mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Tablet PC vs tradiţionale Notebook

Reply

Thread Tools
Old 26 februarie 2008, 15:41
Noile state Group

Default Tablet PC vs tradiţionale Notebook

Salut!!

Caut la diferite laptopuri disponibile pe piaţă astăzi, şi nu pot decide dacă un comprimat sau un notebook ar fi o idee mai buna.

Am un notebook chiar acum, şi-l vom fi destul de bine pentru un timp, aşa că nu vom fi ca şi cum aş face orice să cumpere pentru o perioada de timp (probabil de un an sau cam asa ceva), dar eu sunt întrebaţi care ar trebui să fie în căutarea el / ea.

Sunt interesat de un comprimat Cabrio notebook, pentru că ar fi de mare pentru a fi capabil de a lua notiţe şi de lucruri în clasa mea de pe laptop, în loc de a utiliza hârtie (care este uşor de pierdut) şi I de asemenea dragoste, folosind Photoshop pentru a reda, cu desene, dar ca de acum, am ramas cu un desen al mouse-ului: (
Cu toate acestea, am impun, de asemenea, destul de inalta performanta de la calculatorul meu din punct de vedere al hardware-ului. Îmi place de jocuri, care mi-e cel mai mare îngrijorare, deoarece nu sunt deosebit de familiar cu carduri grafice şi eu sunt cu un hard timp determinarea dacă PC-urile au comprimat decente grafica carduri. Cele mai multe din jocurile care ma joc nu sunt deosebit de greu pe grafica, dar eu nu vrea să joace uitare (când am avea acces la un computer pe care se poate), aşa că, dacă aş putea obţine o maşină cu capacitatea de a juca, care, ar fi uimitor. Am de asemenea, cu un număr mare de procese, în acelaşi timp, atât de decent viteza procesorului şi dimensiunea memoriei RAM ar fi frumos.

Am auzit că au mai scăzut comprimate de performanţă şi de preţ mai mare, aşa că nu ştiu dacă-l vom fi meritat să cumpere una.

Laptop-ul meu actual are 1.6GHz dual core 64bit CPU AMD, 1GB de RAM şi o placă grafică integrată nvidia (nu sunt sigur de tipul exact), precum şi despre 90GB spaţiu pe hard disk. Am toate că pentru $ 999CDN
N-am nimic cu doar despre toate cele specs, dar o bună placă grafică ar fi ideal şi, sperăm, * * un CPU 2GHz. Ce fel de diferenţe de preţ-am uitat la pentru un comprimat de notebook-Cabrio, comparativ cu un laptop tradiţionale, şi ce credeţi că va fi disponibil un an sau doi, de acum?
Old 26 februarie 2008, 21:59
Grupul de donator

incepand de preţ pentru cele mai multe tablet PC-uri este de $ 1000 şi de mai sus. în conformitate cu care, de obicei, este o prostie, sau recertified sau deschide caseta sau ceva de genul asta. Există o mare diferenţă de acolo. având doar posibilitatea de a scrie pe ecran, flip-o şi în jurul şi alte chestii pe care o face mult mai mult decât un laptop de acelaşi calibru.

Iată un foarte ieftine comprimat.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560

este destul de decent cu ceea ce le oferă.

din moment ce le-aţi menţionat nu a fost foarte familiarizat cu carduri de grafica, voi explica ce unele. Există un număr de tipuri de PC-uri. PCI, PCI-E 16x, şi PCI-E 2.0. du-te pentru cele de la mai rau, la cele mai bune. modelul din comprimat pe care i-am aratat ce are un model care ar fi fost PCI. având în vedere că astfel, nu este foarte puternic la toate. şi din pacate, este singurul model care a oferit într-un comprimat.

comprimate nu au fost niciodată să fie de jocuri, laptop-uri. puteţi pune ALTE frumos hardware acolo, sensul frumos procesor, RAM şi hard-disk, dar nimic altceva.

va trebui să dea şi un fel de a face o mică. vrei de comprimat caracteristică, sau ti-ar place sa joc?

în cazul în care răspunsul este da la prima, a lua un comprimat. da "la a doua, laptop. , probabil, nu un pic foarte înălţătoare de ştiri, dar asta e adevarul tare. nici un punct de lider pe tine. carte care este acolo, GeForce Go 6150, a avut o mulţime de probleme fac lucruri de genul de portal care nu au fost foarte dur pe grafice. uitare, probabil, nu se va executa. în scopul de a juca jocuri precum Oblivion pe un laptop, veţi avea nevoie de un model din seria GeForce 7 şi mai mare.

dacă aş fi în locul tău, mi-ar economisi bani, şi de a lua un laptop foarte frumos. apoi doar aduce laptop oriunde te duci şi tipul dumneavoastră în loc de note scribbling ei. pentru banii pe care ar fi plătiţi pentru o astfel de comprimat, aţi putea obţine un excelent pentru jocuri laptop.

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 27 februarie 2008, 01:10
Grupul de donator

i-au folosit unul din cele hps şi trebuie să vă spun că sunt foarte bune

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 27 februarie 2008, 07:25
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de link590o View Post
va trebui să dea şi un fel de a face o mică. vrei de comprimat caracteristică, sau ti-ar place sa joc?
: (Mi-era teamă că s-ar putea să spun. Ah bine, am s'pose nu de mult se poate face ...

Dar chiar nu simt că ar fi util să-mi iau note în clasa pe un comprimat, aşa că ar fi posibil atunci, pentru a lua o ieftine Tablet PC (nu convertibility) pentru note şi lucruri din mers, apoi ia-o de birou ? Ştiu că pot obţine într-un mod mai mult pentru spaţiul de lucru mult mai ieftin. Dacă aş merge aşa, de obţinerea unei economii de pe desktop în loc de un laptop ar trebui să acopere cel puţin jumătate din costul de comprimat ... crezi ca ar putea lucra? Dacă am fost de a face asta, mi-ar trebui aproape nimic din punct de vedere al hardware-ul;-adevăr, singurul lucru pe care mi-ar fi căutaţi este o frumoasă carte de radio.

Şi de fapt, dacă cineva a folosit un comprimat aici, ceea ce este scris, ca suprafaţă? Ar fi aproape la toate la utilizarea de hârtie?
Old 27 februarie 2008, 20:39
Grupul de donator

bine, din păcate, răspunsul la care este la fel de direct şi de un mic ghinion ca primul a fost.

nu există cu adevărat, nu ca un astfel de lucru "ieftine" comprimat, pentru că aşa cum am menţionat, incepand de preţ pentru toate le-a fost de cel puţin 1000 dolari cahones.

sunt câteva dintre cele mai ieftine de 750 şi 1000 de marca, dar acestea sunt fie deschis cutia, sau recertified. sensul, e riscant de cumpărare, deoarece acestea le-ar putea să nu vină cu o garanţie, sau echipamentul necesar, cum ar fi cablurile sau discuri, sau aşa ceva. sau acestea vor veni cu părţile inferioare. deci în esenţă, la care vă uitaţi cheltuielilor 1000 indiferent de ce. care de fapt e de rahat.

DAR desktop-uri sunt destul de uşor de a face ieftin. ai putea lua un top de la linia de model pentru aproximativ 800 de dolari in aceste zile. , care include un frumos placă grafică, cum ar fi una dintre cele mai noi modele, adică GeForce 8800gt 512MB, sau 9600gt. completa specificaţiile pot include o 160gig 7200rpm hard-disk, 2 gigs de jocuri de RAM, un frumos Intel Core 2 Duo, cum ar fi E6750 sau E8400, o placa de bază, cum ar fi decent p-35, un frumos caz cu câteva ventilatoare, un nivel decent surse de alimentare, un DVD-ROM 16x, termice de pastă, precum şi orice alte clopotele şi fluierele vă puteţi gândi la. spaţiul de lucru este o idee foarte foarte doable.

Poate ca daca tu ai crescut aproape de 2,000 dolari (ca de dolari BTW) ai putea cumpăra toate piesele de la Nisa pentru spaţiul de lucru, şi încă mai au o multime stânga pentru a cumpara comprimat model care i-am aratat de tine.

dar 2000 este o marcă foarte greu de a viza şi a lovit. A trebuit să scrimp şi a salva în fiecare banut am câştigat doar pentru a ridica aproximativ 650 de cumpărare de cele mai multe piese de meu. şi-mi construi încă nu sa terminat încă. I liniştit nevoie pentru a obţine un nou monitor şi o placă grafică. Dar am fost de lucru pe notiţe pentru cea mai mare parte.

dar cel puţin e doable, chiar şi pentru mine. Dacă primiţi un loc de muncă, ai putea, probabil, destul de ridicat, pe o vara sau cam asa ceva.
Old 28 februarie 2008, 10:33
Noile state Group

De fapt, eu sunt foarte norocoasa asa. Universitatea programul meu este foarte puternic, pe baza de co-op experienţă, aşa că în timp ce nu am veri jos pentru a obţine un loc de muncă de vara (i-au trei semestre de un an în loc de două) să fac petrece jumătate din programul meu de 5 ani la diferite co -op de locuri de muncă (care, apropo, plătiţi mai bine decât de obicei un loc de muncă, la vară, în vânzare cu amănuntul sau de fast-food: P). Deci, creşterea $ 2000 nu ar trebui să fie tot aşa de rău, într-adevăr.
Am fost, de asemenea, verificat ebay. Mi sa spus ca o multime de oameni va cumpăra un comprimat, decide ca acestea să nu-l, apoi încercaţi să-l vândă pe ebay, uneori, chiar şi pentru o jumătate de preţ au cumpărat-o pentru noi. Nu sunt sigur dacă am încredere ebay, dar este cu siguranţă în valoare de o căutaţi în. În mai puţin de bani nu pot pune în aceasta, cu atât mai bine (pentru ca atunci am putea cheltui mai mulţi bani pe taxă de şcolarizare).
Acum, te-ai spune că comprimate disponibile pentru sub 1000 dolari sunt nasol, dar asta e bine de mine, nu sunt exact caută un supercomputer aici. Tot ce-am scris pentru a fi capabili să faceţi este să rulaţi şi OneNote XP (sau ce de-a lua nota comprimat program este ...). Chiar dacă nu sunt maşini de frumos, daca stii de orice "nasol" comprimate, Aş mai dori să le verifica afară!!
Reply

Register

Marcaje