. Moje univerzitní program je velmi silně založena na co-op zkušenosti, takže zatímco já nemám v létě se získat zaměstnání v létě (i tři semestry ročně namísto dvou) mám utrácet polovina mého 5 roky program na různých spolufinancování -op zaměstnanosti (který, mimochodem, zaplatí lépe než obvyklé letní práci v maloobchodních či rychlé občerstvení: P). Takže povědomí $ 2000 by neměl být všechno špatné, opravdu.
Já jsem také byla kontrola z eBay. Byl jsem řekla, že hodně lidí si koupit tablet, rozhodne jim nelíbí, a pokuste se ho prodat na eBay někdy dokonce za poloviční cenu si koupil nové. Nejsem si jistý jestli jsem věřit ebay, ale určitě stojí za to hledat. Čím méně peněz můžu dát do toho, tím lépe ( 'příčina pak můžu utratit více peněz na můj školné).
Teď jste řekl, že tablety jsou k dispozici za 1000 dolarů, jsou podle mizerný, ale je to pokutu mi, já nejsem přesně hledáte pro superpočítače zde. Vše je to tu, aby byl schopen udělat, je spustit XP a OneNote (nebo cokoliv tablety note-přičemž program je ...). I když nejsou hezké stroje, pokud víte, že jakékoli 'hovno' tablety, já bych ještě chtěl zkontrolovat, je mimo!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chci upgradovat své Notebook CPU! Hkcuong Notebooky, Mobily a PDA 1 22. července 2009 17:51
Toshiba M400 tableta neuzná pero tlak metalface Notebooky, Mobily a PDA 0 22. května 2009 17:23
Hledám tabletu ... pandahead Notebooky, Mobily a PDA 30 5. října 2008 14:03
Bude písemně tableta desigend pro XP práci na Mac tjpearson Obecné Hardware Chat 1 2. ledna 2008 19:20
Tablet! coleshill Notebooky, Mobily a PDA 5 24. listopadu 2007 06:15
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.