μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Tablet PC vs παραδοσιακή Notebook

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 15:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας!

Ψάχνω σε διάφορα φορητοί υπολογιστές που διατίθενται στην αγορά σήμερα, και δεν μπορώ να αποφασίζει κατά πόσο ένα δισκίο ή ένα σημειωματάριο θα είναι μια καλύτερη ιδέα.

Έχω έναν φορητό τώρα, και αυτό θα είναι μια χαρά για πολύ λίγο, έτσι δεν είναι όπως εγώ θα κάνει καμία αγορά για λίγο (ίσως ένα χρόνο περίπου), αλλά είμαι αναρωτιούνται που θα πρέπει να αναζητούν αυτό.

Με ενδιαφέρει σε ένα δισκίο μετατρέψιμοι notebook, διότι θα ήταν μεγάλο για να είναι σε θέση να παρατηρεί τα πράγματα σε τάξη και σε φορητό υπολογιστή μου, αντί να χρησιμοποιεί χαρτί (το οποίο είναι εύκολο να χαθεί), όπως επίσης και την αγάπη με τη χρήση photoshop για να παίξει με τα σχέδια, αλλά από τώρα, έχω κολλήσει με το ποντίκι την: (
Ωστόσο, θα ήθελα επίσης να απαιτούν πολύ υψηλές επιδόσεις από τον υπολογιστή μου όσον αφορά το hardware. Μου αρέσει παιγνίων, η οποία είναι μεγαλύτερη μου ανησυχία, δεδομένου ότι δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με κάρτες γραφικών και είμαι έχοντας μια δύσκολη στιγμή για τον καθορισμό, εάν δισκίο υπολογιστές έχουν αξιοπρεπείς κάρτες γραφικών. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια που παίζω δεν είναι ιδιαίτερα σκληρό για τα γραφικά, αλλά μου αρέσει να παίζουν Oblivion (όταν θα έχουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή που μπορεί), οπότε αν θα μπορούσα να πάρετε μια μηχανή με δυνατότητες να παίξει αυτό, θα ήταν καταπληκτικό. Επίσης, διευθύνει μια υψηλού αριθμού των διεργασιών την ίδια στιγμή, τόσο αξιοπρεπή ταχύτητα της CPU και της μνήμης RAM μέγεθος θα ήταν ωραίο.

Έχω ακούσει ότι δισκία έχουν χαμηλότερες επιδόσεις και την υψηλότερη τιμή, οπότε δεν ξέρω αν θα αξίζει τον κόπο να αγοράσει ένα.

Το σημερινό φορητό έχει 1.6GHz διπλού πυρήνα AMD 64bit CPU, 1GB μνήμης RAM και μια ολοκληρωμένη κάρτα γραφικών NVIDIA (δεν είμαι σίγουρος για τον ακριβή τύπο), και σχετικά με σκληρό δίσκο 90GB χώρο. Έχω όλα αυτά για $ 999CDN
Είμαι με το πρόστιμο μόνο για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά μια κάρτα γραφικών καλύτερο θα ήταν το ιδανικό και ελπίζω * * α 2GHz CPU. Τι είδους διαφορές τιμών είμαι κοιτάζετε για ένα δισκίο-notebook μετατρέψιμων σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό laptop, και τι πιστεύετε ότι θα είναι διαθέσιμο ένα ή δύο χρόνια από τώρα;
Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 21:59
Ομάδα Δωρητών

τιμή εκκίνησης για τους περισσότερους υπολογιστές δισκίο είναι $ 1000 και άνω. στο πλαίσιο αυτό, είναι συνήθως χάλια, ή recertified ή ανοικτό κουτί ή κάτι τέτοιο. υπάρχει μια μεγάλη διαφορά εκεί. μόνο έχοντας τη δυνατότητα να γράψετε στην οθόνη, και η άλλη είναι κοντά και πράγματα που κάνει πολύ περισσότερα από ένα φορητό υπολογιστή του ίδιου επιπέδου.

Αυτό είναι ένα πολύ φθηνό δισκίο.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560

είναι αρκετά αξιοπρεπής με αυτό που προσφέρει.

από τότε που αναφέρθηκε δεν ήσασταν πολύ εξοικειωμένος με κάρτες γραφικών, εγώ θα σας διαφωτίσει ορισμένες. υπάρχουν δύο είδη για υπολογιστές. PCI, PCI-E 16x, και PCI-E 2.0. εκείνων που πάνε για χειρότερη από, προς το καλύτερο. το υπόδειγμα του δισκίο i έδειξε ότι σας έχει ένα μοντέλο που θα είχε PCI. δεδομένου ότι έτσι, δεν είναι πολύ ισχυρό σε όλα. και, δυστυχώς, είναι το μόνο μοντέλο που του προσφέρονται σε ένα δισκίο.

Τα δισκία δεν ήταν ποτέ να είναι gaming laptops. μπορείτε να βάλετε ΑΛΛΑ ωραίο το υλικό εκεί μέσα, που σημαίνει ωραίο επεξεργαστή, RAM και σκληρό δίσκο, αλλά τίποτε άλλο δεν έχει.

θα πρέπει να ταξινομήσετε και να του δώσουμε λίγο. θες το δισκίο χαρακτηριστικό, ή θα θέλατε να το παιχνίδι;

αν η απάντηση είναι ναι στο πρώτο, έχετε ένα δισκίο. Ναι, στο δεύτερο, laptop. μάλλον δεν είναι πολύ ενθαρρυντική bit των ειδήσεων, αλλά αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. δεν σας σχετικά με το σημείο που οδηγεί. η κάρτα αυτή είναι εκεί, την GeForce GO 6150, είχε πολλά προβλήματα καθιστώντας τα πράγματα όπως η πύλη που δεν ήταν πολύ πρόχειρη σχετικά με γραφικά. λήθη πιθανότατα δεν θα εκτελεστεί. για να παίξετε παιχνίδια όπως το Oblivion σε ένα φορητό υπολογιστή, θα χρειαστεί ένα μοντέλο από τη σειρά GeForce 7 και άνω.

Αν ήμουν στη θέση σας, θα ήθελα να αποθηκεύσετε τα χρήματα, και έχετε ένα πολύ όμορφο laptop. τότε απλά να το laptop σας πάει παντού τύπου και τις σημειώσεις σας, αντί να scribbling τους. για τα χρήματα που προτίθεστε να πληρώνουν για ένα τέτοιο δισκίων, μπορείτε να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό gaming laptop.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 27 Φεβρουαρίου 2008, 01:10
Ομάδα Δωρητών

Έχω χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα HPS και πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλό

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 27 Φεβρουαρίου 2008, 07:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας link590o View Post
θα πρέπει να ταξινομήσετε και να του δώσουμε λίγο. θες το δισκίο χαρακτηριστικό, ή θα θέλατε να το παιχνίδι;
: (Φοβόμουν ότι θα μπορούσαμε να πούμε. Ah καλά, εγώ s'pose δεν μπορούν να γίνουν πολλά ...

Αλλά εγώ πραγματικά πιστεύουμε ότι θα ήταν χρήσιμο να λάβει τις σημειώσεις μου στην τάξη σε ένα δισκίο, οπότε θα ήταν εφικτή στη συνέχεια για να φθάσει ένα φτηνό Tablet PC (δεν μετατρεψιμότητας) για τα τραπεζογραμμάτια και τα πράγματα σε κίνηση και, στη συνέχεια, πιάσε ένα επιτραπέζιο ; Ξέρω τον τρόπο μπορείτε να βρείτε περισσότερα σε μια επιφάνεια εργασίας για πολύ φθηνότερα. Αν πάω αυτόν τον τρόπο, η εξοικονόμηση πόρων για την εύρεση της επιφάνειας εργασίας αντί για ένα laptop θα πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον το ήμισυ του κόστους του δισκίο ... Θεωρείτε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει; Αν ήταν να κάνουμε αυτόν τον τρόπο, θα ήθελα με τίποτα δεν πρέπει δίπλα από πλευράς hardware? Πραγματικά, το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι να ψάχνει για ένα ωραίο ασύρματη κάρτα.

Και πράγματι, αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει ένα δισκίο εδώ, ποια είναι η επιφάνεια γραφής ήθελε; Θα είναι κοντά σε όλους να χρησιμοποιούν το χαρτί;
Old 27 Φεβρουαρίου 2008, 20:39
Ομάδα Δωρητών

καλά, δυστυχώς, η απάντηση σε αυτό είναι η άμεση και λίγο ατυχής όπως ήταν το πρώτο.

πραγματικά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα "φθηνό" δισκίων, διότι, όπως ανέφερα, η τιμή εκκίνησης για όλους τους ήταν τουλάχιστον 1.000 δολάρια cahones.

υπάρχουν λίγες εκείνες φθηνότερη μεταξύ των 750 και 1.000 μάρκα, αλλά αυτές είναι είτε ανοικτό κουτί, ή recertified. έννοια, είναι επικίνδυνο αγορών τους, γιατί μπορεί να μην έρθει με εγγύηση, ή αναγκαίο εξοπλισμό, όπως καλώδια ή δίσκοι ή κάτι τέτοιο. ή ότι θα έρθει με κατώτερα μέρη. Ουσιαστικά λοιπόν, κοιτάζετε δαπανών 1000 δεν ζήτημα αυτό. που πραγματικά χάλια.

Υπολογιστές, αλλά είναι αρκετά εύκολο να γίνουν φθηνότερα. θα μπορούσατε να πάρετε μια κορυφή της γραμμής μοντέλο περίπου 800 δολάρια για τις ημέρες αυτές. που περιλαμβάνει μια καλή κάρτα γραφικών, όπως είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα, δηλαδή τις GeForce 8800gt 512MB, ή η 9600gt. πλήρη specs μπορεί να περιλαμβάνει 160gig 7200rpm σκληρό δίσκο, 2 συναυλίες των παιγνίων RAM, μια ωραία Intel Core 2 Duo, όπως το E6750 ή τον E8400, μια αξιοπρεπή μητρική πλακέτα, όπως η P-35, ένα ωραίο με λίγα ανεμιστήρες, ένα αξιοπρεπές τροφοδοτικό, ένα 16x DVD-ROM, θερμική πάστα, καθώς και κάθε άλλη καμπάνες και σφυρίχτρες που μπορείτε να σκεφτείτε. την επιφάνεια εργασίας ιδέα είναι πολύ πολύ εφικτό.

Ίσως αν θίξατε κοντά σε $ 2000 (που είναι δολάριο BTW) μπορείτε να αγοράσετε όλα τα μέρη για την ωραία επιφάνεια εργασίας, και εξακολουθούν να έχουν άφθονο αριστερά για να αγοράσετε ότι δισκίο μοντέλο i έδειξε σας.

αλλά το 2000 είναι μια πολύ σκληρή σήμα και να θέσουν ως στόχο την έπληξε. Έπρεπε να αποθηκεύσετε κολοβώ και κάθε δεκάρα i κερδίσει μόνο για την αύξηση περίπου 650 για την αγορά περισσότερα από τα μέρη μου. και μου οικοδομήσουμε ακόμη δεν έχει καν ολοκληρωθεί ακόμα. Θα πρέπει ακόμη να παρακολουθεί μια νέα και μια κάρτα γραφικών. Αλλά ήμουν εργασίας για ελεημοσύνες για το μεγαλύτερο μέρος τους.

αλλά τουλάχιστον είναι εφικτό, ακόμα και για μένα. αν έχετε μια θέση εργασίας, θα μπορούσε ίσως αυξηθεί αρκετά πάνω από ένα καλοκαίρι ή έτσι.
Old 28 Φεβρουαρίου, 2008, 10:33
Νέο Μέλος Ομάδα

Στην πραγματικότητα, είμαι πολύ τυχερός που τον τρόπο. Το πανεπιστήμιο είναι πολύ μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα βασίζεται σε co-op εμπειρία, οπότε αν και δεν έχει καλοκαίρια από το καλοκαίρι για να πάρετε μια θέση εργασίας (έχω τρία εξάμηνα ετησίως αντί για δύο), να κάνω τα μισά μου περάσουν 5 χρόνια πρόγραμμα με διαφορετικό συντελεστή -op θέσεις εργασίας (το οποίο, παρεμπιπτόντως, να πληρώσει περισσότερα από μια συνηθισμένη καλοκαίρι στη δουλειά και στον τομέα της λιανικής ή fast food: P). Έτσι, η αύξηση $ 2000 δεν θα πρέπει να είναι όλα τόσο άσχημα, πραγματικά.
Έχω επίσης τον έλεγχο ορίζονται ebay. Μου είπαν ότι πολλοί άνθρωποι θα αγοράσει ένα δισκίο, να αποφασίσει να μην αρέσει, και στη συνέχεια προσπαθήστε να το πωλήσει σε ebay off για κάποιες φορές ακόμα και το ήμισυ της τιμής που αγόρασα για το νέο. Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να πιστεύω ebay, αλλά είναι σίγουρα αξίζει να εξετάσουμε. Τα λιγότερα χρήματα θα μπορούν να βάλουν σε αυτό, τόσο το καλύτερο (γιατί τότε μπορεί να ξοδέψει περισσότερα χρήματα για την διδασκαλία μου).
Τώρα, σας είπε ότι τα δισκία διατίθενται για το 1000 είναι $ crappy, αλλά ότι το πρόστιμο από μένα, δεν είμαι ακριβώς ψάχνετε για υπερυπολογιστής εδώ. Όλα είναι να έχεις να είναι σε θέση να κάνουμε είναι να τρέχει XP και το OneNote (ή ό, τι το δισκίο σημείωμα ανάληψη πρόγραμμα είναι ...). Ακόμη και αν δεν είναι ωραία μηχανήματα, εάν γνωρίζετε κάθε "crappy" δισκία, θα ήθελα ακόμη να τα ελέγξετε έξω!!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.