mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Tablet PC vs tradicinis Notebook

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 26, 2008, 15:41
Naujas Narys

Default Tablet PC vs tradicinis Notebook

Hi!

Aš ieškau ne skirtingų nešiojamųjų kompiuterių rinkoje šiandien, ir aš negaliu nuspręsti, ar tabletės ar nešiojamojo kompiuterio būtų geresnė idėja.

Turiu Notepad dabar, ir tai bus tik baudą už gana ilgai, todėl ne taip, kaip aš daryti bet kokį, o perka (tikriausiai metus ar taip), bet man įdomu, kuris man turėtų būti ieškote tai.

I'm interested in tabletė kabrioletas Notepad, nes būtų labai gerai, kad būtų galima užsirašyti ir ką klasėje mano nešiojamas, o ne naudojant popieriaus (kuri yra lengvai prarasti), ir aš taip pat patinka naudotis Photoshop žaisti brėžinius, bet kaip ir dabar, I'm stuck brėžinys su pele: (
Tačiau aš taip pat reikalauja labai aukštos kokybės iš savo kompiuterio požiūriu aparatūros. Man patinka žaidimai, kurių yra mano didžiausia problema, nes nesu ypač gerai susipažinęs su grafika kortelės ir Man sunku nustatyti, ar Tablet PC turėti padorų grafika kortelės. Dauguma žaidimų, kad aš galiu žaisti nėra itin sunku dėl grafikos, bet man patinka žaisti Oblivion (kai aš turėti prieigą prie kompiuterio, gali), todėl, jei galėčiau gauti įrenginio galimybes atlikti, kad būtų stebinantis. Aš taip pat paleisti daug procesų vienu metu, kad padorus greitis procesoriaus ir RAM dydis turėtų būti gražus.

Girdėjau, kad tabletės turi mažesnį efektyvumą ir didesnę kainą, todėl nežinau, jei ji bus verta jį įsigyti.

Mano dabartinis nešiojamas kompiuteris turi 1.6GHz Dual Core AMD 64bit CPU, 1GB RAM ir nvidia integruotos vaizdo plokštės (nežinau tikslaus tipo), o apie 90GB vietos kietajame diske. Aš visa tai už $ 999CDN
I'm fine tik apie visų šių specifikacijų, bet gražiau grafikos plokštę būtų idealu ir tikiuosi * * 2GHz procesorius. Kokios kainos skirtumus aš ieškau ne už tabletę-Notepad kabrioletas, palyginti su tradiciniais laptopa, ir ką tu galvoji bus galima metus ar du, nuo šiol?
Old Vasaris 26, 2008, 21:59
Donorų grupės

Pradinė kaina daugelyje Tablet PC yra $ 1000 ir brangiau. pagal tą, tai dažniausiai šūdas, ar persertifikuota arba atidaryti langelį arba kažką. Yra didelis skirtumas yra. tik turintys sugebėjimą parašyti ekrane, ir pasukt ji aplink ir kita daro, kad daug daugiau nei paties kalibro nešiojamas.

čia labai pigūs tabletė.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560

yra gana geras, ką jis siūlo.

nes Jūs minėjote, buvote ne labai gerai susipažinęs su grafika kortelės, Aš jums šiek tiek apšviesti. Yra keletas tipų kompiuterius pora. PCI, PCI-E 16x, PCI-E 2.0. tų vykti tam, kad iš blogiausių, geriausias. modelį, kad tabletė aš parodė jums turi modelį, kuris būtų buvęs PCI. todėl, kad ji nėra labai stiprus visuose. ir deja, jis yra vienintelis modelis, kuris yra siūlomas tabletes.

tabletės niekada nebuvo skirta būti Žaidimų kompiuteriai. Jūs galite pateikti naudingų techninės įrangos ten, kaip apibrėžta Nicos procesorius, RAM ir kietajame diske, tačiau nieko daugiau.

turite rūšiuoti ir duoti, ir imti šiek tiek. Ar norite tabletė funkcija, arba norėtumėte žaidime?

Jei atsakymas yra "taip" į pirmą, gauti tabletė. Taip, antra, nešiojamas. turbūt nėra labai kilniai tiek naujienų, tačiau tai sunku tiesą. prasmės kurio jums. kortele tai ten, GeForce Go 6150, turėjo bėdų padaryti dalykus kaip portalas, kad nebuvo labai apytikriai apie grafika aikštelė. Oblivion greičiausiai neveiks. Norėdami žaisti žaidimus, kaip oblivion ant laptopo, jums reikės iš GeForce 7 ir daugiau modeliu.

Jei aš tave, aš sutaupyti pinigų, ir gauti labai gražus nešiojamas. Tada tiesiog pareikšti savo kompiuterį visur eiti ir įveskite savo užrašus vietoj scribbling juos. už pinigus reikia mokėti už tokių tablečių, galima gauti puikių žaidimų nešiojamas.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Vasaris 27, 2008, 01:10
Donorų grupės

aš naudoju vieną iš šių HPS ir turiu pasakyti, kad jie labai gerai

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Vasaris 27, 2008, 07:25
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by link590o View Post
turite rūšiuoti ir duoti, ir imti šiek tiek. Ar norite tabletė funkcija, arba norėtumėte žaidime?
: (Aš bijoti jūs galite sakyti, kad. Ah well, I s'pose ne daug galima nuveikti ...

Bet aš tikrai manau, kad vertėtų imtis savo pastabas klasė tabletė, todėl tai turėtų būti įmanoma tada pasiimti pigūs Tablet PC (be konvertavimo) banknotus ir dėl ko eiti, o tada patraukti Desktop ? Žinau, jūs galite gauti būdas daugiau Desktop žymiai pigesnis. Jeigu aš einu tokiu būdu, apie tai, kaip darbalaukio vietoj nešiojamas taupymo turės padengti bent pusę tabletės kaina ... Jūs manote, kad galėtų dirbti? Jei aš tai daryti tokiu būdu, norėčiau reikia beveik nieko kalbant apie kompiuterinę įrangą; tikrai, vienintelis dalykas, būčiau ieškote, gražus belaidžio kortelę.

Ir iš tikrųjų, jei kas nors naudojosi tabletė čia, koks yra rašymo paviršius atrodo? Ar būtų uždaryti ne visiems naudojant popieriaus?
Old Vasaris 27, 2008, 20:39
Donorų grupės

ir, deja, atsakyti, kad yra tiesioginis ir šiek tiek gaila, nes pirmas buvo.

Ar tikrai nieko tokio, kaip "pigiai" tabletę, nes, kaip jau minėjau, pradinė kaina į visus juos buvo ne mažiau kaip 1.000 $ cahones.

Yra keletas pigiau tie tarp 750 ir 1000 ženklų, tačiau jie yra arba lauke Atidaryti, arba persertifikuota. prasme, tai rizikinga juos pirkti, nes jie negalėjo ateiti su garantija, ar būtina įranga, pavyzdžiui kabelius ar diskai ar kažką. ar jie ateis su prastesnės dalys. todėl iš esmės, jūs ieškote ne išlaidų 1.000 nesvarbu kas. kuris tikrai sucks.

BET Staliniai yra gana lengva padaryti pigiau. galima gauti linijos modelis viršuje apie 800 Bucks šių dienų. kuris apima malonus grafikos plokštę, pavyzdžiui, vienas naujausių modelių, ty GeForce 8800GT 512MB, arba 9600GT. visa specifikacija gali apimti 160gig 7200rpm standusis diskas, 2 koncertai lošimų RAM, gražus Intel Core 2 Duo E6750, pavyzdžiui, ar E8400, padorų plokštė pvz P-35, Nice, kurių keletą ventiliatorių, padorus maitinimo, 16x DVD-ROM, terminio pasta, ir visi kiti varpai ir nešvilpia galite sugalvoti. Desktop idėja yra labai labai Vykdytinas.

Gal jei jums kelia beveik iki $ 2000 (tai JAV dolerių, btw), galima pirkti visus už Nicos Desktop dalys, ir dar daug liko nusipirkti, kad tabletė pavyzdį parodžiau jums.

o 2000 yra labai sunku ženklo tikslas ir paspauskite. Man teko taupyti ir taupyti kiekvieną Penny I uždirbo tik pritraukti apie 650 pirkimo dauguma mano dalis. ir mano pastatyti dar nėra net nebaigtas. Aš vis dar reikia gauti naują stebėti ir grafikos plokštę. BET aš dirbau padalomoji medžiaga didžiąja dalimi.

bet bent jau tai Vykdytinas, net už mane. Jei gaunate darbą, jums turbūt galėtų surinkti pakankamai per vasara ar panašiai.
Old Vasaris 28, 2008, 10:33
Naujas Narys

Tiesą sakant, aš labai laimingas, kad taip. Mano universitetų programos yra labai stipriai remiasi Co-op patirties, todėl nors aš neturiu vasaros išjungti gauti vasaros darbo (turiu tris semestrus vietoj dviejų metų) I don't praleisti pusę savo 5 metų programą, ne kitokį -op "darbą (kuris, beje, moka geriau nei įprasta darbo vasaros metu mažmeninės prekybos ar greito maisto: P). Taigi didinant $ 2.000 turėtų būti numatyti ne visi, kad blogai, tikrai.
Man taip pat buvo išsiregistruoju eBay. Man buvo pasakyta, kad daug žmonių bus nusipirkti tabletes, gali nuspręsti jiems nepatinka tai, o tada bandyti parduoti jį off eBay kartais net puse kainos pirko jį naują. Nežinau, jei Tikiuosi eBay, bet jis tikrai verta pasidomėti. Mažiau pinigų aš galiu išleisti į tai, geriau ( 'cause tada galiu išleisti daugiau pinigų savo mokslą).
Dabar tu pasakyti, kad tabletes galima Under $ 1000 crappy, bet tai baudos man, aš ne tiksliai ieškote Superkompiuteris čia. Visi It's got būtų galima padaryti, tai paleisti XP "ir" OneNote "(ar kokios tabletė užrašų atsižvelgiant programa yra ...). Net jei jie nėra gražūs mašinos, jei žinote kokią nors "crappy" tablečių, aš vis dar norite patikrinti juos!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Noriu Atnaujinti My Notebook CPU! Hkcuong Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 22 liepa 2009 17:51
Toshiba M400 tabletė nepripažins švirkštimo slėgį metalface Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 0 Gegužė 22, 2009 17:23
Ieškau tabletė ... pandahead Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 30 5 spalis 2008 14:03
Ar raštu tabletė desigend Windows XP dirbti Mac tjpearson General Hardware Chat 1 2 sausis 2008 19:20
Tabletės! Coleshill Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 Lapkritis 24, 2007 06:15
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.