![]() |
|
| |||
| |||
| היי! אני מסתכל על מחשבים ניידים שונים זמין על השוק היום, ואני לא יכול להחליט אם דפדפת או מחברת יהיה רעיון טוב יותר. יש לי מחברת עכשיו, והוא יהיה בסדר גמור במשך די הרבה זמן, אז זה לא יהיה כמו שאני עושה כל קונה לזמן (כנראה שנה בערך) אבל אני תוהה מה שאני אמור להסתכל זה. אני מתעניין ב-Tablet הרמהל המחברת כי זה יהיה נהדר להיות מסוגלים לרשום ודברים בכיתה על הנייד שלי, במקום להשתמש נייר (שהיא איבדה בקלות) ואני גם אוהב להשתמש Photoshop לשחק עם איורים, אבל עד עכשיו, אני תקוע עם ציור של עכבר: ( עם זאת, אני גם די דורשים ביצועים גבוהים מהמחשב שלי מבחינת חומרה. אני אוהב את המשחק, אשר הדאגה הגדולה ביותר שלי, מאז אני לא מוכר במיוחד עם כרטיסי מסך ואני מתקשה בקביעה אם יש הגון Tablet מחשבים כרטיסי מסך. רוב המשחקים שאני משחק לא קשה במיוחד על גרפיקה, אבל אני כן רוצה לשחק שכחה (כאשר יש לי גישה למחשב שיכול), אז אם אני יכול לקבל מכונה יכולות לשחק עם זה, זה יהיה מדהים. אני גם להפעיל מספר גבוה של תהליכים באותו זמן, כך הגון מהירות מעבד ו-RAM גודל יהיה נחמד. אני כבר שמעתי את זה בלוחות יש ביצועים נמוכים יותר: מחיר גבוה יותר, כך אני לא יודע אם זה יהיה שווה את זה כדי לקנות אחד. הנייד הנוכחי שלי יש 1.6GHz DUAL CORE 64bit AMD מעבד, זיכרון RAM של 1GB ו משולבת Nvidia כרטיס המסך (אני לא יודע מהו בדיוק סוג), ועל שטח כונן קשיח 90GB. יש לי את כל זה בשביל $ 999CDN אני בסדר עם כמעט כל מפרט של אלה, אלא nicer כרטיס המסך יהיה אידיאלי ו א * * אני מקווה 2GHz CPU. איזה מחיר ההבדלים אני מסתכל עבור Tablet-מחברת הרמהל לעומת מסורתית הנייד, ומה אתם חושבים יהיה זמין בשנה או שתיים מעכשיו? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מחיר החל Tablet ביותר עבור מחשבים הוא 1000 $ ומעלה. תחת זאת, בדרך כלל זה שטויות, או recertified או לפתוח התיבה או משהו. יש הבדל גדול שם. רק שיש את היכולת לכתוב על המסך, או להעיף אותו סביב וכאלה כי זה עושה הרבה יותר מאשר מחשב נייד של אותו קליבר.
הנה Tablet זול מאוד. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560 זה מכובד למדי עם מה שהיא מציעה. מכיוון שציינת שאת מאוד לא מכיר כרטיסי מסך, אני אקח אותך קצת להאיר. יש כמה סוגים של מחשבים אישיים. PCI, PCI-E 16x, ו-PCI-E 2.0. על מנת לעבור אותם מן הגרועות ביותר, באופן הטוב ביותר. את המודל הזה Tablet הראיתי לך יש מודל זה היה PCI. זאת בהתחשב בעובדה, זה לא מאוד חזקים בכלל. וכן לצערי, זה רק מודל זה מוצעת ב-Tablet. לוחות אף פעם לא היו אמורים להיות המשחקים מחשבים ניידים. אתה יכול לשים חומרה אחרים נחמד שם, כלומר נחמד מעבד, זיכרון RAM, כונן קשיח ו, אבל שום דבר אחר. אתה צריך סוג של תן וקח קצת. האם אתה רוצה את תכונת Tablet, או האם אתה רוצה משחק? אם התשובה היא כן כדי הראשון, לקבל Tablet. כן השנייה, הנייד. כנראה לא מעט מאוד צמיחה של חדשות, אבל זה קשה את האמת. הצבע לא מוביל אותך. כרטיס זה שם, את geforce GO 6150, היו הרבה דברים כמו בעיות טיוח פורטל כי לא היו מאוד נוקשה על גרפיקה. התעלמות מן הסתם לא יופיעו. על מנת לשחק במשחקים כמו שכחה על מחשב נייד, הייתם צריכים מודל של geforce סדרה 7 ו גבוה. אם הייתי במקומך, הייתי חוסך את הכסף, ולקבל מאוד נחמד הנייד. אז רק להביא את הנייד בכל מקום שאתה הולך והקלד את הפתקים במקום שרבוט אותם. בשביל הכסף שאתה משלם עבור להיות כזה Tablet, אתה יכול לקבל משחק מעולה הנייד. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי אחד כזה בשימוש hps ואני חייב לומר שהם מאוד טובים
| |||
| |||
| ציטוט:
אבל אני באמת מרגיש שזה יהיה כדאי לקחת את הפתקים בכיתה על Tablet, זה היה כל כך להיות ריאלי אז להרים זול Tablet PC (ללא convertibility) עבור הערות ודברים בתנועה, ולאחר מכן לתפוס את המחשב השולחני ? אני יודע שאתה יכול להשיג יותר דרך של שולחן עבודה הרבה יותר זול. אם אני אלך בדרך הזו, את החיסכון ב מקבל את שולחן העבודה של מחשב נייד במקום היה לכסות לפחות מחצית מעלות את לוחית ... אתה חושב שזה עלול לעבוד? אם היה לי לעשות את זה ככה, הייתי זקוק ליד כלום מבחינת חומרה, באמת, אני רק רוצה להיות מחפש הוא נחמד כרטיס אלחוטי. ומה בעצם, אם יש מישהו השתמשו Tablet כאן, מה הוא כותב משטח דומה? האם זה בכלל להיות קרובה ל באמצעות נייר? |
|
| |||
| |||
| ובכן, למרבה הצער, התשובה לכך היא ישירה קצת חסר מזל כמו הראשון היה. שם באמת אין דבר כזה של "זולה" Tablet, כי כפי שציינתי, החל את המחיר עבור כל אותם היה לפחות 1000 $ cahones. ישנם כמה זול יותר מאלו בין 750 ו 1000 מארק, אבל אלה הם גם לפתוח תיבת recertified או. כלומר, זה מסוכן לרכוש אותם משום שהם עלולים לא לבוא עם אחריות, או ציוד הדרושים כגון כבלים או דיסקים או משהו. יהיה או שהם מגיעים עם חלקים נחותים. כך למעשה, אתה מסתכל על ההוצאות 1000 לא משנה מה. אילו באמת מבאס. שולחנות עבודה, אך הם די קל לבצע cheaply. אתה יכול לקבל את השורה העליונה של הדגם בערך 800 דולר בימים אלה. הכוללת כרטיס המסך נחמד כמו אחד הדגמים החדישים ביותר, כלומר geforce 8800gt 512MB או 9600gt. מפרט מלא יכול לכלול 160gig 7200rpm כונן קשיח, 2 gigs המשחק של רם, יפה Intel Core 2 Duo E6750 כגון או E8400, על לוח האם הגון כגון P-35, יפה מקרה עם כמה אוהדים, א הגון החשמל, 16x של ה-DVD, משחה תרמית, וכל bells and whistles אתה יכול לחשוב על. שולחן העבודה הוא רעיון מאוד מאוד נתן לבצוע. אולי אם העלתה קרוב ל 2,000 $ (דולר אמריקאי זה btw) אתה יכול לקנות את כל החלקים של שולחן העבודה נחמד, ועדיין יש הרבה שמאלה כדי לקנות את הדגם Tablet הראיתי לך. 2000 אבל הוא מאוד קשה לסמן את המטרה עבור ופגע. הייתי צריך לקמץ ולשמור כל גרוש הרווחתי רק כדי להעלות עוד על 650 לרכוש את רוב החלקים שלי. שלי לבנות הוא עדיין אפילו לא סיים עדיין. אני עדיין צריך לפקח על חדש של כרטיס המסך. אבל אני עובד על handouts על פי רוב. אבל לפחות זה נתן לבצוע, גם בשבילי. אם לקבל את העבודה, אתה יכול להעלות כנראה מספיק במשך הקיץ, או כך. |
|
| |||
| |||
| למען האמת, אני מאוד בר מזל, כי בדרך. אוניברסיטת התוכנית שלי היא מאוד בכבדות על סמך ניסיון Co-op, לכן בזמן שאני לא צריך את הקיץ כדי לקבל עבודה קיץ (יש לי שלושה semesters בשנה במקום שני) אני רוצה לבלות חצי שנה שלי 5 תוכנית שונות של שיתוף -op עבודות (אשר, אגב, משלם טוב יותר מאשר בקיץ לבוקמה עבודה ב קמעונאית או מזון מהיר: P). כך שהעלאת $ 2000 לא צריכה להיות כל כך נורא, באמת. ביצעתי גם את בדיקת eBay. אני כבר אמר את זה הרבה אנשים לקנות Tablet, הם מחליטים לא אוהב את זה, ואז מנסה למכור אותה ב eBay עבור לפעמים אפילו חצי מחיר הם קנו את זה חדשים. אני לא בטוח אם אני בוטח eBay, אבל זה בהחלט שווה להסתכל לתוך. פחות כסף אני יכול לשים לזה, יותר טוב (כי אז אני יכול להשקיע יותר כסף על הוראה שלי). עכשיו, אתה אומר את זה עשה את לוחות זמין תחת $ עבור 1000 הן crappy, אבל זה בסדר, אני, אני לא בדיוק מחפש supercomputer כאן. כל זה חייב להיות מסוגל לעשות הוא להריץ XP ו-OneNote (או מה שזה לא יהיה על Tablet הערה לקיחת תוכנית ...). גם אם הם לא מכונות נחמד, אם אתה יודע כל 'crappy' בלוחות, אני עדיין מעוניין לבדוק אותם! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני רוצה לשדרג Notebook CPU שלי! | Hkcuong | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 22 יולי 2009 17:51 |
| Toshiba M400 Tablet לא להכיר עט הלחץ | metalface | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 22 מאי 2009 17:23 |
| אני מחפש / ת Tablet ... | pandahead | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 30 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 14:03 |
| האם כותבים עבור XP Tablet desigend עובד על מאק | tjpearson | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 2nd ינואר 2008 19:20 |
| Tablet! | coleshill | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 24 נובמבר 2007 06:15 |
| שרשרת כלים | |
| |