![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj! Hľadám v rôznych notebookov sú dostupné na trhu dnes, a nemôžem rozhodnúť, či je tableta alebo notebook by bol lepší nápad. Mám notebook práve teraz, a bude to fajn pre chvílicasu, tak to nie je, ako by som budete robiť žiadne nákupy na chvíľu (asi za rok alebo tak), ale som premýšľala, ktoré som potrebné hľadať to. Zaujímam sa o tabletu konvertibilné notebook, pretože to by bolo super, aby bolo možné robiť si poznámky, a to v triede na mojom notebooku, namiesto použitia papiera (ktoré je ľahko stratil) a som tiež rád používate photoshop hrať s výkresmi, ale ako teraz, som prilepené kreslenie pomocou myši: ( Napriek tomu som tiež vyžadujú dost vysokej výkonnosti z môjho počítača, pokiaľ ide o hardvér. Mám rád hranie, čo je môj najväčšie obavy, pretože som nijak zvlášť oboznámení s grafickou kartou a som s ťažko určiť, ak tablet PC so slušnou grafickou kartou. Väčšina hier, ktoré som hrať nie sú obzvlášť tvrdo na grafiku, ale já chcel hrať zabudnutia (keď som prístup k počítaču, ktorý môže), takže ak by som sa dostal stroj so schopnosťou prehrávať, že by bolo úžasné. I plynúť aj vysoký počet procesov v rovnakom čase, takže slušná rýchlosť procesora a veľkosť RAM by neškodilo. Počul som, že tablety majú nižší výkon a vyššiu cenu, takže nevím, jestli to stálo za to si ju zakúpiť. Môj súčasný notebook má 1.6GHz duálnym jadrom 64bit AMD procesor, 1 GB RAM a integrovanou grafickou kartou nVidia (nejsem si istý presný typ) a približne 90 gigabajtov pevného disku. Dostal som všetky, že za $ 999CDN I'm fine sa len o všetky tieto parametre, ale je hezčí grafické karty by boli ideálne, a dúfajme, že * * a 2GHz CPU. Akú cenové rozdiely som pohľadu na pre-tablety konvertibilné notebook v porovnaní s tradičným laptop, a to, čo si myslíte, že bude k dispozícii za rok alebo dva od teraz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| predvolená cena pre väčšinu tablet PC je 1000 dolárov a vyššie. za to, že obvykle je to svinstvo, alebo recertified alebo otvorte krabici alebo tak niečo. existuje veľký rozdiel tam. Len majú schopnosť písať na obrazovku, a otočiť okolo a tak je, že oveľa viac ako len notebook z rovnakého kalibru.
Tu je veľmi lacné tablete. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560 je to docela slušné s tým, čo ponúka. pretože ste sa uvádza ste neboli oboznámení s veľmi grafických kariet, uvidíme informovať vás niektoré z nich. Existuje niekoľko typov počítačov. PCI, PCI-E 16x a PCI-E 2.0. tie idú v poradí od najhoršieho k najlepším. modelu ukázala, že tablety aj vám je model, ktorý by bol PCI. tak vzhľadom k tomu, že je to veľmi silný nie je vôbec. a bohužiaľ, je to jediný model, ktorý je ponúkaný v tablete. tabliet nikdy neboli určené na herné notebooky. môžete klásť iné pekné hardware tam, to znamená, milý procesora, operačnej pamäte a pevného disku, ale nič iného. máte k akejsi vzájomné ústupky málo. chceš tablety funkciu, alebo by ste chceli hrať? Ak odpoveď znie áno na prvú získať tablete. Áno, do druhého, laptop. Pravdepodobne nie veľmi povznášajúci bit noviniek, ale to je tvrdá pravda. žiadny bod vedie vás. kartu, že to tam je GeForce GO 6150, mal veľa problémov renderovanie veci ako Portal, že neboli príliš drsné na grafiku. zabudnutia pravdepodobne nebude fungovať. za účelom hrania hier ako je zabudnutiu na notebooku, budete potrebovať model z radu GeForce 7 a vyššia. Keby som bol vami, by som ušetriť peniaze a získať veľmi pekný notebook. potom stačí uviesť váš notebook všade idete a zadajte svoje poznámky miesto scribbling nich. za peniaze, ktoré by ste mali platiť za také tablety, môžete získať vynikajúci herný laptop. Môj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám používa jeden z tých MIG a musím povedať, že sú veľmi dobré
| |||
| |||
| Citácia:
Ale ja som naozaj pocit, že by bolo vhodné prijať moje poznámky v triede o tablety, tak by to bolo možné potom vyzvednout lacné Tablet PC (bez konvertibilitu) na bankovky a to na cestách, a potom urvat desktopové ? Já vím, môžete získať ďalšiu cestu v desktopu oveľa lacnejšie. Ak jdu tak, že úspory na získanie pracovnej ploche miesto notebooku by mala zahŕňať najmenej polovicu nákladov na tabletu ... si myslíte, že by mohol fungovať? Ak som sa na to tak, já bych potrebovať vedľa nič, čo sa týka hardware, fakt, že jediná vec, čo by som sa hľadá je pekný bezdrôtové karty. A skutočne, keď niekto používa tabletu tu, čo je na povrchu, ako je písanie? Mohol to byť blízko na použitie vo všetkých novinách? |
|
| |||
| |||
| a bohužiaľ, je odpoveď na to je ako priamy a trochu nešťastné, ako prvý bol. je tam naozaj nič takého, ako "lacné" tabletu, pretože ako som sa zmienil, počiatočná cena pre všetky bolo najmenej 1000 dolárov cahones. existuje len málo lacnejšie sú medzi 750 a 1000 známka, ale tie sú buď otvorený box, alebo recertified. zmysle, je to riskantné, pretože im nákup nemusia prísť o záruku, alebo potrebné vybavenie, ako sú káble alebo disky, alebo tak niečo. alebo sa vám prísť s dolnou časťou. tak hlavne, že ste sa pozrieme na výdavky 1000 bez ohľadu na to. , Ktorá naozaj na hovno. VUT desktopov sú pomerne ľahko lacno. môžete získať hornej línie modelu asi 800 dolárov v týchto dňoch. , Ktorý obsahuje príjemné grafické karty, ako jeden z najnovších modelov, tj GeForce 8800GT 512MB, alebo 9600gt. úplná špecifikácia môže obsahovať 160gig 7200rpm pevný disk, 2 koncerty hranie RAM, pekný Intel Core 2 Duo E6750, ako je alebo E8400, slušnú dosku, ako je P-35, pekné veci s niekoľkými ventilátormi, slušný napájanie, čo je 16x DVD, termálne pasta, a akékoľvek iné zvončeky a píšťalky môžete myslieť. ploche myšlienka je veľmi realistický. Třeba když vznesené blízkosti $ 2000 (to je btw amerických dolárov) si môže kúpiť všetky diely pre príjemné pracovnej ploche, a ešte veľa ponechané na kupovať, že tableta model i ukázalo vás. 2000, ale je veľmi ťažké, aby sa zamerala na známky a hit. Musel som škudlit každú penny aj zarobili len k zvýšeniu o 650 kúpiť väčšinu mojich dielov. a moje stavať ešte nie je ani hotový ešte. naďalej musieť získať nový monitor a grafickú kartu. Ale já jsem pracoval na almužna z väčšej časti. ale aspoň je to realizovateľný, a to aj pre mňa. ak si nájdem prácu, môžete sa pravdepodobne zvýši dost cez leto, alebo tak. |
|
| |||
| |||
| Vlastne som veľké šťastie, že cestou. Moja univerzitný program je veľmi silne založená na co-op skúsenosti, takže zatiaľ čo ja nemám v lete sa získať zamestnanie v lete (aj tri semestre ročne namiesto dvoch) mám utrácať polovica môjho 5 roky program na rôznych spolufinancovania -op zamestnanosti (ktorý, mimochodom, zaplatí lepšie ako bežné letné prácu v maloobchodných alebo rýchle občerstvenie: P). Takže povedomie $ 2000 by nemal byť všetko zlé, naozaj. Ja som tiež bola kontrola z eBay. Bol som povedala, že veľa ľudí si kúpiť tabliet, rozhodne im nepáči, a pokúste sa ho predať na eBay niekedy dokonca za polovičnú cenu si kúpil nové. Nejsem si jistý jestli jsem věřit ebay, ale určite stojí za to hľadať. Čím menej peňazí môžem dať do toho, tým lepšie ( 'príčina potom môžem minúť viac peňazí na môj školné). Teraz ste povedal, že tablety sú k dispozícii za 1000 dolárov, sú podľa mizerný, ale je to pokutu mi, já nejsem presne hľadáte pre superpočítače tu. Všetko je to tu, aby bol schopný urobiť, je spustiť XP a OneNote (alebo čokoľvek tablety note-pričom program je ...). Aj keď nie sú pekné stroje, ak viete, že akékoľvek 'hovno' tablety, já bych ešte chcel skontrolovať, je mimo! |