manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Tablet PC vs tradicionalne Notebook

Reply

Thread Tools
Old 26 veljača 2008, 15:41
Novi član grupe

Hi!

Im 'obličje at različitim prijenosnicima dostupnih na tržištu danas, a ja ne mogu odlučiti da li je tableta ili bilježnicu će biti bolja ideja.

Imam notebook upravo sada, a to će biti sasvim u redu za prilično malo, pa nije kao da ću biti događaj bilo koji kupuju za nekog vremena (vjerojatno godina ili na taj način), ali sam pitajući se što ja bi trebao biti obličje to.

Zanima me jedna tableta kabriolet bilježnicu jer to bi bilo sjajno da biste mogli uzeti bilješke i stvari u klasi na moj laptop, umjesto korištenja papira (koja je jednostavno izgubljen) i ja i ljubav koristeći photoshop igrati s crteža, ali kao i pravo zatim, Im 'zaglavi crtanje s mišem: (
Međutim, mi također zahtijevaju prilično visokih performansi iz moje računalo u pogledu hardvera. Sviđa mi se igre, koja mi je najveća briga, jer ja nisam posebno upoznat s grafikama kartice i Im 'vlasništvo tvrdo vrijeme određivanju ako tablet računala imaju pristojne grafičke kartice. Većina igara koje sam igrati nisu posebno teško na grafiku, ali ja to željeli igrati Zaborav (kad sam imati pristup računalu koje može), pa ako bih mogao dobiti stroj s mogućnosti da igraju da, bilo bi nevjerojatno. Također sam pokrenuti veliki broj procesa u isto vrijeme, tako pristojan CPU brzina i veličine RAM-a bi bilo lijepo.

Ja sam čuo da tablete imaju niže performanse i veća cijena, pa ne znam ako će se isplati kupiti neki.

Moj trenutni laptop ima 1.6GHz Dual Core AMD 64bit CPU, 1GB RAM-a i integrirani nvidia grafiku karticu (nisam siguran za točan tip), i oko 90GB hard disk prostor. Imam sve to za $ 999CDN
Ja sam u redu s pravedan o sve one naočale, ali lepssi grafičkom karticom bi bilo idealno i izgledno * A * CPU 2GHz. Kakav cijena razlike sam gledajući tableta za notebook-kabriolet u usporedbi s tradicionalnim laptop, i što vi mislite da će biti dostupna na godinu ili dvije do sada?
Old 26 veljača 2008, 21:59
Donatorska Grupa

polazna cijena za većinu tablet računala je $ 1000 i iznad. prema tome, to je obično sranje, ili recertified ili otvorite kutiju ili nešto. postoji velika razlika postoji. tek nakon što je sposobnost za pisanje na ekranu, i okrenuti se oko te stvari čini da je mnogo više nego laptop iz istog kalibra.

ovdje je vrlo jeftini tablet.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560

to je prilično pristojan s onim što nudi.

budući da se spominje niste bili upoznati s vrlo grafičke kartice, ja ću vas prosvijetliti neke. postoji nekoliko tipova za računala. PCI, PCI-E 16x, a PCI-E 2.0. oni idu u cilju od najgorih do najboljih. model u tabletama i pokazao da ti je model koji bi bio PCI. pa s obzirom na to da, to nije vrlo snažno na sve. i nažalost, da je to SAMO model koji se nudi u jednom tableta.

tablete nikada nisu značilo da se gaming laptop. možete staviti OSTALE hardvera lijepo tamo, što znači lijep procesor, RAM i hard disk, ali ništa drugo.

morate vrsta dati i uzeti malo. Želite li se tableta značajku, ili biste željeli igri?

ako je odgovor da na prvo mjesto, dobili tableta. Da se na drugi, laptop. vjerojatno nije vrlo malo podiže novosti, ali da je teško istinu. ne točke vodeći vas. karticu koja je tamo, na geforce GO 6150, imao je mnogo poteškoća renderiranje stvari kao portal koji nisu bili vrlo grubo na grafiku. zaborav vjerojatno neće prikazivati. kako bi se igramo vole Zaborav na laptop, ti bi trebao model od geforce serije 7 i više.

ako su ti, ja bih ste novac i dobiti vrlo lijep laptop. onda samo ponijeti sa sobom laptop, kud god da odem i upišite svoje bilješke škrabotine umjesto njih. za novac koji biste se plaćaju za takvu tabletu, mogli biste dobiti odličan gaming laptop.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 27 veljača 2008, 01:10
Donatorska Grupa

Ja sam jedan od onih koji se koriste HPS i moram reći da su vrlo dobri

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 27 veljača 2008, 07:25
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by link590o View Post
morate vrsta dati i uzeti malo. Želite li se tableta značajku, ili biste željeli igri?
: (Ja se prestrašila možda reći da je. Ah dobro, ja ne s'pose mnogo se može učiniti ...

Ali ja to stvarno osjećam da bi bilo vrijedno da se moje bilješke u klasi na tabletama, pa će to biti izvedivo onda uči jeftin Tablet PC (ne konvertibilnosti) za bilješke i stvari u pokretu, a zatim zgrabite računala ? Ja znam da možete dobiti više puta u desktop za mnogo jeftiniji. Ako odem na taj način, za uštede na radnoj površini uzimajući umjesto laptop bi trebala pokrivati najmanje polovicu troškova od tableta ... vi mislite da bi mogli funkcionirati? Ako mi je to učiniti na taj način, Htio je potrebno skoro ništa u pogledu hardvera, zapravo, jedina stvar bih se traže je lijep bežičnu karticu.

A zapravo, ako bilo tko je koristio tu tabletu, što je pisanje poput površine? Biste li se zatvoriti sve do koristeći papir?
Old 27 veljača 2008, 20:39
Donatorska Grupa

ali na žalost, odgovor na to je kao izravna i malo nesretni kao što je bio prvi.

stvarno ne postoji takva stvar kao "jeftine" tableta, jer kao što sam spomenuo, početna cijena za njih i sve je bilo najmanje 1000 $ cahones.

Postoji nekoliko jeftinije one između 750 i 1000 marku, ali one su ili otvorite kutiju, ili recertified. značenje, to je rizično kupujete ih jer oni ne mogu doći s jamstvo, odnosno potrebnu opremu kao što su kabeli ili diskova ili nešto. i oni će doći s inferiornom dijelova. tako bitno, you're looking at 1000 trošenja bez obzira. koja stvarno sranje.

ALI stolna računala su prilično jednostavan za napraviti jeftino. mogli biste dobiti vrhu liniju modela za oko 800 krupna sačma ovih dana. koji uključuje i lijep grafičkom karticom, kao što su jedan od najnovijih modela, tj. geforce 8800gt 512MB, ili 9600gt. puni naočale mogu sadržavati 160gig 7200rpm hard disk, 2 nastupe za gaming RAM, lijepa Intel Core 2 Duo poput E6750 ili E8400, pristojan matična ploča, kao što su P-35, lijepi slučaj s nekoliko navijača, pristojan napajanje, a 16x DVD pogon, termalne paste, i bilo kojeg drugog zvona i zvizdaljkama koje se možete sjetiti. desktop ideja je vrlo vrlo izvodljiv.

Možda ako podignuta blizu $ 2000 (to je u US dolarima btw) možeš kupiti sve dijelove za lijepo radnu površinu, a još uvijek imaju dovoljno lijevo kupiti tablet model koji sam ti pokazao.

2000, ali je vrlo tvrd za cilj da označi i pogodak. Morao sam škrt i spremanje svaki peni i zaradio samo oko 650 povisiti za kupnju većina mojih dijelova. i moj izgraditi još nije ni dovršena yet. Još uvijek je potrebno kako bi dobili novi monitor i grafička kartica. Ali sam radi na brošura za najveći dio.

ali barem je izvodljiv, čak i za mene. ako dobijete posao, vjerojatno biste mogli prikupiti dovoljno preko ljeta ili tako.
Old 28 veljača 2008, 10:33
Novi član grupe

Zapravo, ja sam vrlo sretan taj način. My university program je vrlo teško na temelju co-op iskustvo, pa dok ja nemam ljeta isključeno da bi dobili posao ljeti (imam tri semestra godišnje umjesto dvije) radim potrošiti pola mog 5 godina programa u različitim co -op poslove (koji, slučajno, platite bolje nego uobičajena ljeto na posao u maloprodaji ili fast food: P). Tako podizanje $ 2000 ne bi trebalo biti sve što je loše, stvarno.
Ive 'isto tako bio checking out ebay. Ive 'bio je rekao da je mnogo ljudi će kupiti tablet, odlučite se ne sviđa, a zatim pokušati prodati ga isključiti na ebay za čak pola cijene su kupili ga za novu. Im 'ne siguran ako JA vjerovati ebay, ali svakako vrijedi u potrazi. Manje novca mogu staviti u ovaj, to bolje (jer onda ne mogu potrošiti više novca na moj nastavom).
Sada, ti si rekao da je tablete dostupne za pod $ 1000 jebani su, ali to je u redu po meni, nisam baš tražite veleračunalo ovdje. Sve to mora biti u stanju učiniti jest pokrenuti XP i OneNote (ili bez obzira na uzimanje tableta primijetite-program ...). Čak i ako se oni ne lijepi strojeva, ako znate bilo 'jebani' tablete, ja bih i dalje željeli provjeriti njima vanjska strana!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.