kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Tablet PC vs hagyományos notebook

Reply

Téma eszközök
Old Február 26, 2008, 15:41
Új tag Csoport

Default Tablet PC vs hagyományos notebook

Szia!

Én keresem a különböző laptopokon elérhető a piacon, és nem tudom eldönteni, hogy egy tabletta vagy egy notebook lenne egy jobb ötletem.

Van egy notebook most, és majd csak szép jó egy ideig, ezért nem olyan, mint én ezt a felvásárlást egy ideig (valószínűleg egy év, vagy igen), de én vagyok kíváncsi, amit meg kell keres azt.

Én vagyok érdekelt tabletta átalakítható notebook miatt lenne nagy ahhoz, hogy vegye tudomásul veszi a dolgokat, és az osztályban én laptop, ahelyett, papír (ami könnyen elvesztette), és én is szerelmes felhasználásával photoshop játszani rajzok, de mint most, Beragadtam rajz egy egér: (
Ugyanakkor azt is előírják, nagyon nagy teljesítmény a számítógépet a hardvert. Én, mint a játékok, amelyek az én legnagyobb, mivel nem vagyok különösen jártas grafikus kártyát, és már egy ideje meghatározó kemény ha tabletta PC van tisztességes grafikus kártyákat. Most az a játék, amit játszani nem különösebben nehéz a grafika, de én nem szeretnék játszani Oblivion (ha már a számítógépen is), így ha tudnék egy gép képességeit, hogy játsszon, hogy lenne bámulatos. Azt is futtatni nagyszámú folyamatok egy időben, így a tisztességes Processzor sebesség és a RAM mérete jó lenne.

Hallottam, hogy a tabletta alacsonyabb teljesítmény és a magasabb ár, így nem tudom, ha lesz, megéri megvenni egy.

Jelenlegi laptop a 1.6GHz kétmagos AMD 64bit CPU, 1GB RAM és egy integrált nVidia grafikus kártya (nem vagyok biztos a pontos típusát), és körülbelül 90GB merevlemez. Megvan minden, hogy a $ 999CDN
Jól vagyok, csak minden ilyen szemüveg, de a szebb grafikus kártya lenne az ideális, és remélhetőleg * * a 2GHz CPU. Milyen árkülönbségek én néztem egy tabletta-notebook Kabrio, összehasonlítva a hagyományos laptop, és mit gondolsz elérhető lesz egy-két év múlva?
Old Február 26, 2008, 21:59
Donor Group

kikiáltási ár a legtöbb tabletta PC $ 1000 felett. alapján állítom, hogy általában szar, vagy recertified vagy nyitott doboz, vagy valami ilyesmi. Van egy nagy különbség van. Csak annak a képességét, hogy írjuk meg a képernyőn, és a flip, hogy a környéken, és megtöm teszi, hogy sokkal többet, mint egy laptop az azonos kaliber.

Itt egy nagyon olcsó tablettát.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560

ez elég tisztességes az, amit kínál.

Ön említette, mivel nem volt nagyon ismerik a grafikus kártyát, majd egy kis megvilágosít. Van még néhány fajta a PC. PCI, PCI-E 16x és PCI-E 2.0. e el, hogy a legrosszabb, hogy a legjobban. A modell azt mutatta, hogy a tabletta, én meg azt a modellt, hogy az lett volna a PCI. úgy tekintve, hogy ez nem nagyon hatásos az egész. és sajnos, ez az egyetlen olyan modell, hogy a felajánlott egy tabletta.

tablettát soha nem azt jelentette, hogy a szerencsejáték-laptopok. tudod, hogy más hardver szép benne, ami szép processzor, RAM, és a merevlemezt, de semmi más.

Meg kell adni a fajta, és egy kicsit. Ön szeretné, hogy a tabletta a funkciót, vagy azt akarod, hogy játék?

Ha a válasz igen, hogy az első, kap egy tablettát. Igen, a második, laptop. Valószínűleg nem túl felemelő kis hír, de ez a kemény igazság. nincs vezető Önnek. a kártya, hogy van ott, a GeForce Go 6150, sok bajt tetemeltakarítási a dolgok, mint a Portal, hogy nem volt nagyon durva a grafika. feledésbe valószínűleg nem fog futni. annak érdekében, hogy játszani, mint az Oblivion egy laptop, akkor szükségünk van egy modell a GeForce 7 sorozatból és magasabb.

if i were you, I'd menteni a pénz, és egy nagyon szép laptop. akkor csak a laptop, hogy bárhol is van, és írja be a megjegyzések helyett irkafirka őket. A pénz, amit a kifizető olyan tablettát, akkor kap egy kiváló játékélményt laptop.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Február 27, 2008, 01:10
Donor Group

Nekem van használt egyik ilyen HPS és meg kell mondanom, hogy nagyon jó

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Február 27, 2008, 07:25
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by link590o View Post
Meg kell adni a fajta, és egy kicsit. Ön szeretné, hogy a tabletta a funkciót, vagy azt akarod, hogy játék?
: (Féltem, azt mondhatnám, hogy. Hát igen, én s'pose nem sokat lehet tenni ...

De tényleg nem érzem, hogy érdemes lenne, hogy a jegyzeteimet osztályba a tablettát, így lenne lehetséges, akkor a pick up olcsó Tablet PC (nem konvertibilitásának) tudomásul veszi a dolgot, és útközben, majd ragadd meg a desktop ? Tudom, hogy lehet kapni így inkább egy asztali sokkal olcsóbb. Ha így megy, a megtakarítást tudnak asztali helyett egy laptop lenne, hogy legalább a fele a költség a tabletta ... Gondolod, hogy esetleg dolgozni? Ha én nem így, már rég szükség mellett sem a hardver, tényleg, az egyetlen dolog, amiben keresnek egy szép vezeték nélküli kártya.

És valóban, ha valaki úgy használt egy tabletta itt, mi az írás, mint a felület? Lenne-e egyáltalán a közeli papírt használ?
Old Február 27, 2008, 20:39
Donor Group

és sajnos a választ, hogy a közvetlen és a kis szerencsétlen, mint az első volt.

ott igazán nem olyan dolog, mint egy "olcsó" tablettát, mert mint már említettem, a kikiáltási árat őket legalább 1000 $ cahones.

van néhány olcsóbb is a 750 és 1000 jele, de ezek sem nyitott doboz, vagy recertified. értelmében, ez kockázatos vásárlási rájuk, mert lehet, hogy nem jönnek a garanciális, vagy szükséges berendezések, mint például a kábel vagy a lemezek vagy valami ilyesmi. vagy Eljönnek a gyengébb részek. így lényegében te nézel kiadások 1000 nem számít, mit. amely igazán szar.

Asztali számítógép, de meglehetősen könnyű olcsón. Ön is kap egy felső sorban modell körülbelül 800 dolcsi ezekben a napokban. amely magában foglal egy szép grafikus kártya, mint például az egyik legújabb modell, azaz a GeForce 8800gt 512MB, vagy a 9600gt. teljes specifikáció is tartalmaz 160gig 7200rpm merevlemez, 2 koncert a szerencsejáték-RAM, egy szép Intel Core 2 Duo, mint az E6750 vagy az E8400 egy tisztességes alaplap, mint például a P-35, jó esetben néhány ventilátor, a tisztességes tápegység, egy 16x DVD-meghajtó, thermal paste, és bármely más, csengők és síp tudsz gondolni. Az asztalon ötlet nagyon megvalósítható.

Talán ha felvetett közel $ 2000 (ez az amerikai dollár btw), akkor lehetett vásárolni az összes része a szép asztalon, és még bőven maradt, hogy vásároljon tabletta modell megmutattam neked.

de a 2000 egy nagyon kemény jel arra, hogy a hit és a. Volt, hogy kicsi, és mentse minden fillért Rászolgáltam csak fel mintegy 650 vásárlásra leginkább az én részeket. s épít még csak nem is kész még. Még mindig szükség van egy új monitor és a grafikus kártya. De dolgozik segélyekkel a legnagyobb részét.

de legalább ez megvalósítható, akkor is nekem. Ha egy munkát, akkor valószínűleg emelni elég egy nyár, és így tovább.
Old Február 28, 2008, 10:33
Új tag Csoport

Igazából, én nagyon szerencsés vagyok, hogy így. Saját egyetemi program erősen alapul, Co-op tapasztalat, hogy míg én nem nyarakkal ki, hogy a nyári munkát (Van három félévre egy év helyett két) I do tölteni a fele az én 5 éves program különböző együttes -op munkahelyet (amely egyébként jobban fizet, mint egy szokásos nyári munkát, a kiskereskedelem vagy a gyorséttermek: P). Szóval emelése 2000 $ nem kell minden olyan rossz, tényleg.
Én is kijelentkezik ebay. Már mondtam, hogy egy csomó ember vesz egy tabletta dönt, hogy nem tetszik, és próbálja eladni le az eBay a néha akár a felét ár vásárolta meg az új. Nem vagyok biztos abban bízom ebay, de ez biztosan érdemes keresett. A kevesebb pénz tudom helyezni ezt a jobb (mert akkor tudok több pénzt költeni az én tandíjat).
Most nem mondom, hogy a tabletta áll rendelkezésre a 1000 $ van tré, de ez rendben van velem, én nem igazán keresi a szuperszámítógép itt. Minden meg van ahhoz, hogy fut XP és OneNote (vagy bármilyen tablettát vesz tudomásul-program ...). Még akkor is, ha azok nem szép gép, ha tudjuk, a "piszkos" tabletta, én még mindig szeretem, hogy ellenőrizze őket!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
I Wanna Feljavít My Notebook CPU! Hkcuong Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 22. július 2009 17:51
Toshiba M400 tabletta nem ismer toll nyomása metalface Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 22. május 2009 17:23
I'm looking for a tabletta ... pandahead Laptopok, PDA-k & Mobiles 30 5. október 2008 14:03
Will írásban tabletta desigend a munka XP Mac tjpearson Általános fémáru Chat 1 2. Jan 2008 19:20
Tabletta! coleshill Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 24. november 2007 06:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.