mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Tablet PC vs tradicionālo Notebook

Reply

Thread Tools
Old Februāris 26, 2008, 15:41
New Member Group

Hi!

I'm looking at dažādos laptops pieejams tirgū šodien, un es nevaru izlemt, vai tableti vai piezīmju būtu labāk ideja.

Man ir notebook tieši tagad, un tas būs tikai naudas diezgan, bet, lai tas nepatīk, es darīt jebkurā iepirkšanu while (varbūt gadu, vai arī tā), bet brīnos, ko es būtu meklē tas.

Mani interesē tablete konvertējamā notebook, jo tas ir liels, lai varētu veikt piezīmes un lietas klasē par manu laptop, nevis izmantojot papīru (kas ir viegli zaudēti), un es arī mīlestību, izmantojot photoshop spēlēt ar rasējumiem, bet kā tieši tagad, es esmu iestrēdzis zīmējums ar peli: (
Tomēr es arī prasa samērā augstu sniegumu no mana datora uz aparatūras. Man patīk spēles, kas ir mans lielākais bažas, jo es neesmu īpaši pazīstams ar grafikas kartes un es esmu, kam grūti noteikt, ja tablete PCS cienīgu grafikas kartes. Lielākā daļa no spēles, I play nav īpaši grūti uz grafika, bet man patīk spēlēt Oblivion (ja man ir pieeja datoram, CAN), tātad, ja es varētu saņemt mašīna ar spējas spēlēt, ka tā būtu apbrīnojams. Es arī vadīt lielu skaitu procesu tajā pašā laikā, tā pienācīgs CPU ātrums un RAM apjomu, būtu jauki.

Esmu dzirdējusi, ka tabletes ir zemāks veiktspēju un augstāku cenu, tādēļ es nezinu, ja tas būs tā vērts nopirkt vienu.

Mana pašreizējā klēpjdators ir 1.6GHz Dual Core 64bit AMD CPU, 1GB RAM un integrēta NVIDIA grafikas karti (es neesmu pārliecināts par precīzu veida), un aptuveni 90GB cieto disku vietā. Man visu, kas par $ 999CDN
I'm fine tikai par visu šo specs, bet nicer grafikas karti, būtu ideāli, un * cerams * 2GHz CPU. Kādu cenu atšķirības, ko es esmu skatoties uz tabletes, notebook kabriolets, salīdzinot ar tradicionālo klēpjdatoru, un ko jūs domājat, kāds būs pieejams gadu vai divus no tagad?
Old Februāris 26, 2008, 21:59
Donors Group

Sākuma cena lielākajā daļā tablešu datoriem ir $ 1000 un augstāk. saskaņā ar šo, tas parasti crap, vai recertified vai atvērt kasti vai kaut ko. tur ir liela atšķirība tur. tikai kam spēja rakstīt uz ekrāna, un noņemamu tam apkārt un sīkumi padara tas, ka daudz vairāk, nekā klēpjdators ar paša kalibra.

šeit ir ļoti lēti tableti.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560

Tas ir diezgan pienācīgu ar to, ko tā piedāvā.

jo tu pieminēji jums nebija sevišķi pazīstami ar grafikas kartes, es tev paskaidrot jums daži. ir tipa datoriem pāris. PCI, PCI-E 16x, un PCI-E 2.0. lai šie aiziet no sliktākajiem, uz labāko. modelis, ka tabletes man bija jums ir modelis, kas būtu PCI. tāpēc, ka tas nav ļoti spēcīgs nemaz. un diemžēl tas ir vienīgais modelis, kas ir piedāvātas tableti.

tabletes nekad nav iecerēts kā spēļu klēpjdatorus. Jūs varat iekļaut arī citus jauka hardware tur, kas nozīmē, nice procesors, RAM un cieto disku, bet nekas cits.

jums ir sava veida Dod un ņem maz. Jūs vēlaties tabletes funkciju, vai jūs vēlētos, lai spēle?

ja atbilde ir "jā" uz pirmo, saņemt tableti. jā otro, klēpjdators. iespējams, nav ļoti pacilājoša mazliet ziņu, bet tas ir grūti patiesību. nevienā vietā vadošo jums. karte, kas ir tur, GeForce Go 6150, bija daudz problēmas padara lietas, piemēram, portāls, kas nebija ļoti aptuvenu uz grafiku. aizmiršana iespējams, nedarbosies. lai spēlētu spēles, kā Oblivion uz portatīvo datoru, jums būtu nepieciešams, modeli no GeForce 7 sērijas un augstāka.

Ja es būtu tu, es gribētu ietaupīt naudu, un saņemt ļoti jauks klēpjdators. tad tikai celt savu klēpjdatoru visur iet un ierakstiet Jūsu piezīmes vietā scribbling tiem. par naudu jūs maksāsiet par šādu tableti, jūs varat iegūt lielisku spēļu klēpjdatoru.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Februāris 27, 2008, 01:10
Donors Group

Man ir izmantots viens no šiem HPS, un man jāsaka, tie ir ļoti labi

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Februāris 27, 2008, 07:25
New Member Group

Quote:
Originally Posted by link590o View Post
jums ir sava veida Dod un ņem maz. Jūs vēlaties tabletes funkciju, vai jūs vēlētos, lai spēle?
: (Es baidījos, jūs varētu teikt, ka. Ah labi, es s'pose nav daudz ko var darīt ...

Bet es patiešām uzskatu, ka būtu vērts ņemt manu atzīmē klašu tablete, lai kurš tas būtu iespējams pēc tam uzņemt lēts planšetdatoru () nav konvertējama uz piezīmes un lietas, par iet, un tad paķert desktop ? Es zinu, jūs varat saņemt ceļu vairāk Desktop daudz lētāk. Ja es dodos, ka veids, par iegūt desktop vietā klēpjdators ietaupījumi ir jāsedz vismaz puse no izmaksām, tabletes ... Jūs domājat, ka varētu darboties? Ja man bija darīt to tā, es gribētu vajadzīga blakus nekas ziņā aparatūras, tiešām, vienīgais, ko es lūdzu būt meklē ir jauka bezvadu karti.

Un faktiski, ja kāds ir izmantojis tablete šeit, kāds ir rakstīšanas virsmu like? Vai tas būtu tuvu visiem, izmantojot papīra?
Old Februāris 27, 2008, 20:39
Donors Group

arī diemžēl, atbilde uz šo ir tieša un nedaudz žēl, jo pirmais bija.

tur tiešām nav tādas lietas kā "lēti" tableti, jo, kā jau es teicu, sākuma cena viņiem visiem bija vismaz 1.000 $ cahones.

ir daži lētāki tie, starp 750 un 1000 zīmi, bet tie ir vai nu atvērtā kastē, vai recertified. nozīmē, tas ir riskanti pērk viņus, jo viņi nevarētu nākt ar garantiju, vai ir vajadzīgi iekārtas, piemēram, kabeļus vai disku, vai kaut ko. vai tie būsim ar inferior daļām. tā būtībā jūs meklējat tērēt 1.000 vienalga ko. kas ir reāli sucks.

BET galddatoriem ir diezgan viegli veikt lētāk. Jūs varētu palikt virs līnijas modeli par 800 dolāriem šīs dienas. kas ietver jauka grafikas karti, piemēram, viens no jaunākajiem modeļiem, ti, GeForce 8800gt 512mb, vai 9600GT. pilna specs var ietvert 160gig 7200rpm cietais disks, 2 gigs spēļu RAM, jauku Intel Core 2 Duo, piemēram, E6750 vai E8400, pienācīga mātesplates, piemēram, p-35, jauku lietu ar dažiem faniem, pienācīgu power supply, 16x dvd diska, siltuma paste un jebkuras citas zvani un svilpes jūs varat iedomāties. desktop ideja ir ļoti ļoti veicams.

Varbūt, ja jūs izvirzīja tuvu 2000 $ (tas ir ASV dolāros btw), jūs varētu iegādāties visas daļas nice desktop, un vēl joprojām ir daudz pa kreisi, lai iegādātos šo tablete modelis i parādīja jums.

bet 2000 ir ļoti grūts zīmes mērķis un hit. Man bija taupīt un saglabāt katru peniju i nopelnījis tikai palielināt par 650 nopirkt lielākā daļa manu daļām. un mans būvēt vēl pat nav pabeigts vēl. Man joprojām ir nepieciešams iegūt jaunu uzraudzīt un grafikas karte. Bet es biju strādā izdales materiālus par lielāko daļu.

bet vismaz tas ir veicams, pat man. ja Jums darbu, jums droši vien varētu piesaistīt pietiekami daudz pa vasaru, vai arī tā.
Old Februāris 28, 2008, 10:33
New Member Group

Patiesībā es esmu ļoti laimīgs, ka veidā. Mans universitātes programma ļoti lielā mērā pamatojoties uz CO-OP pieredzi, tāpēc, kamēr man nav vasaras pretī saņemt vasaras darbu (Man ir trīs semestrus gadā, nevis divi) man tērēt pusi no mana 5 gadu programmu ar atšķirīgu -op darbos (kas, starp citu, maksā labāk nekā parastie vasaras darbu pie mazumtirdzniecības vai fast food: P). Tātad palielinot $ 2.000 nedrīkst visi tik slikti, tiešām.
Esmu arī bijis pārbaudīt out ebay. Es esmu teicis, ka daudzi cilvēki būs nopirkt tabletes, nolemj viņiem nepatīk, un pēc tam mēģināt to pārdot par ebay par dažkārt pat pusi cenu viņi iegādājās to par jaunu. Es neesmu pārliecināts, vai es ticu ebay, bet tas noteikti ir vērts looking into. Mazāk naudas varu laist to, labāka ( "izraisīt tad es varētu tērēt vairāk naudas par manu mācības).
Tagad jūs teikt, ka tabletes pieejams saskaņā ar $ 1000, ir crappy, bet tas ir jauki ar mani, es neesmu tieši meklēju superdatoru šeit. Visi it's got to varētu darīt, ir palaist XP un OneNote (vai kāds tabletes piezīmju programma ...). Pat ja tie nav jauki iekārtās, ja jūs zināt par jebkādu "crappy" tabletes, es joprojām vēlaties, lai tos pārbaudītu out!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.